[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #62118 Sucker Punch
Hát eléggé tré volt ez a film. Én komolyan mondom nem értem, nem értem, hogy miről szólna, mert szinte végig álom egy álomban, ergó nem szól semmiről csak egy fantáziáról. Most az, hogy a valóvilágban mi történik vele csak sejthető, de konkrét utalás sincs rá, ergo tökre leszarandó. Akciók se nagy vasziszdaszok, egyikse! Vagy ha a feladatnál beképzel valamit, akkor legalább valami olyat képzelne be ami hasonló a feladathoz Pl: ellopni a kést a szakástól->egy vonaton hatástalanítani egy bombát??? sztem ide simán jöhetett volna, ha már annyira elborult Snyder agya, hogy el kell lopni egy lézerkardot egy alvó küklopsztól :-)Komolyan mondom az öreg csóka a bölcsességeivel a No.1 , rajta legalább nevettem! Sztem direkt ilyenre írták, mert nem tudom elképzelni, hogy az ő karakterét komolyan ilyenre írták volna. Mindig az Airplane pilotája ugrott be róla, aki full komoly arccal valami full marhaságot mond a kissrácnak "...láttál-e már falon pókot..."
semmit nem tudok értékelni benne, zene se jött be nagyon, 1/10
abba meg már bele se mennék komolyabban, hisz szar ez a film és hülyeség, hogy elvileg olyan 30-40-es években játszódna. Ok, a kislány láthatta a Metropolist (robotok) és olvashatott 1-2 fantasyt (orkok), de hogy francba képzelte be a helikoptert és repcsit, meg a mostani automata fegyvereket és shotgunt, jövőbe látott is ?! :-) teljesen átgondolatlan fas*ság lett ez a film sztem