Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szellem van benne, hanem démon(háromlábú, csirkedémon(komoly)😊), de tök mindegy. Amúgy a film a Entity címû õrségi filmre épít.

Tyler1
már én is töltöm 😄 nem nagyon szeretem a horror filmeket, fõleg azért mert normálisat nem láttam már 15 éve, de az ilyen szellemesek megvesznek kilóra mindig 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SötétBarom
Cash verziója egyértelmûen jobb, viszont mindig az eredetit illeti a tisztelet, hiszen egy számot nem eljátszani nehéz, hanem kitalálni 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

hangulatosabb igen, de már túl fájdalmas... zeneileg viszont a nin verzió a jobb szerintem, pedig nem is szeretem a nint😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

nem akarok öreg lenniXD

a kommenteknél nagy a vita hogy a n_i_n vagy a cash verzió a jobb... 😊

de n_i_n rajongók kissé elvakultak, mert a j. cash féle ezermilliószor hangulatosabb - jó hogy hozzányúlt a dalhoz 😊
SötétBarom
Azt jó ha tudod azért, hogy az egy Nine Inch Nails szám 😊 eze.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Proview
Van egy elsüllyedt 13 hozzászólásos "Filmet keresek" fórum, de itt többen látják:

Régen volt a Spektrum TV-n egy sorozat az Endeavour ûrrepülõgéprõl, a felkészítésrõl, legénységrõl, felszereltségérõl (végigmutatták a "vezetõfülkétõl az ûrwc-ig").Kb 4 részes volt , ha jól emlékszem.
Mi volt a sorozat címe?

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Montanosz
Surrogates
- hát valami túl steril "kiherélt" film lett.
semmi káromkodás, pia, cigifüst......
10/5

The tournament
na ez már jó szórakozás, afféle running man tipus.
10/7

Chato földje
western és 10/6

La premier cercle

többet vártam.
10/5

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

stonesour
Hát, teljesen valósághû az egész film, és egyre durvább jelenségek történnek, én nagyon szartam az ijesztgetõs jelenetektõl, valójában nem olyan sok van benne, meg szinte csak hangeffektek vannak, de a végére bedurvul az egész, és szerintem nagyon királyul meg lett oldva az egész, a maga kategóriájában ez simán 9-10/10.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Year One

Jack Black-es agymenés, de sajnos sokszor az egyszernézõs kategóriát is alulról súrolja.
Néha rettentõ eröltetett, néha nagyon felnevetõs, néha pedig gusztustalan - egyensúly itt aztán nincs.

A jobb poénokból kiindulva nem Jacken múlott hogy ilyen lett a film, õ hozza a formát - a rendezõt kéne megkövezni.

Az elsõ 10 perc ígéretes volt, kár a többiért.

10/4
keresd meg a Hurt-nek a klipjét a neten.

amellett hogy késõi Johnny Cash szám és hihetetlen jó, eléggé életrajzi ihletésû lett, a klip sok korabeli bevágást tartalmaz, ismerõs lesz néhány momentum. 😉
Létezik ilyen manapság?😮
Jó horror?😮
Nah akkor ez az én filmem!😄

A nyughatatlan - Walk the line

Hát kb Johnny Cashrõl eddig csak azt tudtam, hogy Ring of fire... viszont ez után a film után meg kell hallgatnom összes slágerét minimum😄
JR Figurája egyszerre volt szánalmas és imádni való...
Féltem hogy csak egy egyszerû zenés-romantikus életrajzi film lesz, de sokkal több annál!😊
8/10

Seth
Én is ma néztem meg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Láttam mindkétféle befejezést és az új mozis változat nem jött be(Spielberg ajánlásával, na persze). Oké, az amikor Micha testét nekivágja a kamerának hirtelen az beszarás volt, de amikor beleordít a kamerába a végén az annyira uncsi,kiszámítható klisé volt, kilóméterekrõl látszott,meg sem rezzen szerintem a többség rajta XD. Az eredeti,mikor mutatják hogy a csaj egész nap hintázik , na az hidegkirázós volt, amikor az ágy mellett csak áll 2 órát ,na az méginkább

Majdnem 10 pontot én azért nem adnék rá, de egy erõs 7-est simán.Najó , eredeti befejezéssel 7,5 😊

PSN ID.: Beegabor

precision
Knowing

Dramaturgia szempontjából egy cliché halmaz. Sok helyen unatkoztam. Végig azt éreztem, hogy ebbõl a témából egy sokkal jobb filmet ki lehetett volna hozni. Ugyanezt éreztem a Surrogates -nél is a múltkor. 5/10.

Yes Man

Ez nem volt annyira rossz. Bár itt is kiszámítható volt egy csomó minden, de egyszer meg lehet simán nézni, vannak benne még poénok is néhol. 6/10.

Bazinga!

oliwwer
véleményére voltam kíváncsi
Bulykin
ott a link

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

oliwwer
bõvebben? kifejthetnéd a véleményed, mert úgyis valami jóféle félõs horrort keresek..
stonesour
Paranormal Activity

kurvajó horror
9,5/10kritika

Zephyr Retiring
<#eljen>most az egyszer egyet értünk. alapmû, minden tekintetben..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Sabcsee
Year one
Hát nekem azért bejött eza film.Káinos részeken fetrengtem õ vitte el a filmet a hátán😄.House-ból a csaj téll jólnézettki😊.A végefelé eléggé ellaposodik és ott már kicsit unatkoztam
7/10-et megér😉

kaka

Jim Morrison
Ez engem is arra ösztönöz hogy minél elõbb megnézzem 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

stonesour
The Tournament
bejött a film 7-8/10

kritika

Jack Blacket filmjeit imádom! A TEnacious D alapmû tõle! De hogy A Year One-ban "13-as" is játszik, így kötelezõ darab!!!

Szerelmes vagyok ebben a nõbe (is) 😄😄😄😄😄
dartonita
Oh szörtíín ♥
Lekapom a filmet,meghoztatok a kedvem.
Tenacious D-t meg amugy is szeretem😊

Tyler1
Year One
szokásos Jack Black formáció. sztem mindenki tudja mirõl beszélek, aki látta már legalább 1 filmjét is. idétlen történet, idétlen szereplõk, idétlen poénok! nem egy best of film de kikapcsolódásnak kiváló!

viszont õ érte abszolút megérte megnézni 😊))))))

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

HAIR+Across the Universe

Külön-külön is zseniálisak, de egymás után a kettõ igazi ínyencség, (egyébként az IMDB legnagyobb anomáliája, hibája az, hogy a HAIR csak 7.1 ponton áll) kiváló és szimplán zseniális zenékkel, Vietnam-ellenességgel, szimbolizmussal, hangulattal, életstílussal, hippikkel, drogokkal, audiovizuális orgazmussal, hajjal, Beatles-sel, szerelemmel, teli élettel és tragédiával... Top 10-es mindkét film nálam azt hiszem...
You say you want a revolution
Well you know
We all want to change the world

10/10,az új rendszer szerint meg amúgy is.

http://videodrome.freeblog.hu/

bazmeg nekem is
Alkonyattól pirkadatig
Húúúúúúúúúú!

Eddig kimaradt, most végre láttam... tudtam, hogy mire számítsak, de azért ez még annál is többXD
Nagyon kész... mindenki nézze meg aki egy jó kis akció-horrorvígjátékot szeretne!😄
8/10

Kmarha
Year One

Ugy látszik izlések és pofonok. Én a felénél kikapcsoltam.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Blasta
"Tipikusan az az eset amikor nagyot akartak fingani, de beszartak..."

mennyire igaz

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Köszönöm szépen!
(de nem tegnap volt, az csak egy fake dátum 😊)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

tep
Species: The Awakening
2pont

\"SLICE of LIFE\"

[HUN]Crassus
Year one az bestof!!! nekem 9-10-es! fõleg angolul!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

AntiHero
Nem szeretem a fingós vicceket, de az istállós "alvós" fingós részen röhögtem csak a filmbe.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Public enemies
4/10
Egyáltalán nem fogott meg. A világítás és szûrõk használata kb. a barátokközt színvonala, gondolom direkt de engem idegesített.
A film számomra unalmas vintatott. Tipikusan az az eset amikor nagyot akartak fingani, de beszartak...
CSOCSO
* mert valoban lehetett volna benne 1-2 hahotazos poen*
CSOCSO
Year One

vigjatek/okorseg Jack Black el a foszerepben.

Mondjatok akarmit de nekem ez a film nagyon bejott!
Nem rohogtem magam romma, nem volt hangos hahotazas meg gyomorfajdalom a sok nevetestol. De megvolt a sajat hangulata ami nagyon bejott. ( najo.. ket.. talan harom poen nem volt valami jo ( pl a fingos viccet miert nem birjak mar kihagyni egy filmbol sem? a Masik a tehenfarmon levo verekedes vege egy kicsit eroltetett volt.)
Szineszek egytol egyik ott voltak a szeren. Engem teljesen lekotott az egesz.

8/10 ... mert valoban lehetett volna benne 1-2 hahotazos film. egy ket jelenet kicsit eroltetett volt de amugy IMADOM a filmet.

Land of the Lost

Vigjatek/okorseg Will Ferrellel. (Na a masik bohoc jack black mellett)
Mindig van a filmjeinek egy alap szintje ami Ferrelles vigjatek feelinget sugaroz de ez most vhogy nem jott ossze. kozepszeru.. sooot csak jo szivvel adnek ra 5/10 est. sok gagyi resz. alig volt valoban vicces resz.
1-2 jelenet jo volt de ennyi.

Atisz
😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Dynamic
de ez most 50k <#mf1>!
Dynamic
Nem szoktam tékelni...
balee4
Én is erre gondoltam, nagyon illik Batman szerepére, képregényekben is változik néha az arca, persze ez összefügg azzal, hogy idõvel fejlõdtek a rajzok.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Dynamic
Ha a képregénybeli, vizuális hasonlóságot nézzük, ott Bale közelíti meg a legjobban a karaktert.
Atisz
*Bruce

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Az összes többihez képest. Szerintem is õ volt a legjobb.
Val Kilmer nem az igazi (bár nem is annyira vele, hanem inkább a filmmel volt gond), Geroge Clooney egy vicc, Bale szódával elmegy.

Talán azért is volt jó Keaton, mert relatíve sokat volt on-screen maszk nélkül Broce Wayne-ként.

Dynamic
"Michael Keaton tiszta Batman"

Már mihez képest?
balee4
Batman (1989, Tim Burton)

Fantasztikus, sztem a legjobb Batman film. Simán letagadhatja 20 éves korát, a látvány még ma is megállja a helyét és jobban illik a látvány Gotham-hez, mint a The Dark Knight-ban. Az egész lehengerlõ, vmennyi színész nagyszerûen játszik, Jack Nicholson elképesztõ, nekem õ az igazi Joker. Michael Keaton tiszta Batman, Kim Basinger dögös, de nem a tipikus buta riporter csaj. Megismerhetjük Joker születését, és ahogy Jack Nicholson eljátssza az õrült szerepét, az hatalmas. A zene tökéletes.

10/10

És ha visszagondolok arra, hogy kb. 5 évesen én ezt anno moziban is láttam (és még rémlik vmi belõle), bizsergetõ érzés fog el.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kmarha
The boat that rock

Nem csak rock zenét kedvelõknek, de mindenkinek ajánlom.

nagyon erõs 7 blasta

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

desigo
Boldog születésnapot...