106868

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Egy másodpercig sem álmodnak és semmiféle álomban nem járnak. Jó reggelt! -
sandor8206 #62118 Sucker Punch
Hát eléggé tré volt ez a film. Én komolyan mondom nem értem, nem értem, hogy miről szólna, mert szinte végig álom egy álomban, ergó nem szól semmiről csak egy fantáziáról. Most az, hogy a valóvilágban mi történik vele csak sejthető, de konkrét utalás sincs rá, ergo tökre leszarandó. Akciók se nagy vasziszdaszok, egyikse! Vagy ha a feladatnál beképzel valamit, akkor legalább valami olyat képzelne be ami hasonló a feladathoz Pl: ellopni a kést a szakástól->egy vonaton hatástalanítani egy bombát??? sztem ide simán jöhetett volna, ha már annyira elborult Snyder agya, hogy el kell lopni egy lézerkardot egy alvó küklopsztól :-)Komolyan mondom az öreg csóka a bölcsességeivel a No.1 , rajta legalább nevettem! Sztem direkt ilyenre írták, mert nem tudom elképzelni, hogy az ő karakterét komolyan ilyenre írták volna. Mindig az Airplane pilotája ugrott be róla, aki full komoly arccal valami full marhaságot mond a kissrácnak "...láttál-e már falon pókot..."
semmit nem tudok értékelni benne, zene se jött be nagyon, 1/10
abba meg már bele se mennék komolyabban, hisz szar ez a film és hülyeség, hogy elvileg olyan 30-40-es években játszódna. Ok, a kislány láthatta a Metropolist (robotok) és olvashatott 1-2 fantasyt (orkok), de hogy francba képzelte be a helikoptert és repcsit, meg a mostani automata fegyvereket és shotgunt, jövőbe látott is ?! :-) teljesen átgondolatlan fas*ság lett ez a film sztem -
viizo #62117 Season Of The Witch / Boszorkányvadászat
Nic Cage középkori lovag, aki belecsöppen egy boszorkányüldözés kellős közepébe.
Szerencsére mellészegődik Ron Perlman is, aki jelenlétével kicsit kiszínezi a filmet.
Az egész film alatt olyan érzésem volt, hogy egy nagyköltségvetésű tévéfilmet nézek, hol erősebb, hol gyengébb részekkel. Darkos hangulat, közepes trükkök, nagyrészt magyar stáblista - a végeredmény egy minden tekintetben közepes film.
10/5 -
SWAT - Firefight
Borzalmasan gyenge, unalmas, nevetséges, dramaturgiailag nulla, kliséhalmazokkal telepumpált, hitelességnek a közelében nem járó, B kategóriás paródia. Ennek a SWAT-hoz annyi köze van, mint a PokerStarsnak a Blöffhöz.
2/10 -
csak magaddal baszol ki. egyértelműen a saját listám élén áll :)
(nekem is) -
az csak tv-rip lehetett, ez a BR meg felújított képet és hangot kap!
persze ennél a filmnél kb. mindegy, hogy monóban hallod és 20 centis tv-n nézed, Pacino akkor is elsöprő erővel támad :) -
én még sehogy se láttam, és nem is tervezem, az hány év purgatórium?:D -
xxxpaulxxx #62112 Nos igen... ha van ok, ami miatt az ember a pokolra jut az az, hogy a Scarface-t szinkronnal nézi:D -
Pár hónapja néztem meg 720p-ben (8-10 giga volt ha jól emlékszem)... alapmű! (persze eredeti hanggal) -
Most néztem meg a Tron: Legacy-t
Asszem vmelyik youtube vidinél olvastam, ez a film egy két órás Daft Punk klip, és ez mondhatni tényleg így van. : )
Amúgy absz. élvezhető, bát látványosabbra számítottam.Ráadásul a címszereplő Tront konkrétan ki is lehetett volna hagyni az egészből, semmi értelme nem volt annak a szálnak. -
Utódomra ütök
Az első 2 még bejött, de ez már nagyon erőltetett lett. -
xxxpaulxxx #62108 MOST CSAK EZÉRT KELL MAJD VEGYEK A BR LEJÁTSZÓT!!!! 

-
az engem sem szokott zavarni, ha elkészítenek egy remaket, vagy egy folytatást, ami szöges ellentéte az eredetinek/első résznek. egyszerűen csak nem nézem meg mindaddig, amíg ódákat nem zengnek róla, így biztosítva, hogy nem kapok agyf*szt
most is az történik, hogy kb. csak a neveket veszik át, tehát ezzel még nincs baj
ez esetben viszont az a gondom, hogy ez egy akkora nagy barom állatságnak tűnik, amiért kár volt feltalálni a fotózást. léghajó és 17-ik század, meg a f*szom!
"lassítsuk be jovovicsot háromdébe, azt kajálja a nép"^^^^^ -

-
most tényleg nem értem a sok rinyáló embert. mi olyan rettenetes ebben az előzetesben? nekem rohadtul nem lenne kedvem megnézni az x+1. ugyanolyan három testőr filmet, így viszont érdekel. -
Na ez tetszetős! -
mi a baj? várható volt egy ilyen feldolgozás, kicsit uncsi lenne a 100. 3 muskétás filmet ugyanarra a sémára készíteni. felesleg a remake, de hát ez van, ezt a korszakot élik most nyugaton, nem kell meglepődni. -
Úúúúúúr Isten!
mindig van lejjebb? hát sosem éri el hálivúd a gödör alját?! -
jááá, mióta várom már hogy kiadják
-
felreneztem.... valszeg nincs magyar felirat.bocs -
Jah, igen az vicces volt, főleg az amúgy sérthetetlen ellenfél ellen... -
egynek jó volt felnevettem pár résznél :D
-
Prof William #62097 Mondjuk a "Shotgunlövést kibírom de rámdől egy fa és végem" jeleneten még mindig visítva röhögök. Látszik hogy túl sok szuperpoveres ellen volt és hamar le kellett építeni őket. :) -
Azonbelül? 3 feliratos oldalon is néztem és semmi. -
ja van az interneten magyar felirat...... -
Én teszthez kötném ennek a megnézését.
18 év felett, és IQ 80 alatt mehet ... túl hülye, úgyse fogja fel (a csatáknál folyik a nyála, a többit meg csak unja mert nem érti).
Értelmes ember, ha depis vagy labilis ... nem mehet, mert bezuhan vagy öngyilok lesz.
-
gombabácsi #62093 Enthiran - Robot
indiai scifi
Ez egy nagyon jó film. Jó mint scifi, jó mint vígjáték (nagyon!), jó mint akciófilm (nagyon). Nem veszi komolyan magát, mégis vannak benne komoly dolgok, nagyon jó a humora, az egész nagyon emberi, élet, lélek van benne, nem úgy, mint a halivudi hasonló filmekben...
Emellett mint akciófilm is kiemelkedő, látványos, ötletes!
Ja és a zenék meg a táncos jelenetek. Utálom az ilyesmit, de ebben még ezek is nagyon jók!
Loston, Szarformerszen meg hasonlókon nevelkedettek messzi kerüljék! -
nézzetek Bliky-t, ha még nem láttátok. -
Karajságos jóság! Legjobbak között evö! -

-
Nyámi!
-
7 éves gyerekkel?! Ez rossz még viccnek is! Egyáltalán nem gyerekeknek való, csak bűnözők viszik be ilyesmire a csemetéjüket. Ennyi erővel a Halálhajóra is beviheted a karonülőt, volt rá példa... (jelzem hivatalosan 16 éven felülieknek van a mozi emlékeim szerint és ez komolyan veendő) -
London Boulevard-hoz találtál magyar feliratot (főleg 720p-hez)? -
The Green Hornet
Komolytalan baromság, komolytalan színészekkel, gyenge poénokkal, groteszk akcióval. Max. egyszer érdemes megnézni, ha nagyon unatkozol.
(de azért Christopher Waltznak jár egy plusz pont, mert megint odabaszott a stílusával, jó lenne már vmi komolyabb filmekben is látni a Brigantyk után
)
-
Hoz_Hun #62085 Szóval akkor egy 7 éves gyerekkel ne üljek be rá?
A trailer alapján non-stop überbrutál akció orgia, oriásrobot, sárkány, robbanások meg gutlinggun. Jó nők, hogy apuka is élvezze a filmet, elején végén apró "nem is kellet volna" elmeintézetes rész. Ha nem, hát nem.
-
Egyáltalán nem csilivili és nem is csöpögős, de mint mondtam, nem érdemes megnéznetek. Úgyis félreértelmezitek. EZ nyilvánvaló. :D
De nekem elhiheted, ez nem az a fajta hepiend, amit te annak ítélnél... -
Hoz_Hun #62083 Mit várok/tam? Full hepíendet!! Ha már az egész csilli-villi, akkor legyen a vége is csöpögő és legyek elégedett azzal, hogy minden mocskot jól szétvágtak.
Ennek semmi köze a japánokhoz, tudtommal egy amcsi film.
Végül csaknem tudtam meg egyenesen, hogy akkor szar a vége vagy vigyorgos-elégedett. (Azt vettem le hogy komor/káromkodos vége lett.) -
viizo #62082 nagyképernyő és 6.1 ide vagy oda, otthon valszeg végig sem néztem volna ezt a produktumot.. az összes inváziós film közül ez volt eddig talán a legalja. -
Namost őszintén, mit vártál?! A történet ismert volt előre és ebből sejthető a végkifejlet is. Ha akkora japó fan vagy, akkor tudod is, hogy ez kötelező, már csak az ősök iránti tiszteletből is. -
vg #62080 Rendezésben valóban kicsit tehetségtelenek, nade effektek készítésében nem mondanám. Amúgy a film egy hétvégi csendes estén remek kikapcsolódás, és szerintem ez volt a készítők terve, nem feltétlen a munkahelyi nagyágyúzás és egymás pöcsének méregetése közben nézendő dolog...