106869
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    mi az hogy filmszatira meg filmjatek?
  • xido
    Charlie St.Cloud

Zac Efron kifejezetten jó..a film meg főleg,pláne,hogy a leírt tartalom egy átlagos klisét takart csupán..
  • xxxpaulxxx
    Rec 1,2
  • stargatelost
    jó horrorokat kérdezett :)
  • Real13
    Nem gondoltam volna, hogy a 2010-es Rémálmot bárki is jó horrornak tartja ezen a világon. :D
  • dragon11
    paranormal activity 1.. sztem jobb mint a kettő

rémálom az elm utcába 2010
  • Klemice
    jó horrorokat ajánljatok már légy szíves
  • dartonita
    Spartacus: Gods of the Arena
    es utana az egesz Spartacus: Blood and Sand sorozat:

Ez profi munka,amikor eloszor neztem akkor nem fogott meg az elso resz,de most tettem egy uj probat,es orulok hogy igy tortent.
    A korszakkal foglalkozo egyik(ha nem a)leglatvanyosabb es legjobb sorozat,a keves helyszin ellenere folyamatos feszultseg,harc,intrikak.
    Varom a tobbi reszet,teljesen magaval ragadott.
    9.5/10
  • Hamed
    Ezer kosz, most olvasom mi van.
  • Shep
    Nekem ez a cím él http://feliratok.hs.vc/
  • Tyler1
    tulajok kivonultak, megszűnt mind.
  • Hamed
    Nem tudjatok mivan a hosszupuskaval meg a feliratok.hu-val?? Tegnap se jott mar be egyik se...
  • Tyler1
    A király beszéde

Komoly, mégis néha élcelődő történet, remek( és tényleg leszinkronizálhatatlan)színészi alakítások. Nem sokszor nézős, viszont nagyszerű film, ettől nem sajnálnám az aranyszobrocskákat.
  • TaRka0107
    Kösz!
    #60952: Bocs, nem poénnak tűnt!
  • Montanosz
    Pelí¹ky (Kuckók)

Jó kis cseh filmszatíra))
    8/10

ez a jelenet oda tett)))

• grebber
    Köszönöm!
  • Dean Winchester
    jaja, elég jó kis film volt :D
    exam - vizsga trailer
  • Seth
    Exam
  • grebber
    Régebben láttam egy filmet.

Arról szólt hogy egy szobába bezárnak azt hiszem 8 vagy 10 embert és egy csávó feltesz nekik egy kérdést.
    Nekik meg válaszolni kellene rá.De mivel üres lap van előttük azt se tudják mi a téma és elkezdenek témázni mi is lehet!

Ennek a filmnek mi a cime?
  • Tatyla
    ott én is felkiáltottam : hogy de idegesítő úristen....
  • xxxpaulxxx
    Golfőrültek

Poén volt, bár a szereplőket nem nagyon tudtam hova tenni sok helyen:D De jókat röhögtem:)
    7/10
  • SötétBarom
    LoL dolog, de a Lost is elveszti minden ízét szinkronnal. Ott szinte minden karakternek más akcentusa volt. :)
  • vg
    Vanishing on 7th Street

Biztosan. Alan Wake jókat röhög. Na meg ez a dark presence dolog, nem értem mi volt. Szerintem a készítők se.

Love And Other Drugs

Úgy 20 percig bírtam, addig kb 20 nőt fektetett meg jóképű nagy dumás gyerek, akire természetesen ragadnak a nők, és azonnal anális sexet akarnak tőle, persze minden hátsó szándék nélkül. Nézhetetlen.

Rabbit Hole

Nagyon szép kék szeme, és feltöltött szája van Nicole Kidman asszonynak. A film amúgy nem szól semmiről, viszont szép képek vannak benne. Sokkal jobb lett volna, ha valami csóró család szenvedését mutatják be.

The Company Men

Amerikai válságot bemutató film, egy olyan jóemberről, akinek annyira jól ment a dolga, hogy havonta 600 dollárt fizetett csak azért, hogy hetente egyszer kivigye valaki a szemetet a sufniból az utcára. Persze kirúgják és szegényke, milyen szar neki. Kinyomtam egy óra után, nézhetetlen film.
  • böröczk
    Big Bang szinkronosan, ne is mondd, rémálmomban se jöjjön elő : D
    Egyébként imádom azt a sorozatot, még régebben néztem, eredeti nyelven persze, Sheldon egyedül viszi az egészet : )
  • zaki
    hogyne létezne, ott van pl A pénz színe Tom Cruiseal és Paul Newmannel, más most nem ugrik be (Terminátor 2-ben is van egy kis poolos jelenet az elején :D)
  • stargatelost
    Going the Distance

Átlagos szerelmes komédia a kicsit komolyabb fajtából, néhány hangosan röhögős jelenettel. Igazából semmi emlékezetes, kiemelkedő nincs benne, megragad a középszerben, de egy nézést megér.
    Viszont a castingos helyében elgondolkodnék egy új álláson, mégis hogy lehet Drew "elbaszott fejű, ronda" Barrymore-t megtenni főszereplőnek egy romantikus filmbe????

6/10

Paranormal Activity 2

Eléggé gyengus lett, ugyanúgy mint az első rész, ez is lassan építkezik, sok olyan jelenetet láthatunk, ahol nem történik semmi, és ezzel növelik a feszültséget. Ami viszont tetszett
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az, hogy ez egy előzményfilm volt. Rohadtul megleptek a végével. Az első rész eseményei előtt játszódik a film 95%-a, majd a végén pedig összekapcsolódik (kiírások, Micah meghal), hogy aztán az első rész végével folytatódjon (Katie-t megszállja). Lehet hogy ez nem nagy szám, de nekem bejött. Ráadásul a színészek is ugyanazok voltak az első részből, bár nem ismertem fel őket :)

4/10

The King's Speech

9/10
  • PetruZ
    A The Color of Money nem volt rossz pool biliárdos témában és tele van nagy nevekkel is.
  • CSOCSO
    avatar 3 oraja KEVES... ennek a 3 oraja tul sok.... erted?
  • Montanosz
    remélem nem szűnt meg a hosszupuskasub
  • sandor8206
    Gyógyegér vacsorára

Eléggé beteg film, de volt valami bája ahogy néztem. S. Carrelhez illet nagyon szerep, + Zac Vicces ember a Másnaposokból is eléggé beteg figura volt. Volt 1-2 jelenet amikor már a fejemhez kaptam, de nem tudom, hogy a röhögéstől vagy a sokktól :-) pl: amikor Barry elhozta az ebédhez Paul Rudd "mennyasszonyát".

7/10
  • Seth
    Vanishing on 7th Street

Uh, ez mi volt? Lehet volt vmi mondanivalója a filmnek,de nem esett le

értékelhetetlen/10
  • Gurren
    sorozatoknál is sokszor megöli a szinkron a karaktereket. pl. szinkronnal egyáltalán nem jön át a My Name Is Earl-ből Randy karaktere, vagy a Big Bang Theory-ból Sheldoné.
  • Tikal #60962
    maradjon is titkos...
  • Kara kán
    Ha filmbolond vagy, akkor titkos barlangomban a helyed.
  • böröczk
    én is pont így vagyok ezzel, de tényleg vannak olyan filmek, amiket tilos leszinkronizálni (inglorious basterds, király beszéde például.), mégha az ember analfabéta is . egyszerűen meggyalázza az egészet, és a Kings speech-et nem tudom elképzelni más hanggal, mintha átvariálnák az egész filmet, megváltoztatja, elrontja azt.
    sorozatoknál már más a helyzet, ott is sokan pampognak, hogy szinkron így meg úgy, de én például Femiligájt, Jóbarátokat, stb. simán megnézek szinkronosan is, remek magyar hangok léteznek szerencsére, csak vannak filmek, amik nem tűrnek az eredeti hangon kívül mást, ennyi. Mert a színészi játék 60-70 százaléka a hang, artikuláció, hozzá van nőve a színész pofázmányához.
  • SötétBarom
    Én úgy vettem észre, hogy sokat számít ki-hogyan tanult meg olvasni. Nekem például nem okoz gondot a felirat feldolgozása, oda se kell figyelnem rá, de van akinek koncentrálnia kell arra, hogy el tudja olvasni. Mondjuk én értem anélkül is (bár a REC meg az Engedj Be nézése közben sem jelentett problémát..), de ha az kötné le a figyelmem, hogy olvasok, én sem szívesen néznék úgy filmet.
  • Dean Winchester
  • böröczk
    blablablabla
  • Dean Winchester
    "Ahh, de mit magyarázokén értetlen embernek, csak a billentyűket koptatom értelmetlen hozzászólásokra kommentelve, nagy a fórum állatkertje."

magadból indultál ki?!
  • Dean Winchester
    jajajajajajajajajajajajaja :/

egyébként van olyan ember aki nemtud angolul és csak felirattal tudná nézni viszont úgy van vele,hogy filmet akar nézni és nem olvasni! van egy két ismerős aki így gondolkozik ,pedig mondtam nekik h 1-2 feliratos filmet megnézne és rohadtul hozzátudna szokni és még élvezné is a filmet , néha jobban mint szinkronnal !
    nem magamból indultam ki, csak éreztem h mit fogsz reagálni rá