106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
jay + manny párosa a legjobb :)
márcsak azért is mert ed o'neil :P -
Tron
Mivel most mindenhonnan a Tron Legacy folyik, ezért megnéztem az elsőt, az eredetit. Huhh, hát mai fejjel nem egyszerű nem mosolyogni rajta. Az elején nagyon nehezen bírtam ráhangolódni, többször újra is kellett kezdenem, de aztán csak végignéztem. Egyszer nézhető, bár nem igazán ajánlom, szerintem nem köti le a mai embereket. -
Eleve kétszer akkora a vászon. Ha középen ülsz, gyakorlatilag az egész látótered lefedi, így sokkal inkább "benne vagy" a filmben. Plusz a 3D-s hatások is szerintem érzékelhetően jobbak IMAX-ben. A Tron is azért eléggé adta a 3D élményt, szintén IMAX-ben. Persze ízlések és pofonok, csodát ne várjon senki, de nullának semmikép nem nevezném.
Viszont normál moziban már én sem nézek 3D-t. Ott már annyi pluszt nem nyújt. -
Primer
Hááááátőőőőő izé. Férfiasan bevallom nem értettem. :DDDD Retry valamikor eredeti nyelven. -
A Mocskos Zsaru New Orleans utcáin nagyon jó, és ott aztán alakít rendesen :D -
Üvegtigris 3: na ezt már tényleg nem kellett volna! -
Tényleg ennyire sok különbség van az IMAX 3D és a sima 3D között? Nem IMAX-ban néztem és nagy nulla volt az egész filmben a 3D. -
Tron 3D IMAX experience.
A latvany nagyon jo volt. 3D ott volt a szeren (igaz jo par resz 2d volt) de a filmtol tobber vartam...
7/10 -
Egy sorozatot ajánlok mindenkinek: Modern Family
Vígjáték, és egyszerűen isten!!! Aki a fingós okádós káromkodós poént szereti az ne nézze, de akinek fejlettebb a humorérzéke az rögtön akadjon rá mert nagyon jó, csak függőséget okoz.. :D
(annak ki ismeri: PHIL az isten :D) -
Én láttam, és tényleg nem volt rossz volt. Bár hiába nem akciófilm, mégis csak vontatott volt számomra. :( -
Inquisitor #60782 Az időjós sem volt rossz filmje, sőt. Csak abban nem volt elég robbantás és hulla, ezért sokaknak nem jött be :) -
xxxpaulxxx #60781 Imádom ezeket a hangokat:D
Bár akiket még bírok az Mikó István, Kálid Artúr, Csőre Gábor, Dolmány Attila... kedvenc szinkronhangjaim:) -
amúgy a varázslótanoncért kár, nagyon kiddie lett, pedig volt benne potenciál.
szintúgy a szellemlovasért. ha a párbeszédeket is megírják rendesen, és nem csapják össze a filmet (az eleje miatt) akkor no.1 film lett volna szerintem
(mekkora badass rész amikor a 2 szellemlovas megy a sivatagban)
kick/ass-ben kurvanagyot alakított, neki az a szerep tökéletes volt.
all in all, várom a jövőben hátha lesz még 1-2 jó szereplése... és dörner györgy féle eddie murphy, jim carrey mellett csak az ő magyarhangja miatt nézem direkt szinkronosan ezeket a filmeket :) -
xxxpaulxxx #60779 Jah és Józsa Imre FTW!:D -
xxxpaulxxx #60778 Hát jah... az a cgi világ elég fos volt, de maga a film tetszett:) -
A képletek az jó lett volna, ha nem csapták volna össze a vége felé. Imádom a földönkívüli történeteket, filmeket, docukat, de valahogy nem jött át a hidrogénezett hajú scooter rajongó stílus :D -
Cage-nek sok jó filmje volt, nem is ezt vitatom. Hanem azt, hogy a 2005-ös Fegyvernepper óta nem találja a helyét. Habár a Kick-Ass nem volt rossz, de Cage nem szerepelt sokat se. De ott végre alakított, és nem azzal a fapofával, mint azt tette az elmúlt évek filmjeiben.
Varázslótanoncot leszedtem, de haverok mondták, meg ne nézzem, mert szörnyű a film. Semmit mondó történet, olcsó számítógépes trükkök. Igazából erre leszek kíváncsi: Season of the Witch (Boszorkányvadász) Azt hiszem ezt forgatták Mo-on. -
A Fegyverek szavá-ban szerintem jó volt. Mellesleg az egy isten film... meg is kéne néznem :D -
jah igaz, nem azért akartam "vitázni":D
amúgy tényleg kár hogy semmi normális alakítása nemvolt - najó, talán a képletekre így utólag visszagondolva, az kellemes emlék maradt -
Azok előbb készültek...:) -
a sziklában + angyalok városában is sztem elég jó volt :) -
A varázslótanonc nem volt rossz. Semmi extra, de egynek elmegy. Persze nem Cage alakítása volt a film legfőbb erénye. -
Amilyen jót alakított a filmben, azóta nem találja helyét a filmiparban :D Ideje lenne már betalálnia egy remek filmmel! -
a fegyverneppert en se neztem vegig, de a bevezeto video baromi jo :D -
nagy hős #60768 hu,újra kéne nézni, hatalmas film tényleg -
viizo #60767 Fegyvernepper 10/9, Cage egyik legjobbja
kb évente újranézem :) -
Dean Winchester #60766 fegyverneppert elkezdtem de nekem unalmassá vált pedig bírom Cage bácsit meg a hangját is de nem bírtam végnézni, egyszer lehet nekiülök és újra megnézem -
ízlés dolga, én meg példa a 127 órán aludtam be, másoknak meg tetszik))
True Grift
kellemes volt, bár valójában a vadnyugaton nem hiszem hogy egy 14 éves, hamvas bőrű, őzike tekintetű lányka sokáig mászkált volna ártatlanságát megőrizve)))
8/10
-
Buried
A vélemények alapján többet vártam volna a filmtől.A csávó szenvedése az elején körülbelül annyit váltott ki belőlem hogy hát igen, biztos szar lehet.Az utolsó fél órában viszont már tényleg hozta a hangulatot -
nekem a fegyvernepperek es az osszeutkozesek 10/10, masik en 8/10, a tobbivel egyetertek! nem valasztottal rosszul :-) -
Mivel a mostani 2010-es szaroktól amit mostanság láttam már a szőr is felállt a hátamon úgy döntöttem inkább a közelmúlt filmjei között keresem meg a fogamra valót és szerencsére nem egy gyöngyszemre bukkantam
Mindegyikről nem írok részletesen csak annyit, hogy aki bármelyiket nem látta ezek közül nyugodtan tegyen velük egy próbát mert valóban nagyon remek filmek mind.
Az ember gyermeke 8/10
A belső ember 8/10
Éberség 8/10
Ütközések 9/10
A másik én 9/10
Fegyvernepper 9.5/10
-
Dean Winchester #60761 jaja értem én h mivolt a mondanivalója a tv-s résznek de akkor is untam na , bocs én ilyen vagyok :S
tyler.: akkor adhatnál lnket ha 3 kattból megvan az eredeti kép + vid -
sőt, ha 3mat kattintasz akk megnézheted az eredeti képeket amiket csinált, 4et kattintasz akk még a videót is.
ez igaz történet! -
omájgád, ennek mi értelme hogy negyed óránként tudósítasz arról mi történik a filmben, aztán végül is kiderül hogy más lesz a végkifejlet? Miért nem jó egyben az egészet értékelni? Azért ennyire nem unhattad....
Tv bejelntkezéses részre pedig arra gondolsz, amikor magát interjúvolja? Az a film egyik legzseniálisabb része, sajnálom, hogy nem tudtad értékelni...
Elvileg igaz, khm. izé, kettőt kattintasz, és kiderül hogy valóban igaz történet. -
Dean Winchester #60758 ááá semmi olyasmi azért is durva :D
azért én is kicsit beleuntam ,majdnem beleásítoztam a filmben, szóval annyira nem jó mintahogy itt sokan favoljak xD
am ez elvileg igaz történet alapján készült...
am most ott tartok,hogy azSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eső elkezd esni és kiszabadul! másik képkocka h a kocsijanal van, no ilyen gyorsan nem érhet oda főleg nem sebesülten :D de van egy érzésem,hogy ezt csak álmodja , közben meg az eső nem is esett anynira h kitudjon szabadulni
na ok, jól gondoltam xD
tv bejelentkezéses rész kurvára unalmas
sőt azóta alig várom h vége legyen
no elkezdődik a film megint, kezd picit izgalmas lenni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár ha igaz történet alapja akkor elvileg lehetséges de ez durva nahmikor elkezdi legvágni a saját kezét, bár ez is durva,hogy elkezdi vágni és semmi ordibálás :D no meg félig levágta és egy könnycseppet semm hullajt :D
végül levágja a kezét és egyből nem ájul el:DDDD bazz ilen nincs sztem, de lehet én vagyok a naív és valóban kilehet bírni egy ilyet :S
ja és kézvágás után még felveszi a hátizsákot és szépen továbbmegy :D hát ez kész
azért a vége aránylag nem sikerült rosszul de valóban a közepénél eléggé "belealudtam" :D
am a legvégén aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!?kanapén az igazi aaron volt ugye
de haSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!levágta a kezét akkor h a fenébe tud még mindig turákat szervezni? -
én csak feléig bírtam. pedig faszán feelingesen indult ez a west-ausztrál, lóháton baktató, texas kalapos, keménykötésű sheriffes hangulat, sztori viszont ómájgád. -
Red Hill (2010)
Nem akarom más véleményét ócsárolni, de ezt a szemetet a Takenhez hasonlítani enyhén szólva is nevetséges. Annyira ostoba egy film ez a red hill, hogy az már szánalomra méltó. Pedig egész kellemesen indult, (enyhe filmkezdés spoiler): új rendőr a kisvárosba érkezik, mindenki leugatja, még nem találja a helyét, közben meg egy rab is megszökik, mondom jó lesz ez. De aztán amikor főhősünk legurul a lejtőn, teljes egészében magával rántja a filmet és meg sem állnak a lejtő aljáig.
A szereplők mind egy szálig agyhalottak, (enyhe spoiler): a film első felében kivétel nélkül mindegyiküknek lehetősége lett volna lelőni Jimmy-t. Tiszta lövéssel, úgy hogy el voltak bújva. Egyszerűen hihetetlen amit művelnek, az egyik össze-vissza bujdos a székek között, mikor kezében a fegyver, az ellenség pedig háttal neki. ÁÁÁÁ
A végkifejlet, hogy mi is történt valójában pedig ugyancsak egy ordenáré nagy baromság, a nevetséges flashbackről meg ne is beszéljünk.
A rendező meg rohadtul elveszett saját filmje műfajában, nem tudta eldönteni hogy egy horrort csináljon vagy egy bosszúfilmet. Így lett a kettő keveréke egy gagyi maszlag.
Komolyan, csak akkor nézzétek meg, ha kaparni akarjátok az arcotokat az emberi hülyeségen.
1/10 -
sokk...?
[nemlátta még] -
Na mégsem Carlito útját néztem meg, hanem A Perfect Getaway-t. Filmkatalógusun elég középszerűen áll, IMDB-n viszont meglepően jó értékelést szedett össze. Úgy ültem neki, hogy egy egyszernézős, kiszámítható film lesz. Csodás környezet (720p-ben eszméletlen), film feléig azt sem tudni, ki kicsoda, viszont amikor a sztori kiderül a film közepénél, addigra már rájöttem ki kivel is van!
Számomra erős 7,5/10 -
Dean Winchester #60753 hát elkezdtem de nekem ez magas,hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ráesik a kezére a sziklagömb azt semmi jajgatás vagy valami :D