106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
o rly?:) -
vg #62518 Insidious
Tökéletes hétvégi horror, minden rajongónak ajánlott. Pislogtam rajta rendesen.
-
Blood Out
50 Cent, Val Kilmer, Vinnie Jones. Egyszernézős bandás, drogos, rendőrös film. Igazából nem volt rossz, a kis költségvetés miatt néhol szar trükkök, megszokott klisék, de egy esti 'nincsjobbfilm' hangulathoz megfelel.
6/10 -
skygt90 #62516 Szevasztok ,,, A Catfish című filmhez lehet valahol találni magyar feliratot ? mind1 melyik verzióhoz...aki tud valahol feliratot azt megköszönném -
sniper reloaded
8/10 -
/agree
szinte ugyanez a véleményem -
xxxpaulxxx #62513 Pink Floyd - The wall
-
viizo #62512 Harry Potter és a Halál Ereklyéi 1. rész
Nem vagyok Potter rajongó, nem olvastam egy könyvet sem, a filmeknek pedig a felét láttam kb. Ennek ellenére kíváncsi voltam a befejezésre, és mivel mindenki dicsérte a filmet, megnéztem. Vagy azért mert kissé érdektelen számomra a sztori, vagy mert elfogult a nézők többsége, és túlértékelik a filmet, pártatlanul szemlélve ez a rész sem több egy középgyenge fantasy-nél.
A történet nyilván vmennyire követi a könyvet, de a lendületes kezdés után hamar megtörik, és a film második fele unalmas road-movie, céltalanul lődörgőnek tünő varázslótanoncokkal. Néhol mintha erőre kapna, de aztán ismét visszahullik a lassú folyású, mélabús gondolatokba.
Abban az egyben azért igaza volt a kissé elfogult kritikát íróknak, hogy ez már nem gyerekmese: helyenként kifejezetten durva jelenetek is szerepet kaptak, azaz kisebb gyerkőccel nem ajánlott megnézetni.
10/4 -
wiki szerint a Due Date-ben -
az eneklos resz szerintem nem volt benne csak a gitaros lassu resz.... -
megorjit.....
ez melyik filmben volt benne? valami esos jelenet volt ha jol emlekszem...
Pink Floyd hey you -
swat - firefight
szerintem jo volt, bár mindenhol kb 1-5/10-re pontozták xD -
vg #62507 3D-s a Thor??? Nem is tudtam. -
http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/4165023/tropa-de-elite-2-o-inimigo-agora-e-outro-hu -
feliratot valaki adhatna hozzá. nem találok :( -
Tropa de Elite 2
Ez a kemény film nem az expendables 10/10 -
Hobo with a shotgun
Fú de beteg egy állatság volt ez! De azért tetszetős, sok vér, elmebeteg ölések, fain.
8/10 -
Paul
Elég aranyos volt, viccesnek annyira nem nevezném, néhányszor felmosolyogtam rajta, de úgy összességében viszonylag jó. Én jobbra számítottam, egyszernézős kategória.
6/10
Most fogok nekiülni én is a Hobo-nak, felcsigáztatok. -
Hobo with a shotgun
Ha majd egyszer az a túlértékelt Robert Rodriguez leul és megnézi ezt, remélem elszégyeli magát, hogy volt képe Planet Terrort és Machete-t rendezni plusz ezeket grindhouse-nak kikiálltani.
Durva, hihetetlen, nevetségesen irreális baromság, de akkor is ilyen egy grindhouse. -
Ízlés dolga, én imádom. De abban talán nincs vita köztünk, hogy témájában idevágó. -
Hobo with a shotgun
Á erre nem lehet mit mondani, látni kell
minden percét élveztem/10 -
Huhuu Hobo with a shotgunhoz van felirat akit érdekel! -
bcrics #62497 Hello, ha vki tudja az embervadászatos 2011es film címét és trailerét biggyessze már ide,köszí! -
jamamura #62496 THOR. Egyszerű, mint a kalapácsvetés, és legalább annyira izgalmas. -
Hoz_Hun #62495 Bloáááh (hol a hányós szmájlim...)
Sose bírtam nézni ezt a sorozatot a McGiver miatt. Annyira, de annyira ki nem állhatom azt a pasast. A sorozatot érdemben persze nem fikázom, mert nem tudom milyen. Nem tudtam megnézni. -
Nekem is jöhetnének ilyenek, ananászt meg 40 évest tegnap néztem meg, többit meg pár hete :) Pault meg inkább majd szinkoronsan -
Igen mert elvárásokkal ültél be és hasonlítgattad más filmekhez, de én tudtam, hogy mire számítsak, és pont azt kaptam sőt annál többet is ugyanis csak akciót vártam zéró történettel és jó látvánnyal ezt meg simán megkaptam tehát nincs okom panaszra! -
Valaki mondjon már jó vígjátékokat! Hasonlókat ezekhez: 40 éves szűz, Felkoppintva, Felhangolva, Superbad, Ananász Expressz... most kezdek neki mindjárt a 'Paul'-nak, imdb-n elég jól áll. Aki nem tudná, Sean Pegg-es. (Shaun of the dead) -
omg omg omg lol asd. az én pofám ég miatta. -
Stargate SG-1 (s01-s10)
Gyerekkorom egyik legemlékezetesebb filmjének sorozatba fogása, mondhatnám, hogy az eredeti film változtatott a műfaj szerelmesévé. A sorozat önmagában a második leghosszabb sci-fi sorozat, de még most is úgy érzem, hogy nyomhatnák még 10 évig, akkor sem unnám meg. Sajnos túlságosan ki volt már vesézve ahhoz, hogy folytatni tudják. Az egész történet úgy ki van dolgozva mint egy görög eposz, alig van olyan epizódja, amit utólag bánok, hogy megnéztem. A karakterek abszolút szerethetőek, kár, hogy a színészek egy része utólag nem kapott jó szerepeket más filmekben, szerintem megérdemelnék. De most vége, 160 óra játékidő után csak olyan üresség maradt, amit tényleg csak néhány film vált ki az emberből. A sorozat talán egyetlen hibája, az a díszletek, jelmezek kidolgozatlansága néhány esetben (például az ori botok esetében).
10/10, nincs vita
-
nekem is ez ugrott be egyből...:S
-
Prof William #62488 Mars Needs Moms
Azt hiszem értem a hatalmas bukta okát.
Komolyan azt képzelték hogy egy ilyen semmitmondó sztorival ilyen semmitmondó trailerek és szinte 0 reklám után tódulni fognak az emberek a moziba csak mert CGI és 3D?
Már jó 10 éve elmúltak azok az idők amikor az volt a nagy szám hogy egy mese CGI és tódult nép mert hát "hú öcsém ez CGI"! Látszik is hogy ezt az időszakot csak azok élték túl akik a CGI-n kívül mást is le tudtak tenni az asztalra pl Toy Story meg a Shrek sorozat stb...
miért néztem meg egyáltalán?/10 -
Igen, az az, ott volt egy nagyon kemény dilemma, amin mai napig lehet vitatkozni..kemény szitu volt az biztos. -
sorrow #62486 Az a film inkább a karakterjátékról szól, .... egyébként De Niro egyik legjobb szerepében látható. -
Ez az Aljas utcák nagyon gyenge az említettekhez képest... kicsit össze vissza volt a story... -
Csaba007 #62484 meg decemberben az új Sherlock Holmesban Watson hangja :( -
Csaba007 #62483 jövőre szabaduljon már, jön az új James Bond, ne legyen új szinkron... -
A legnagyobb para h mindenki hangja Stohl Buci :D kiváncsi vok h majd a sitten is szinkronizálni fog e xD -
vass17 #62481 Szerencsére mindenki eldöntheti, hogy milyen nyelven nézi a filmet:)
Egyébként itthon az a baj, hogy a tv műsorokat is mindig szinkronizálták és ezen nőttek fel az emberek. Rajtunk kívűl elég sok helyen most is feliratosan, eredeti nyelven játszák a filmeket (a tv-ben).
Nem tudom, egyáltalán miért alakult ki ez, valószínűleg a "mert megérdemeljük" elv miatt, az biztos, sajnos a kényelem az élvezhetőség és a nyelvtudás rovására megy.. -
Nekem kedvenc filmem lett ez a 127 óra, frankó színészi játékkal. A másik film pedig a zuhanás a csendbe, az sztori szerintem keményebb, a megvalósítás pedig dokumentumfilm félig meddig.