106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
meg Diesel :D -
értem :)
akkor ennek a végén csak a japcsi fogja túlélni
-
kronológiailag az az utolsó rész.
-
De, de nem időrendi sorrendben vannak... -
a tokio nem a 3. volt? -
4. rész után, Tokió előtt :)
szinkron ááá, Diesel, T.Gibson, Rock, Luda - ezeket az embereket NEM lehet! -
ezt mindenképp moziban kell nézni :D remélem feliratos lesz
am ez a többi filmhez képest időben mikor van? -
"i'm down" - pont ludacris :DDDD
ááá geci mekkora lesz! the rock és vin diesel egy produkcióban, már magában megéri :)
nomeg a régi szereplőket is visszahozták hálistennek.
-
xxxpaulxxx #61753 Ez is moziban nézős lesz!:D -
Dean Winchester #61752 kibaszottul várom :D
azt nem is tudtam,hogy a the rock is szerepet kap... -
Trailer alapján az eddigi legjobb résznek ígérkezik. -
F&F rajongók gombolhatják ki a nacit
vmi elbaszott jó lesz ez! -
Jackass egyes részei elég betegek.
Szerencse,hogy nem kajáltam miközben néztem
-
Jackass 3 8/10
Átok 5/10
-
way of the dragon
sokadjára is ötcsillag -
Religulous
Bill Maher amerikai stand up-os cinikusan kérdezősködik a vallásokról, valláskritikákat generálva. Sok helyütt egészen meglepő dolgok derülnek ki
7/10 -
I Am Number Four
Már értem miért reklámozzák agyon az ilyen tini csatornákon ezt a filmet mint a viva és társai :)
A Twilight -hoz tudnám hasonlítani... hozzányúlnak egy misztikus és/vagy scifi elemhez és csinálnak belőle egy nyálas tini lovestory filmet kb.
Rengeteg üresjárat, idióta hosszú és sablon érzelgős társalgások a főszereplő és a kiszemelt csaj között aminek kb semmi köze a fő sztorihoz.
A romantikus tini vámpírfilmek után itt van a romantikus tini sci-fi... neszeneked :D
Ja meg a másik, az akciók 99.99% -a baromi sötétben játszódik, rángatózó kamerával. Biztos erre már nem maradt keret miután kifizették az írót a bonyolult dialógusok megírásáért :)
4/10 -
Hereafter
A cunamis rész kibaszott jó volt, kár hogy nem azt a vonalat ragadta meg inkább Eastwood, mert minden más értékelhetetlen számomra. Feléig bírtam, és aki a túlvilági faszságolásban nem hisz, annak nem is ajánlom, hogy elkezdje. -
Talán kétszer, vagy háromszor nevettem a film alatt, de az sem olyan igazi volt. Ha ez tényleg a, Repülők, vonatok, autóknak az "upgrade"-jének szerették volna, akkor jól elcseszték, ha meg nem (bár eléggé hajaz rá), akkor is szar volt, főleg, hogy két jó színész sem tudta elvinni a hátán az idióta forgatókönyvet.
Steve Martin és John Candy filmje pedig bármikor elővehető, és konkrétan fetrengeni lehet a poénoktól, persze azért szívet melengető is a film, aki még nem látta esetleg, sürgősen pótolja!
Más:
Zöld Darázs
Ez mi a fa..om volt, komolyan ilyenre van igény?
0/10 -
Sztem 1x nézhető volt simán... szeretem az ilyen filmeket. -
Rubber
hát ez most vagy nagyon zseniális, vagy nem))
Nálam az előző)
Sza'l ezt mindenkinek látnia kell)))komolyan mondom beszarás)) -
Devil (Ördög)
Hát amikor ma megkérdezték munkahelyen, hogy milyen volt, én csak a fejemet ráztam...Értelmetlen, kibogozhatatlan, unalmas. Nekem nagyon nem tetszett, de azért kap két pontot, mert láttam már rosszabbat is...2/10 -
Dean Winchester #61739 rendben meglesem eredtivel is :)
Depp-et eredetiben én nem hallottam szinte sose, ezek után meglesem..
-
xxxpaulxxx #61738 Titokzatos folyó
"Jimmy (Sean Penn), Dave (Tim Robbins) és Sean (Kevin Bacon) együtt nőttek fel Boston egyik munkásnegyedében. Soha semmi érdekes nem történt velük ezen a környéken mindaddig, amíg Dave élete különös fordulatot nem vett. Akkor még nem sejtették, hogy ez örökre megváltoztatja mindannyiuk életét. Huszonöt évvel később újra kereszteződnek útjaik egy titokzatos és megmagyarázhatatlan gyilkosság kapcsán."
Nagyon tetszett és mind3 főszereplő iszonyat jót játszott!:)
Tudom ajánlani mindenkinek:) 8/10 -
Hm... Érdekes! :) Hát ez van, mindegy! -
Érdekes én egy percét se untam. -
Jah én is ezen röhögtem annyira vicces már ez az állandó nyavalygás.:D -
viizo #61734 Örülök hogy mulatságosnak találod :)
Csak épp nézd meg mondjuk a Finding Nemo-t szinkronnal és eredeti nyelven. Teljesen más karaktert csinálnak egy-egy figurából egy balf@sz szinkronhanggal, márpedig ott akadt bőven. És sorolhatnám a negatív példákat.
De esetleg azt is nézd meg, hogyan készítették a Rangot - nem csak a hangot adta Johnny Depp, hanem a mimikától a mozgáson át mindent. A karib tenger kalózainál már volt szerencsétlenségem hallani Jack Sparrow-t szinkronnal, gyakorlatilag broáf. Már aki tudja, milyen az originál... ;)
Sírtam is, amikor tegnap szinkronnal nyomták a film előtt az új rész előzetesét..
-
Dean Winchester #61733 na ez durva,hogy animációs filmet se nézünk szinkronnal XDDDD
mert ez olyan h elkészitik aztán az angolok is szinkronizálják szóval annál tényleg nem lehet panasz h szar a szinkron -.- de mind1...
rango-t én is várom már, sok jót hallottam róla -
Én a moziban láttam ezt a filmet... Hidd el, hogy ott is nagyon unalmas volt, sokszor "állt" az egész film. Én nekem kifejezetten NEM tetszett a film, majdnem kijöttünk a moziból (pedig az ilyen "érzés" nagyon ritka), de akkor erősen bennem volt ez az érzés.
Én 10/4,5 adnék a filmre! -
viizo #61731 Drive Angry 3D / Féktelen Harag 3D
A Rango-t készültünk megnézni, a szinkron miatt azonban végül lemondtunk róla. Johnny Deppet lehetetlen jól leszinkronizálni, a trailer is eredeti nyelven ütős. Úgyhogy majd csak HD-ban.
A Drive Angry egy laza popcornmozi ígéretével kecsegtetett, amit hellyel-közzel hozott is a film. Nicolas Cage a pokolból visszatért főszereplő karaktert kisujjból kirázza, a legjobb pillanatokat viszont az egyik kedvenc karakterszínészemnek, William Fichtner-nek, alias a Könyvelőnek köszönhetjük.
A véres bosszútörténet legjobb pillanatai egyben a legőrültebbek is - a moteles szexelve-gyilkolászás, mindez lassítva nagyon üt. :)
De ezeket a pillanatokat leszámítva sablonos az egész. Ráadásul 3D kamerákkal forgatás ide vagy oda, pár pofás baltaeldobáson, vagy pisztolygolyó lassításon túl nem ad hozzá semmit a látványhoz - 2D-ben is ugyanilyen lenne az élmény.
10/5 -
Reign of Assassins - Jianyu 2010
Műfajában kellemes, sok bölcsességgel, a kínai verekedős filmek egyszerű történet mesélésével, Michelle Yeoh pedig még mindig vállalhatóan néz ki és még tud is. :)
7,8/10 -
viizo #61729 The Town / Tolvajok Városa
Elkövettem azt a hibát, hogy a sok-sok felesleges perccel meghosszított, rendezői verziót néztem. Így is tetszett, viszont túl sokszor ült le a kisvárosi, bankrablós gengszertörténet.
Pete Poslethwaite-nek élete egyik utolsó szerepe volt, és bár nem főkarakter, respect neki.
Ben Affleck rendezőként és színészként is jól alakít - kár hogy a mozis, feszesebb verzió jobban bejött volna.
10/6 -
Fektelen harag:
Ugy ereztem Nick Cage-el a varazslos idiotasaga utan mar nem lehet rosszabb filmet csinalni,tevedtem.
Ebben a 'remekmuben' van egy-ket fasza lassitasos ekson,de a dialogusok,szineszi jatek kritikan aluli.Kivetelt talan csak a rosszfiuk kepeznek,sok klise,faraszto,kedvetlen foszereplok.Kerulendo sajnos,a tortenetbol pedig lehetett volna jo filmet csinalni.
3.5/10 -
A negyedik:
8/10
Jó zenék,jó történet,jó megvalósítás.Nekem baromira tetszett ez a film.Várom a folytatást ha lesz. -
The Man from Nowhere (2010, imdb): Jóféle modern dél-koreai akciófilm, vagy akció-bűnügyi-thriller, kinek hogy tetszik. Titokzatos múltú szomszédos, kábszerbandás, bosszúállós, kislányos, szervrablós, jó véres, realisztikus - tetszett, teljesen korrekt darab: 7/10.
-
Shelter
Jóféle, bár összességében elég kusza, de a feeling rendben van. Laza hétköznap esti film. Lehetett volna sokkal jobb is ...
6,5/10 -
Dean Winchester #61724 jah valóban tényleg :)
én sztem a régivel kezdem aztán nézem ezt.. -
felújítva a Ludas Matyi van, ez remake :)
amúgy én nem láttam az eredetit, úgyhogy nem tudom hasonlítani, de ezek után meg meg se nézem. -
Dean Winchester #61722 am a the mechanic az egy régi charles bronson film felújítva...