1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dean Winchester
    ááá semmi olyasmi azért is durva :D
    azért én is kicsit beleuntam ,majdnem beleásítoztam a filmben, szóval annyira nem jó mintahogy itt sokan favoljak xD
    am ez elvileg igaz történet alapján készült...

am most ott tartok,hogy az
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    eső elkezd esni és kiszabadul! másik képkocka h a kocsijanal van, no ilyen gyorsan nem érhet oda főleg nem sebesülten :D de van egy érzésem,hogy ezt csak álmodja , közben meg az eső nem is esett anynira h kitudjon szabadulni

na ok, jól gondoltam xD

tv bejelentkezéses rész kurvára unalmas
    sőt azóta alig várom h vége legyen

no elkezdődik a film megint, kezd picit izgalmas lenni
    mikor elkezdi legvágni a saját kezét, bár ez is durva,hogy elkezdi vágni és semmi ordibálás :D no meg félig levágta és egy könnycseppet semm hullajt :D
    végül levágja a kezét és egyből nem ájul el:DDDD bazz ilen nincs sztem, de lehet én vagyok a naív és valóban kilehet bírni egy ilyet :S
    ja és kézvágás után még felveszi a hátizsákot és szépen továbbmegy :D hát ez kész
    bár ha igaz történet alapja akkor elvileg lehetséges de ez durva nah

azért a vége aránylag nem sikerült rosszul de valóban a közepénél eléggé "belealudtam" :D
    am a legvégén a
    kanapén az igazi aaron volt ugye
    ?
    de ha
    levágta a kezét akkor h a fenébe tud még mindig turákat szervezni?