1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dean Winchester
    na végül megnéztem,de nem nyügözött le!
    azt hittem h vmi burtálisan durva lesz ,látványilag is :S aztán ugye kaptam egy csapat 12 éves gyereket meg 2 (majd több) felnőttet! többet vártam ettől, azért a végére kialakult valami de nem dobok ettől hátast :D
    10/5
    a barlang azért picivel jobb volt,és én megkérdőjelezem,hogy a legdurvább film ez lenne a barlang óta!
    brutalitás volt benne az tény és való de h full-ra horror műfajt kapjon az picit tulzás...

ahogy Blasta is írja,valóban nem ugy reagálnak a szereplők ahogy kéne, sőt!
    a vége meg tök kiszámítható volt...
    egyedül ott "ilyedtem" meg mikor a film elején
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a sátorba vannak azt a férj kimegy majd visszajön és megijeszti a feleségét :D

amikor a kávézóba voltak és a férj mondta a kiszolgálónőnek,hogy vannak gyerekek és a szüleik biztos tudni szertnék a csínytevést -> már ekkor gondoltam ,hogy az a nő a gyerekek szülője!
    a végén meg ugye karambol és "megmentik a csaj" vagyis a csaj azt hitte elsőre,de gondoltam h pont a szülőkhöz kerül :S mondjuk ez a fordulat nem most jelenik meg először :(

a legvégén meg titkon reménykedtem,hogy a srác
    megbánja tettét és mementi a csajt, az apját meg legyilkolja :D