1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dean Winchester
    ha már 30 évvel ezelőtti film akkor megosztom a pontozásom mivel végeztem a superman filmekkel is :D

superman 1
    10/7
    régen láttam az első részt és fura volt,hogy itt még a szemével nem éget , a levegő fújásával nem ad hideget...stb (csak repül) :D

superman 2
    10/5
    első hiba kb,hogy a szemüvegen át tudott lézersugarat kibocsájtani a szemével, jobban mutatott volna ha lehúzza a szemüvegét xD de ez apró baki,no meg a film korára való tekintettel nem vészes hiba...
    nekem ez az a rész ami egyálltalán nem tetszett addig még oké,hogy megérkeznek zord kapitányék is a Földre,de aztán nem jött be a történet!
    a vége szép volt ahogy Kent "megbízott" Lex Luthorban (azaz tudta,hogy átfogja baszni és sikerült a terve :D)

superman 3
    10/9
    Reeve kurva nagyot alakított,egyszerűen zseniális lett a 3.rész!
    ~30évvel ezelőtt is milyen szépen megcsinálták a színész megkettőződését és a harcát saját magával ,rohadt jól alakította a rossz superman-t !

superman 4
    10/5.5jó

superman 5 - superman visszatér (2006)
    10/8.5
    én úgytudom az anyja meghalt az előző részben szóval nem értem ezt ,hogy a fenébe tudta a fiát várni...
    egyébként szépen összelett kapcsolva a rész.
    superman ruhájánál a gallér vastagságának csökkentése és a piros szín eltörlése egyértelműen nem jött be nekem!
    a köpenye kb olyan szinű mint a 3.részben mikor az alkoholista-rossz superman-t láttuk :D (mintha olajos lenne köpenye)
    az "S" betű a mellkason is kisebb ami szintén nem vmi pozítiv...
    viszont ami pozítivum a részben az a repülés koordinálása! Itt szinte tökéletesre megcsinálták superman repülését és azt is mikor a tárgyakat,
    embereket viszi magával.
    picit viszont olyan "mű-nek" tűnt elsőre :(

összességében.: az űrben kint volt nem egyszer nem 1 nő! itt jön a kérdés.: kint nincs hideg??? oké,h superman bírja meg minden de ott fent elvileg oxigén nélkül + hidegben simán
    meghallna bárki (vasembernek a ruhája se bírta a nyomást és szétfagyott XD)

Nekem a 3.rész a best! aztán jöhet az 5.

mivel ugye supermannak van fia,szóval erre szépen lehetne majd építeni egy következő részt,ergo ha lesz következő 6.rész
    akkor örülnék ha nem reboot-ot készítenének hanem egy folytatást majd.