106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
kellékfeleség
adam sandler szánalom producer lett... kb. mint a nagyfiúk amúgy, a dialógusok szánalmasak, ahogy majdnem elröhögik magukat 1-1 benyögött poénjukon, úristen
-
viizo #61817 Tron: Legacy / Tron: Örökség
A moziban kimaradt, mert bár a trailere 3D-ben látványos volt, mégsem vonzott a téma. HD-ban azonban természetesen már megnézős volt, és azt kaptam, amire számítottam: egy szemnek és fülnek szórakoztató, de az elmének kevésbé impresszív filmet. Az első rész kimaradt, de szerencséra a folytatás önmagában is megállja a helyét.
A digitális világ látványa néhol elképesztő, szépen kidolgozott - amihez a Daft Punk 8 bites időket idéző, mégis nagyon stílusos zenéje pedig tökéletesen illik. Mi több, feldobja a filmet! A 'The Game Has Changed' téma a kedvenc, hihetetlen atmoszférát teremt a bitek mellé, dolgoznak a subok.
Nálam a fénymotoros verseny volt a film csúcspontja, látványban mindenképp.
Érdekes volt, hogy a film néha váltott a 21:9-es és a 16:9-es képarányok között.
Kiváló házimozi látvány- és hangdemó, azonban stílust nem teremt.
10/6 -
Dean Winchester #61816 én erre gondolok.:
1987 – Az elveszett aranyváros fosztogatói (Allan Quatermain and the Lost City of Gold)
1985 – Salamon király kincse (King Solomon's Mines)
wiki/Richard_Chamberlain -
HINT: keress rá Richard Chamberlain-ra :) -
Hereafter 5/10
Clint Eastwood első filmje, ami nem nyerte el a tetszésem. -
sziasztok
nem tudom jó helyre írok-e, hát ha. keresek egy filmet, nem tudom a címét, de ilyen idiana jones féle volt, egy vízesést kellett elállitaniuk, hogy a be tudjanak menni egy barlangba ahol vmi kincs féle volt, nem tudom már pontosan, több része is volt azt hiszem. esetleg nem tudja vki mire gondolok?
-
volt egy két magyartalanság, NC-nek mintha játékbaba hangja lett volna,de mindegy is mert igazad van, filmel van baj. -
Yogi Bear
Jobban bejött mint több más csilli villi animációs film. Könnyed, humoros, színes és hozza a mese hangulatát. Egyszer érdemes megnézni. -
Tangled
vegre egy jo mese!!!!!!!!!!!!!!! Igazi Wald Disney csemege!
Vegig tetszett, szorakoztato volt, ultraszimpi karakterek. orom volt nezni!
ket bajom van a filmmel: a CGI jo de jobban orultem volna egy regi fajta rajzos filmnek, mint anno a szepseg es a szorny, a masik pedig az enekek. Jok de semmi maradando. Nem ugy mint az Aladdinnal vagy szepseg es a szornyetegnel avagy az oroszlankiralynal.
8.5/10
legjobb mese a WALL E ota -
Prof William #61809 Én is hangulatok keresem de amúgy nem lesznek nagyok az elvárásaim. Ha sokat lőnek és robbantanak benne akkor + nagyszabású jelenetek akkor nekem belefér a "egyszer jó volt" kategóriába.
De ha ez sorozat lesz ( nyilatkoztak róla hogy ha sikeres lesz akkor lesz még 1-2 film )
akkor abban mi lesz? Ha más amcsi várost mutatnak be akkor kb ugyanez lessz szóval nem éri meg... a Battle: Budapest meg nem érné meg mert akkor hamar véget érne film. + majdnem az összes többi nem amcsi város esetében.
Tokyban viszont esetleg jöhetnek a japán mechák. :) -
Magyar szinkronnal nem tudom mi bajod van.Semmi baj nem volt vele.a filmmel már annál inkább...:( -
Nekem a Skyline bejött. Na nem a szereplők, hanem a hangulata az inváziónak. -
Sebaj, azért egyszer jó lesz... :/ -
Nehéz ugy, mert annak idején tizen X éve az ID4 nekem nagyon bejott, persze azóta már nevetek rajta (kb. 2 hete néztem meg ujra :D), ezt pedig mostani fejjel néztem, így osszehasonlítani a kettot elég nehéz.
Alapjában véve az ID4 igazi popcorn muvi volt, izgalmas, látványos, klisés, nem vette magát túl komolyan, és volt benne pár karizmatikus szinesz akik elvitték a filmet.
A Battle LA sajnos kimondottan Black Hawk Down feeling szeretne lenni, de sajnos ahhoz nem elég nyers, nem elég komplex illetve túl klisés.
Popcorn mozinak viszont túl komoly és nem elég porgos, plusz teljesen poén mentes, illetve a szereploket nem lehet kulonosebben kedvelni, teljesen szurkék voltak nekem (a 90%-uk legalabbis).
Szóvel nehéz, ecceruen egy teljesen kozépszeru film lett, a Skyline-t azért lekorozi (mondjuk azt nem nehéz), de szerintem mint nagybetus MOZIS SZORAKOZÁS nem mukodik sajnos. -
Unknown
na ez inkább..)
8/10 -
Htx =) -
Féktelen harag
hát csak 30 percet bírtam mert teljesen értelmetlen zagyvaság volt az egész, magyar szinkron 0 megint.
-
Egy leírás az eredeti 2001-es eseményekről pl. itt olvasható. (Google-fu, 1. találat. ;) )
-
Unstoppable
Tökéletesen azt adta, amit a trailer alapján vártam. Elszabadult vonatos film. Az operatőri munka nagyon jó, a többi dolog hozza az elvárható szintet. Szerintem a témából többet nehéz kihozni (a filmet inspiráló "true events"-ről tud valaki valamit???)
7/10
Szerk.:
Nincs bullshit CGI. Ha van, nem vettem észre, ez a mai filmek között szerintem nagyon pozitív :) -
=(
Egy Függetlenség Napjához képest hogy értékelnéd százalékban kifejezve? :D -
Nem is kétlem -
District 9-en belaudtam az vége előtt fél órával, akkor ez tetszeni fog:) -
Tegnap megnéztem. Délutáni matiné tvfilmecske.Kb olyan mint egy Supernatural rész -
Battle LA: 4/10
Nagy csalodas, klisek, neha kilog a cgi lóláb, az akcioreszek kozepesek, a District 9 oda-vissza lekorozi, kisse uncsi is a masodik fele, ez van, csak alien invazios fanatikusoknak ajanlom. -
Újra itt vannak Spielberg űrlényei -
majd rájössz,hogy a nevetésre még véletlen sem gondolsz majd.....totális NULLA a film:S:(
pocsék kotvány munka -
pörgős? -
Dean Winchester #61791 egész jónak ígérkezik,tuti a napokban megnézem ->
Elveszve a kukoricásban (Husk)
Tartalom:Úgy vélem, Brett Simmons rendező a lehető legjobb terepet választotta filmjéhez. Kevés idegesítőbb hely van a világon, mint egy több hektáros kukoricaföld. Ha benne vagy, elvesztél – lehetne ez is a mottója a filmnek, ám nem csupán túlélőhorroról van szó. Egy madárijesztőnek öltözött figura ragadja el a mit sem sejtő szereplőket, hogy a saját beteges játékában egytől egyig kioltsa az életüket. Az Afterdark filmek eleddig gyűjtő címként szolgáltak, ám most saját filmek gyártásába is fogtak, ami rendkívül pozitív lépés. -
Rundstedt17 #61790 meggyőző
-
viizo #61789 Faster
Színtiszta bosszúfilm: pörgős, agyatlan, 'The Rock' nagyon begurul. Egyszeri megnézésre, akcióra vágyóknak, kicsit kikapcsolni tökéletes.
10/6 -
Nem láttam a filmet, de szerintem 8-10 perc alatt az évtized vígjátékát átpörgetve sem fogsz nevetni. -
nekem elég volt az alternatív befejezés, az tetszett :3 -
Na, valaki megnézte már a Yogi Beart?:) -
Szerk: zimmer feri 2, de latom mar megeloztek -
Tok evidens, az alatta levorol (ami meg az alom.net-rol szol) -
xxxpaulxxx #61783 Agyamra mész!
RÉgen láttam, most megkerestem és megtaláltam:)
Ed O'Neiles vígjáték, jópofa:D
7/10 -
nagy hős #61782 zimmer feri 2, kurva nehéz volt kitalálni. -
Dean Winchester #61781 ja és találjuk ki,hogy te melyik filmről beszélsz
-
Rundstedt17 #61780 imdb-n:
2.5/10
mondd valamit xD -
"megnéztem" kis túlzással,mert 8-10 perc alatt átpörgettem....ez DÖBBENET! a nevető arcizmom meg sem rándult csak fogtam a fejem és majdnem sírtam,hogy itt tart a filmkészítésünk....
értékelhetetlen/10