[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Dean Winchester #60758 ááá semmi olyasmi azért is durva :D
azért én is kicsit beleuntam ,majdnem beleásítoztam a filmben, szóval annyira nem jó mintahogy itt sokan favoljak xD
am ez elvileg igaz történet alapján készült...
am most ott tartok,hogy azSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eső elkezd esni és kiszabadul! másik képkocka h a kocsijanal van, no ilyen gyorsan nem érhet oda főleg nem sebesülten :D de van egy érzésem,hogy ezt csak álmodja , közben meg az eső nem is esett anynira h kitudjon szabadulni
na ok, jól gondoltam xD
tv bejelentkezéses rész kurvára unalmas
sőt azóta alig várom h vége legyen
no elkezdődik a film megint, kezd picit izgalmas lenni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár ha igaz történet alapja akkor elvileg lehetséges de ez durva nahmikor elkezdi legvágni a saját kezét, bár ez is durva,hogy elkezdi vágni és semmi ordibálás :D no meg félig levágta és egy könnycseppet semm hullajt :D
végül levágja a kezét és egyből nem ájul el:DDDD bazz ilen nincs sztem, de lehet én vagyok a naív és valóban kilehet bírni egy ilyet :S
ja és kézvágás után még felveszi a hátizsákot és szépen továbbmegy :D hát ez kész
azért a vége aránylag nem sikerült rosszul de valóban a közepénél eléggé "belealudtam" :D
am a legvégén aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!?kanapén az igazi aaron volt ugye
de haSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!levágta a kezét akkor h a fenébe tud még mindig turákat szervezni?