Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
és nagyon is beleillett 😉
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hát láttam hogy itt sokan megnézték gondoltam asszonykával jó lesz ez egy kis esti kikapcsolódásnak...
Jó film volt... nem mondom, hogy nem
DE ez az a tipikus film, ami misztikusan kezdõdik és bárcsak misztikummal végzõdött volna... de nem így tette... hiba volt... Írtad Tigeroo, hogy a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami nem kellett volna bele az az utolsó 10 perc... mármint abból néhány jelenet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de ezektõl eltekintve jó film volt
7/10
Amúgy ez a Lucinda csajszi is egy ilyen "kiválasztott" volt nemde? És ebbe õrült bele... legalábbis ha jól értelmeztem😄
van itt mirõl beszélni
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
10/9
Gyûlölöm a mjuzikeleket, de ez valami... hihetetlen jó feldolgozás Joel Schumachertõl. Sosem gondoltam volna, hogy mindenki kedvenc mennydörgõ hangú Leonidászának ilyen kiváló énekhangja van. 😊
7/10
Huhh ha ez tényleg így megy braziliában az nagyon durva!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kicsit szégyenlem magam, de nekem tetszettek a folytatások is 😄 Egyben a három pedig remek élmény.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Egyébként dvd-n van egy olyan extra, hogy visszafelé, azaz pont idõrendi sorrendbe tudod megnézni a jelenetek. Ezáltal sokkal érthetõbb lesz a sztori.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Az Interjú a vámpírral szerintem semmi extra, korrekt kis vámpírfilm, sajnos mivel a legtöbb vámpírfilm igénytelen, ezért végülis rá lehet mondani, hogy kiemelkedõ a maga kategóriájában. Nekem az 1992-es Coppola-féle Dracula jobban tetszett.
Memento: az elgondolás zseniális, de vannak benne fekete foltok, ezért nekem kicsit túl kusza volt. Lehet meg kéne nézni még1x vmikor (az a baj, hogy ahhoz viszont nem volt elég érdekes 😊)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
amúgy a Harcosok Klubbjával nekem a kedvenc gyökér közhelyeim h "értelmetlen verekedõs", "ezt tanulják a fiatalok", "jó lett volna ha nem Brad Pitt a fõszereplõ és nem verekednének benne", "szar drogos film" 😄😄😄😄😄 na itt szokott nálam abszolút elcsattani a biztosíték és megfejelni az ilyen idióta buta embereket.
- Harcosok Klubjáról kimegy a terembõl "mert szar"
- Interjú a vámpírral: "hülye véres ökörség"
- Memento: "semmi értelme annak a faszságnak"
Ezeket mind nekem mondták 😄D Személyesen nem vagyok akkora paraszt, hogy az ilyet kommentáljam 😄D
biztos mert egyszerû vagy mint egy kapa
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
V9ykn8_TZL0
szóval ezt így el se tudom képzelnixD de végülis ízlés kérdése szal nem vitatkozom^^
tf2-t ott nyomtam ki amikor a kv fõzõ meg mittomén milyen szar háztartási eszközök életre keltek és rakátét lõdöztek'