106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Panzermeyer
    Tron: Örökség

Rengeteg filmet láttam már, nagyjából 12-13 éve vagyok filmmániás. Ennél fogva egyre ritkábban tudnak olyat mutatni, ami le tud kötni. Mintha egyre nagyobbak lennének az igényeim.

De ez egy olyan film volt, ami le tudott kötni. A sztori nem túl erős, volt némi hiányérzetem néhol, és a vége kissé klisés... Viszont a látványvilág, a jelmezek, az effektek nagyon-nagyon tudták pótolni a sztori apróbb hiányosságait. Az első 45 perc teljesen odaszögezett a székbe. Az digitális neon csili-vili világhoz tökéletesen passzolnak Daft Punk zenei aláfestései. Olyan, mintha a The Dark Knight zenéit odaadták volna az ismert DJ-nek, hogy kicsit gyúrja át. A fülem és a szemem nem győzött betelni a látvánnyal, és a zenékkel. Harmonizálnak, és kiegészítik egymást.

A színészi játékról. Lehet, hogy a House-ban Olivia Wilde nem tudott ennyire kibontakozni, vagy csak én nem vettem észre, hogy ennyire jó? Mindegy, tényleg jó! Jeff Bridges egyszerre játssza a pozitív és a negatív főszereplőt. Először el voltam ámulva, hogy mennyire tökéletes szereplőt találtak a fiatalkori képére alkotott gonosz eljátszásához. Az arca nagyon hasonlít, és a hangja is... Aztán kiderült, hogy mesterségesen fiatalították meg Nem lehetne, hogy Jeff Bridges több gonosz szerepet játsszon? Fantasztikusan jól áll neki. Garret Hedlund hozza az elvárt jófiút, kivetnivaló nincs benne, csak átlagos, bár bizonyára nem nagyon volt több ebben a szerepben. A többi mellékszereplő is tökéletesen illik a képbe.

Láttad a trailert? Azt hiszed, hogy csak annyit kapsz látványban, mint amit ott láttál? Nem... az csak a kóstoló volt ahhoz az élménylakomához képest, amit ez a film nyújtani tud.

Nagyon sajnálom, hogy én személy szerint képtelen vagyok élvezni a 3D-s filmeket, mert ezt tényleg megnéztem volna IMAX-ben is.

Nálam nagyon erős 8.5/10 pontot ér. Szerintem pár év múlva újra megnézem.
  • Reg5
    Mozifilm->sorozat->Igazság ládája->Continuum->Istenek gyermekei (ami a pilot felújítva).
  • Dean Winchester
    magyarul akkor van a sima csillagkapu film (ami végülis a pilot lenne a sorozathoz de mind1.
    ill. az igazság ládája majd ez a continuum-ot érdemes megnézi és kész
  • Totti5
    Igaz, egyel elcsúsztam.
  • Reg5
    Nem egészen. Az AoT a 9-10 évad történéseit zárja le (8. évadban hol volt még ori?), a Continuum stimmel, az Istenek gyermekei pedig a pilot epizód felujítása.
  • xxxpaulxxx
    Hát jah... nem egy 1984:D
  • Totti5
    Stargate: The Ark of Truth a sorozatot zárja le ( 8-9 évad ) az Ori cselekményeket.

Stargate: Continuum egy időutazós rész Ba'al-al és ez összes eddigi szereplővel együtt, lényegében nem kapcsolódik semmihez.

Istenek gyermekei az első évad befejező dupla epizódja.
  • Dean Winchester
    1.csillagkapu
    2.csillagkapua: istenek gyermekei
    3.csillagkapu continuum
    4.igazság ládája

így van sorban vagy az igazság ládája hamarabb volt mint a continuum? (csak mert majd ennek is neki szeretnék látni mert az első részt azt láttam de a többit nem)
  • Dean Winchester
    ubazz tényleg annál a résznél vicsorogtam majdnem a legjobban :D kurva jól megcsinálták és érted nem csak 1 et húzott hanem többet is :O
  • stargatelost
    The Next Three Days

Na ez bejövős volt. Minden hibájával, kliséjével, szájhúzós fordulópontjaival (állatkert, kanadás érme). Végig lekötött, érdekes maradt, ahol kellett pedig izgalmas. Számomra a Prison Break jobb részeit idézte. Egyedül az első percet (ami felesleges, nem azért fogom végignézni a filmet, hogy lássam, miért történik valami a film legeslegelején, miért nem szoknak le erről?), valamint Olivia Wildot (nem bírom, irritál, nem szép) rovom fel negatívumként.

8/10
  • xxxpaulxxx
    Én a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    fogkihúzós jelenetnél takartam a szemem csak:D
    ... elég erős idegzetű vagyok, de az ilyet nem szeretem:D
  • Dean Winchester
    a film elérte a hatását , a végé elég sürün vicsorogtam és vágtam a különféle pofákat :DDDD
    amikor a faszit meztelenül kötötte ki, na akkor reméltem h lesz faroklevágásos jelent és lett is , amit rohadtul átéreztem,de h aztán a szájába rakja a saját farkát hát b+ durva :O
    a dagi komának meg a varjak megették a szemét bazz áá az is kemény
    a savas vízbe fulladás is kurva jó volt
    a végén a sheriff megkapta az anal-t amit annyira szeret

szóval kurva jó volt ez nah :D
    régen láttam ennyire jó végződésű filmet + amit ennyire átlehetett élni
    --------
  • Dean Winchester
    köpök a sírodra
    fele az 10/5 kb de a legvége az 10/9
    összesítve 10/8-t adok rá simán

a házban történteket picinek hosszúnak találtam de a vége kárpótólt mindenért!
    komolyan még mosolyogtam is azon amit a csaj művelt :D
    mathew-t azt hittem megfújtotta és arra gondoltam h mi a faszért dícsérték itt sokan annyira a végét mikor ennyire egyszerüen öl meg egy embert? nem is gondoltam ha többieket ilyen szépen lefogja vadászni s ,hogy milyen ötletesen fog végezni velük /vegeznek magukkal.

a csaj remekül alakította a szerepét XD
  • Tyler1
    Elit Halálosztók 2-t látta már vki? imdb-n 8,6 pont :O
  • vg
    Primal

Tökéletes péntek/hétvégi esti (igazi, nagybetűs) horrorfilm. Nincs rá pont, mert minek.
  • Kazuma92
    Sziasztok! Remélem nem haragszotok rám, keresek egy filmet de fogalmam nincs mi a címe, régen láttam még videón. Arról szól hogy egy faszinak unalmas az élete, valamennyire csóró és sokat tvzik. Bérgyilkosnak áll.. Lesz egy nője is, aki k**va, és mindig kifizeti, pedig soha nem fekszenek le egymással. A nő is csak annyit tisztel a férfiban hogy kapcsolgathatja a tv-t..A főszereplő megtanulja, hogy ha fejbe lő valakit akkor távol kell állni a kifröccsenő vér miatt.. eléggé darabos és rosszul fogalmaztam, de sajnos csak ennyi jut eszembe a filmről.. Valaki esetleg felismeri?

• SötétBarom
    30-40 másodpercet ki lehet bírni a vákumban, ha kifújod a levegőt mielőtt oda kerülsz (ellenkező esetben a tüdőd szétszakad a nyomáskülönbségtől). Mivel nincs közeg, ami vezesse a hőt, így relatíve sokáig tart, amíg az emberi test megfagy, azonban a légkör hiánya miatt komoly égési sérüléseket szerezne ilyen rövid idő alatt is, mivel szűrés nélkül kapná a napből érkező mindenféle kedves sugárzást.
  • bexinho
    Vitathatatlan 3 6/10

Tegnap megnéztem ezt a filemt. Nem szeretem az ilyen filmeket, de ez nézhető volt. Effektek jók voltak, a történet pedig a szokásos.
  • bexinho
    Due Date 7/10

Nem volt ez olyan rossz, mint ahogy olvastam. Voltak benne jó poénok, Robert D. Jr. mindig is szerettem, itt se okozott csalódást. A Két pasi meg egy kicsi nekem meg egy + pozitívum (imádom azt a sorozatot :))
  • Dean Winchester
    ha már 30 évvel ezelőtti film akkor megosztom a pontozásom mivel végeztem a superman filmekkel is :D

superman 1
    10/7
    régen láttam az első részt és fura volt,hogy itt még a szemével nem éget , a levegő fújásával nem ad hideget...stb (csak repül) :D

superman 2
    10/5
    első hiba kb,hogy a szemüvegen át tudott lézersugarat kibocsájtani a szemével, jobban mutatott volna ha lehúzza a szemüvegét xD de ez apró baki,no meg a film korára való tekintettel nem vészes hiba...
    nekem ez az a rész ami egyálltalán nem tetszett addig még oké,hogy megérkeznek zord kapitányék is a Földre,de aztán nem jött be a történet!
    a vége szép volt ahogy Kent "megbízott" Lex Luthorban (azaz tudta,hogy átfogja baszni és sikerült a terve :D)

superman 3
    10/9
    Reeve kurva nagyot alakított,egyszerűen zseniális lett a 3.rész!
    ~30évvel ezelőtt is milyen szépen megcsinálták a színész megkettőződését és a harcát saját magával ,rohadt jól alakította a rossz superman-t !

superman 4
    10/5.5jó

superman 5 - superman visszatér (2006)
    10/8.5
    én úgytudom az anyja meghalt az előző részben szóval nem értem ezt ,hogy a fenébe tudta a fiát várni...
    egyébként szépen összelett kapcsolva a rész.
    superman ruhájánál a gallér vastagságának csökkentése és a piros szín eltörlése egyértelműen nem jött be nekem!
    a köpenye kb olyan szinű mint a 3.részben mikor az alkoholista-rossz superman-t láttuk :D (mintha olajos lenne köpenye)
    az "S" betű a mellkason is kisebb ami szintén nem vmi pozítiv...
    viszont ami pozítivum a részben az a repülés koordinálása! Itt szinte tökéletesre megcsinálták superman repülését és azt is mikor a tárgyakat,
    embereket viszi magával.
    picit viszont olyan "mű-nek" tűnt elsőre :(

összességében.: az űrben kint volt nem egyszer nem 1 nő! itt jön a kérdés.: kint nincs hideg??? oké,h superman bírja meg minden de ott fent elvileg oxigén nélkül + hidegben simán
    meghallna bárki (vasembernek a ruhája se bírta a nyomást és szétfagyott XD)

Nekem a 3.rész a best! aztán jöhet az 5.

mivel ugye supermannak van fia,szóval erre szépen lehetne majd építeni egy következő részt,ergo ha lesz következő 6.rész
    akkor örülnék ha nem reboot-ot készítenének hanem egy folytatást majd.

• tommygear
    expendables nem fog megjelenni nálunk??
  • Tikal #61660
    Wall Street 2

kicsit lassu a film, de szerintem rendben van, jo gondolatok a jelenlegi rendszerről gekko-tól, de semmi megdobbentő fordulat stb, semmi feszültség, egy kis családi dráma is volt, de azért nem volt rossz, főleg a visszautalások a régi filmre tetszettek, mikor charlie sheen megjelent, beszartam :DD

7/10
  • Dean Winchester
    jackass 3

a kígyós résznél mikor megfogták a kezét bam-nak akkor vártam h visszalökik xD

még nézem csak gondoltam ezt gyors beírom xD
  • Krezga
    Én amikor meghallottam, hogy lesz folytatása, beszereztem, aztán egy hónap után rávettem magam, hogy megnézzem:)
  • Hegi90
    Kaméleon

Wow... nem hittem volna, hogy egy magyar film tényleg lehet ilyen jó is. Persze még most se az a Hollywoodi minőség, de jó látni ilyen próbálkozásokat is.

7/10
  • Reg5
    The next three days

Sokkal többet vártam. Az első 90 percben kb semmi nem történik, utána beindul a cselekmény (úgy ahogy), de az a befejezés illetve annak hiánya...

Unalom/10
  • Real13
    Rango

Szuper animációs westernfilm, tengernyi vizuális poénnal, zseniális szereplőkkel, gyönyörű megjelenítéssel. Ha jó filmet akartok nézni, ezt ajánlott megtekinteni:) Rangoooooooo! smile.gif Verbinski ügyesen keverte a western műfaj és az animációs film legfőbb jellemzőit, gyerekeknek-felnőtteknek egyaránt sok poént lőtt el, és jócskán utaltak más filmekre és színészekre is... ( Félelem és reszketés Las Vegasban, Karib3, Clint Eastwood)
    A moziban persze megint volt négy marha, akik közül az egyik a film végén megjegyezte, hogy az egészet egy ember csinálta egyetlen számítógéppel, és olcsó... film volt biggrin.gif:D:D
    8-9/10
  • tomsolo
    Nézzetek Automant is :)

• zaki
    +1
    annyira gagyinak tűnik 30 év után, hogy én neki se fogok kezdeni :P
  • vg
  • desigo
    ma elkezdtem nézni de a felénél elaludtam
  • Blasta
    Igen, a Tron Legacy az elso Tron c. film folyatasa.
  • SASboy
    köszi, akkor megnézem. első részre képtelen vagyok rávenni magamat.
  • Totti5
    Tron ( 1 )
  • Totti5
    Mindenkép hisz folytatásról van szó, de akkor sem dől össze a világ ha nem, max nem értesz majd dolgokat és utalásokat és nem lesz teljesen kerek az egész. Azért próbáld megnézni az első részt.
  • Dean Winchester
    1. rész?
  • SASboy
    tron legacyt meg lehet érteni az 1. rész nélkül?
  • viizo

nekem is tetszett anno: azon kevés magyar filmek egyike, amit kifejezetten élvez a néző, és nem sorozatszintű gagyi márklárság
  • Bmx01
    azaz kösssz :)
  • pauly
    Kapcsolat