106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
vg #60632 Hülye film az, egy hülye srácról. Ami a jó filmben az, hogy lehet benne érezni az iróniát, hogy csak az ember olyan hülye, hogy olyan helyekre megy, ami nem jó neki. A világon élő 100000000000 millió állatból 1db se megy oda(hangyát kivéve). Nem véletlen. -
viizo #60631 Nightmare On Elm Street (2010) / Rémálom az Elm utcában
Alapjában véve nem vagyok a remake-ek ellen, mert több kimagasló horror-újragondolás is született már (A texasi-láncfűrészes 2003, A sziklák szeme 2007).
Freddy viszont sajnos nem kapta meg, ami kijárt volna neki. A közepesnél is gyengébb forgatókönyv, kliséhegyek a köbön, roppant erőtlen szereplők.
Legnagyobb szívfájdalmam azonban Freddy bohóckodásainak a kiírtása volt - csináltak belőle egy motivációk nélküli pszichopatát.
10/4 -
Én is most néztem meg. Nagyon tetszett, mondjuk nekem alapból bejönnek ezek a típusú filmek,mint pl. Életben maradtak. James Franco nagyot alakít benne, át tudtam élni teljesen. Nem nagyon húzom tovább mert álmos vagyok... :D
8/10 -
na lemaradt
Tomorrow, When the War Began
8/10 -
hiszacu #60628 Imprint -
127 Hours
A Gettómilliomos rendezőjének új filmje, amely Aron Ralston megtörtént kalandjáról szól. Jó pörgősen indult a cselekmény, látványos képekkel, aztán egy bizonyos pont után, lelassult az egész. Próbálták ezt mindenféle jelenettel átugrani, ami néha bejött, de többnyire nem sikerült. Megjegyzem a szenvedésben nagyon sok nekem is átjött, és sokszor nyeltem nagyokat, vagy volt az a belső "don't do it" érzésem, sőt volt jelenet amit pörgetnem kellett, pedig...áá nem lövöm le a poént semmilyen hasonlattal(főleg azoknak akik nem ismerik a sztorit).
Egyelőre nem tudom pontozni, mert eléggé friss élmény volt, és elég vegyes hatásokat váltott ki belőlem, de megnézni mindenképpen érdemes. A fsz pedig a kevésbé jelentős szerepei után, most igazán pirít, és nagyon jól adja a karaktert.
-
ráégetve
de linket küldök priviben ha kell ahonnét letudod tölteni a filmet -
Dean Winchester #60625 hát nekem is inkább dráma féle mert egyszer sem szakadtam a nevetéstől
néha elmosolyogtató de am megható az egész...
párszor vártam h a kisgyerek sírni kezd azt elrohan xD
am fasza kis film, ha nem írjátok be akkor nem nézem meg (am emlékszem h láttam már belőle 1-2 jelenetet de egészében egyszer se láttam még
szóval
Tapló télapó
10/8.5
Utódomra ütök
10/9
hozták az eddig megszokott formát xD
sztem kurva jó volt, itt viszont néha szakadtam a nevetéstől :DDDD
ezt a szót mikor meghallottam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:?A:SD?:A?:D?A:SDkeresztbekúr
-
Létezik ehhez magyar felirat? -
Tomorrow, When the War Began
---már vártam ezt a filmet nagyon,Stuart Beattie rendezésében.
Nem is csalódtam, bár amikor katona voltam és kivonultunk a jugó határra mert épp azok háborúztak és át-át puffantottak, és úgy nézett ki konfliktus lesz..hát bizony mi összesz**tuk magunkat, a tisztekkel együtt.
Szóval a valóság azért más.... -
Scott Pilgirm Vs. The World
Nekem nem jött be, ettől függetlenül volt benne egy-két mosolygós jelenet, de semmi több...akkor inkább már Kick/Ass
5/10 -
az egyik kedvenc filmem :D
annyit nevetek rajta mindig, kajak taplóóó az a pali :D -
viizo #60620 RockNRolla / Spíler
Nem vagyok Guy Ritchie fan, de akad tőle egy nagy kedvenc, a Blöff (Snatch).
A RockNRolla hasonló, a piti és a nagykutya angol alvilágról szól, a szokásos tálalásban.
Bár nem jött be annyira, mint a Blöff (túl hosszúnak éreztem, és kevésbe feszesnek) egyszer azért simán szórakoztató volt.
10/6 -
Bad Santa
Jó volt. Nem igazán vígjáték, inkább a dráma dominál benne, de persze lehet rajta diszkréten mosolyogni is... Érdemes szinkron nélkül nézni. -
Ez a RED valami kurva szar film, nagy csalódás volt. -
Red-nél nem sokat vesztettél, utána sem lesz már jobb... -
TRON 3D
Életem első 3D-s filmje de szerintem egy nagy nulla volt a 3D-s effekt. Egy idő után fájt tőle a fejem. Most úgy érzem, hogy egy nagy parasztvakítás az egész 3D.
Ja és a szemüveg miatt olyan sötét volt a kép.
Ha 2D-ben adták volna akkor olyan 8/10 a zene meg a látvány miatt, sztori nem igazán volt de engem lekötött, nem unatkoztam. -
most neztem belole, de nemtom... helyes kulcs meg minden, de a zene szerintem rossz :D -
vg #60614 Red
Nem bírtam végignézni, még Karl Urban ellenére se. Bolond John Malkovich autós-házánál kinyomtam.
Conviction
Nem bírtam végignézni, Sam Rockwell sztriptízénél kinyomtam.
Red Hill
Ezt már végignéztem, jópofák voltak a kivégzések. Végig az égett arcúnak szurkoltam.
6/10 -
Dean Winchester #60613 tv 2 most!
boksz a sötétben!
na ezt nézem :D
mostanában rengeteg tucatnyi amerikai filmet látunk ez meg orosz ,nézzük a ruszkik mire képesek... -
Acolytes
Hát a hangulat ott volt...horror a köbön
8/10
-
igazából most már az a bajom hogy nem lehet az adott oldalon beregisztrálni -
szinte hihetetlen, de Ny-Európához soroltak minket anno, ezért 2-es :D -
kicsi off
mi Magyarország régiókódja ha be kell írnom a dvix lejátszóba,meg hol kell regisztrálni a lejátszót mert a megadott oldal amit a lejátszó ad nem jó?
on -
..aki szerette a Little Miss Sunshine és Sunshine Cleaning c filmeket az feltétlenül nézze meg a Please give (Adni jó) filmet...ugyanolyan derűt adó film))
9/10 -
xxxpaulxxx #60607 Az is jó nagy barom volt, aki összehasonlította a két filmet... Imádom az ilyen önjelöl filmkritikusokat, akiknek fingjuk sincs a dolgokhoz:D:D
Ha már Eden lake, akkor The Girl Next Door... nah az is hasonlóan felkúrós...
Jó horrorból meg mostanában nem sok van... talán a Magasfeszültség és a À l'intérieur ami úgy megfogott mostanság. -
Eden Laket én azért nem fogom megnézni újra, mert elég volt egyszer ahhoz, hogy felkúrjanak a csicska gyerekek :D de am ettől függetlenül jó film, és az a befejezés gyóóó..
Emelt fővel hasonló film: Emelt fővel 2 :DD
Horrorral kapcsolatban, nézd meg a Case 39 c. filmet, csak az előzetesét láttam, de nem tünik rossznak.. persze attól függ, hogy milyen típusú horror érdekel. -
Bunbury
Könnyed és mosolyogtatóan bájos történet, maga nemében...
9/10
-
Dean Winchester #60604 jaja :D horror,thriller :S
"
A legdurvább film a THE DESCENT óta.
"
de én ezzel nem értek egyet :D mind1
ha tudom h ilyen akkor valószínű megse nézem...
a lényeg egyszernézős,jópár tízenxévig ugyse fogom megnézni...
vmi fasza horror-t mondhatnátok
vagy az emelt fővelhez hasonló filmet -
Szerintem az Eden Lake-re értette a 2. kérdést, mert az bizony thriller.
-
Dean Winchester #60602 te mindhárm barlangot fosnak minősíted?
ki mondta h horror? mindenhol az van írva...
szted akkor ez milyen müfaj? -
xxxpaulxxx #60601 1 a barlang egy fos
2 ki mondta hogy ez horror?:P -
Oszi #60600 Mocskos zsaru - New Orleans utcáin
Nicolas Cage nagyon nagyot alakít ebben a filmben,már csak miatta is érdemes megnézni.Engem a storyja is lekötött, végig élveztem annak ellenére, hogy alig volt benne akció viszont sokat nevettem a filmen,szóval szórakozásnak tökéletes!
8/10 -
Dean Winchester #60599 Eden Lake-ről volt szó
na jó legyen 10/6 :D -
Dean Winchester #60598 na végül megnéztem,de nem nyügözött le!
azt hittem h vmi burtálisan durva lesz ,látványilag is :S aztán ugye kaptam egy csapat 12 éves gyereket meg 2 (majd több) felnőttet! többet vártam ettől, azért a végére kialakult valami de nem dobok ettől hátast :D
10/5
a barlang azért picivel jobb volt,és én megkérdőjelezem,hogy a legdurvább film ez lenne a barlang óta!
brutalitás volt benne az tény és való de h full-ra horror műfajt kapjon az picit tulzás...
ahogy Blasta is írja,valóban nem ugy reagálnak a szereplők ahogy kéne, sőt!
a vége meg tök kiszámítható volt...
egyedül ott "ilyedtem" meg mikor a film elejénSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a sátorba vannak azt a férj kimegy majd visszajön és megijeszti a feleségét :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor a kávézóba voltak és a férj mondta a kiszolgálónőnek,hogy vannak gyerekek és a szüleik biztos tudni szertnék a csínytevést -> már ekkor gondoltam ,hogy az a nő a gyerekek szülője!
a végén meg ugye karambol és "megmentik a csaj" vagyis a csaj azt hitte elsőre,de gondoltam h pont a szülőkhöz kerül :S mondjuk ez a fordulat nem most jelenik meg először :(
a legvégén meg titkon reménykedtem,hogy a srácSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megbánja tettét és mementi a csajt, az apját meg legyilkolja :D -
Tegnap néztem meg én is, kb. így vagyok vele, hogy kevesebbet vártam, sztem egy estére tökéletes volt... (néhány helyen összeszartam magam, de csak a hirtelen képváltás + hangerőváltozás miatt:D) -
Devil
Aszittem szar lesz, ezzel szemben tetszett. Kifejezetten tetszett.
8/10 -
127 Hours
10/10
A film amúgyis nagyon jó lett volna, de tudva hogy ez mind megtörtént események alapján készült háááát.... emelem kalapom a csávó előtt -
That Evening Sun ha még nem volt meg -
vg #60593 Megamind
Állat az egész mese, jókat röhögtem.
10/10