1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Panzermeyer
    Tron: Örökség

Rengeteg filmet láttam már, nagyjából 12-13 éve vagyok filmmániás. Ennél fogva egyre ritkábban tudnak olyat mutatni, ami le tud kötni. Mintha egyre nagyobbak lennének az igényeim.

De ez egy olyan film volt, ami le tudott kötni. A sztori nem túl erős, volt némi hiányérzetem néhol, és a vége kissé klisés... Viszont a látványvilág, a jelmezek, az effektek nagyon-nagyon tudták pótolni a sztori apróbb hiányosságait. Az első 45 perc teljesen odaszögezett a székbe. Az digitális neon csili-vili világhoz tökéletesen passzolnak Daft Punk zenei aláfestései. Olyan, mintha a The Dark Knight zenéit odaadták volna az ismert DJ-nek, hogy kicsit gyúrja át. A fülem és a szemem nem győzött betelni a látvánnyal, és a zenékkel. Harmonizálnak, és kiegészítik egymást.

A színészi játékról. Lehet, hogy a House-ban Olivia Wilde nem tudott ennyire kibontakozni, vagy csak én nem vettem észre, hogy ennyire jó? Mindegy, tényleg jó! Jeff Bridges egyszerre játssza a pozitív és a negatív főszereplőt. Először el voltam ámulva, hogy mennyire tökéletes szereplőt találtak a fiatalkori képére alkotott gonosz eljátszásához. Az arca nagyon hasonlít, és a hangja is... Aztán kiderült, hogy mesterségesen fiatalították meg Nem lehetne, hogy Jeff Bridges több gonosz szerepet játsszon? Fantasztikusan jól áll neki. Garret Hedlund hozza az elvárt jófiút, kivetnivaló nincs benne, csak átlagos, bár bizonyára nem nagyon volt több ebben a szerepben. A többi mellékszereplő is tökéletesen illik a képbe.

Láttad a trailert? Azt hiszed, hogy csak annyit kapsz látványban, mint amit ott láttál? Nem... az csak a kóstoló volt ahhoz az élménylakomához képest, amit ez a film nyújtani tud.

Nagyon sajnálom, hogy én személy szerint képtelen vagyok élvezni a 3D-s filmeket, mert ezt tényleg megnéztem volna IMAX-ben is.

Nálam nagyon erős 8.5/10 pontot ér. Szerintem pár év múlva újra megnézem.