1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • vg
    Vanishing on 7th Street

Biztosan. Alan Wake jókat röhög. Na meg ez a dark presence dolog, nem értem mi volt. Szerintem a készítők se.

Love And Other Drugs

Úgy 20 percig bírtam, addig kb 20 nőt fektetett meg jóképű nagy dumás gyerek, akire természetesen ragadnak a nők, és azonnal anális sexet akarnak tőle, persze minden hátsó szándék nélkül. Nézhetetlen.

Rabbit Hole

Nagyon szép kék szeme, és feltöltött szája van Nicole Kidman asszonynak. A film amúgy nem szól semmiről, viszont szép képek vannak benne. Sokkal jobb lett volna, ha valami csóró család szenvedését mutatják be.

The Company Men

Amerikai válságot bemutató film, egy olyan jóemberről, akinek annyira jól ment a dolga, hogy havonta 600 dollárt fizetett csak azért, hogy hetente egyszer kivigye valaki a szemetet a sufniból az utcára. Persze kirúgják és szegényke, milyen szar neki. Kinyomtam egy óra után, nézhetetlen film.