106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • MrSpock
    Miért,vannak mostanában tucat akciófilmek? Igazit jó ha lát az ember évente 1et,még Zsé kategóriában sem gyártanak már.Ezen kívül találj már ki oylant amit esetleg soha nem vittek vászonra,de még hasonlót sem. ez olyan mintha mondanád a betörőnek ne úgy menjen már be aházba hogy szokásos módon kinyitja zárat..valamit trükközzön már..mert annak jobb afeelingje,és esetleg előrébb viszi a zárfeltörés művészetét.:D
    De tudom vannak emebrek akiknek már semmi sme jó,uncsi,láttuk már,mi az,hogy az autón agázpedált nyomják? Miért nem húzzák tekerik,a kormányt meg pumpálják!
    Lehet én vagyok régimódi,de engem az érdekel a filmben hogy lekössön,szórakoztasson,és úgy álljak fel,hogy nah erre érdemes volt beülnöm jóléreztem magam. Nem szoktam azon elmélkedni közben baszus ezt a jelenetet láttam 1986-ban a Zöld falevél című filmen amikor a főhős felhúzta a szemöldökét..áá kliséé és uncsi.:D
  • BlackWolf
    Nem rossz megvan benne a badass feeling. Itt ott azért van egy pár logikai bukfenc meg számomra pl egy 1 tonnás széf cibálása rio utcáin kicsit túlzás kategória de 1x tuti nézhető. Kicsit tucat akció film beütése lett.
  • tigeroo
    the rock vs. vin diesel. márcsak ezért megéri a film elejét "végigszenvedni" :D
  • viizo
    érdekes hogy mindenki mennyire dicséri a Fast Five-ot, azt hittem nem lesz több Justin Lin film, amit megnézek a vmi orbitálisan brutálgyenge 3-ik rész után.

lehet adok az ötösnek egy esélyt :)
  • Totti5
    Fúrcsa nem a fikát olvasni egy új folytatásos filmről:))) ezekszerint ténylek kurvajó lett:D
  • xxxpaulxxx
    Nah ez most már engem is érdekel... a 4. rész is isten volt moziban... akkor ez milyen lehet:D
    Nah majd jövő héten lehet elugrok a váááárosba meglesni:D
  • zaki
    baz, meg kéne néznem a filmeket :D
    első részt láttam, egynek jó volt, semmi extra, nem hozott lázba egyik folytatás sem, de majd pótolom a hiányosságaimat :P
  • Tyler1
    Fast Five

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    10 év után férfivá érett a franchise, ez erősen az év filmje eddig nálam, és nehezen hiszem, hogy vmi is letaszíthatja a csúcsról. Töménytelen, vérkemény akció, minimál cgi, iszonyat poénok, levedlett gyerekes történet, áááá.
    A Tokyo Drift után álmomban nem gondoltam volna, hogy Justin Lin képes ilyet csinálni, mint amit az utóbbi 2 résszel művelt. Hát asszem jó kezekben tudhatjuk a T5-öt, ha tényleg ő direktálja majd.
    Erősen gondolkodtam, hogy visszaülök a köv. vetítésre!
  • ProGabe #62671
    nekem tetszett :D

egy könnyed, tényleg eszement kis filmecske, erőltetett karakterekkel, sablon sztorival. volt 1-2 igazán jól megkoreografált akciójelenet, én ma pont beértem ennyivel

7/10
  • tommygear
    Red

igazából nem is tudom miért jött létre ez a film
    5/10
  • ForzaInter
    Law abiding citizen

Jó film volt, de a vége nem tetszett, mert elég kiszámítható volt, hogy fog védződni.. 8/10
  • ROCKnROLLA
    Alapművek, de azért köszi! :D Valaki még még sok ilyesmit!
  • soo277
  • zaki
    The Next Three Days, Bourne trilógia
  • ROCKnROLLA
    Valaki mondjon a 'Taken'-hez, meg a 'Law abiding citizen'-hez hasonló, reálisabb, kicsit thrilleres akciófilmeket! Köszi.
  • xxxpaulxxx
    spoilerfail:D
  • soo277
    +1
  • tommygear
    nem tudom ezt vki miért tartja értékelhetetlennek... maga a story is jó volt sztem, percig nem unatkoztam nincsenek üresjáratok az akció meg jobb nem is lehetne :)
  • soo277
    Fast Five
    már 3x láttam moziba(nagyon tetszik) 10/11
  • Dynamic
    Látom megint előjön a klasszikus félreértelmezési probléma. Nem globális ítéletet mondtam a filmek felett. Nem azt mondtam, hogy NEM KELLENEK bele az ominózus dolgok, hanem hogy egy ilyen jellegű filmben (gyk: gyerek mesében) ÉN NEM IGÉNYLEM a bonyolult összetett személyiséget és az eredeti történetet a rafinált csavarokkal. Igen, tudom, hogy többnyire ugyanaz a felállás: csetlő-botló főhős a bajban, mókás segítők, rafinált gonosz, hepiend stb., de annak megítéléséhez, hogy ez elég-e a gyerekeknek, nem is kívánok vitát nyitni.
  • ForzaInter
    Due Date

elég jó volt, bár a másnaposokat azért nem veri.. 8/10
  • ProGabe #62658
    "Eredetei karaktereket nem is várok egy gyerekeknek készült rajzfilmben"

egyrészt nem kéne (fél)hülyének nézni a kölköket, másrészt ez amúgy is egy óriási nagy baromság volt, már megbocsáss!

egy történetben - legyen az film, könyv, képregény, vagy öreganyám meséje - két dolog számít: a cselekmény és/vagy a karakterek. akkor van szerencsék, ha mindkettő igazán jó, miközben nem oltják ki egymást, nem erősebb az egyik, vagy a másik
  • Dynamic
    Rio
    Én nem voltam ennyire elkeseredve. Eredetei karaktereket nem is várok egy gyerekeknek készült rajzfilmben, izgalmat meg aztán pláne. Tény, hogy nem lesz klasszikus, de jók a zenék, látványos, HANGULATOS... részemről bőven nézhető és egynek elmegy kategória.
    6/10
  • dragon11
    köszi!
  • bcrics
    Csontember, Hetedik,Ressurection, D-tox, stb
  • dragon11
    Tudnátok ajánlani hasonló filmet, mint a The Collectro / A gyűjtő ?

köszönöm!
  • kastil
    aláírásod miből van?
  • Tyler1
    Rio

Egy másodpercig nem volt vicces, de még érdekes, sőt izgalmas sem. A karakterek sablonosak, és erős a gyanúm, hogy úgy összelopkodták őket innen-onnan.
    Nem tudom mi ez a 7.4 pont az imdb-n, divat felpontozni az animokat mostanság vagy nem tudom, de ez minősíthetetlen szar volt. Nem is pontozom, annyira leszarom kategória.
  • shaba23 #62651
    #62627-re
  • shaba23 #62650
    Teljesen igazad van, de adjunk esélyt Ronon-nak is :)
    El tudta játszani az SG-s (jelen esetben Stargate) űzött vadból lett atlantiszi "telepest", és most el van az (eddig) 3 szavas (no-no-no) szerepével a GoT-ban mint a hatalmas lovas nemzet vezíre.
    Adni kell neki egy esélyt, Arnoldék is megkapták:)
  • tigeroo
    hát nemistudom srácok, én kis dzsigoló koromban láttam a falu moziban a halálosabb iramot, felirattal, fos képpel (10 ember alatt nem indították el a művházban, ott vártunk a spanokkal majd végül a portás bácsit fizettük be hogy nézze meg velünk )

azóta eltelt jónéhány év, szétszéledt a banda ahogy továbbtanultunk, de most megszerveztük hogy megnézzük együtt újra az új részt majdnem 10 év elteltével... nekem ez az egész kicsit összemosódott az életemmel már, bár még csak nemrég néztem meg a 4. részt, de azóta csak ível a film sztílója + hangulata, tényleg egy amcsi autós-macás-rapzenés-akciós alkotáshoz képest vannak benne értékek. nekem nagyon tetszik ez a komor színezet, ahogy barátságok romlanak meg és újra összeállnak.

ha úgy vesszük, akkor lehetne afféle eposz is, mert ez a sorozat tényleg a 2 főhős utazásáról szól.
  • MrSpock
    Pedig itt egyszerű aképlet,az ember beül amoziba,és..kikapcsol..akcómozi a javából ennyi. Az egyik hozzászóló azt írta,hogy 40 perc után kikapcsolta..tehát otthon nézte gondolom nem HD-ben,és hangzásilag is..szóval így azért nem tudnék értékelni úgy egy filmet. Erre tényleg bekell ülni,ha érdekel,ha nem akkor meg felesleges. De itt ki mit vár el? Vannak akiknek tényleg semmi nem jó,de általában egy akciónál ha repkednek a jó kritikák,és ha a sorozat legjobbjának tekintek,akkor szar nem lehet. Eleve a szereplők,a helyszín azért már leköti a figyelmet. Én még nem láttam,de fogom,moziban,csak vidéken nehézkes,lehet csak helyben fogom ha játszák. De ezt nem töltöm le kamos verzióban,mint általában egy filmet sem. Látvány,és pörgős filmeket vétek úgy megnézni,hisz élvezni akarom azt a hatást amit nyújt.
  • kaposi1
    Milyen érdekes, van aki magasztalja és 10-est ad rá, más meg értékelhetetlennek tartja.
    Rég volt már ennyire megosztó film.
    Kíváncsi leszek rá.
  • DeerHunter01
    +1
  • tommygear
    Fast Five
    hát ez 10/10... a sorozat legjobb része szerintem, tömény akció, nagyon bejött
  • dartonita
    Thor:
    Egesz jo es latvanyos ahogy kell.Megis hianyoltam belole valamit.Pl tobb kemenyseget,hc akciot,dramat,kevesebb langyi reszt.Natalie Portmant kimondottan unom.Tulzas lenne allitani hogy a kepernyo ele szegezett volna ez a film.Branagh azert remelem nem megy el a halivudi iranyba,ot ennel tobbre tartom.
    6/10

Fast and Furious 5
    Ezt 40percig birtam,aztan kikapcsoltam.Ertekelhetetlen,pedig Dieselt kedvelem is.

Unknown:
    Ez tetszett,bar kicsit hajaz az elozo Neeson klasszikusra.Ennek ellenere a fordulat tetszett,es volt benne feszultseg.
    7/10

Source code:
    Na ez igen!Sokkal jobban bejott mint az Inception.Tuti hogy meg egyszer meg fogom nezni,a ket szineszt is csipem.
    8/10
  • Halassboy
    A világ nagy és a megváltás a sarkon túl ólálkodik

Ezt láttam utoljára, magyar, német, bolgár film, Gryllus Dorka is feltűnik benne és Oscarra is volt jelölve... Nekem nagyon tetszett a történet, aminek a középpontjában egy fiatal fiú van, aki egy autóbaleset következtében amnéziát kapott. Az ő "újtáról" szól a film. Nekem a közepétől tetszett igazán. Indavideon is fent van :)
  • Megtörhetetlen
    Nem is ember az ilyen aki ezt nem tudja... Pincében nőhetett fel vagy nem tudom... Alap, hogy Vissza a Jövőbe, bezezg fogadjunk a VV-ből mindenkit fel tudsz sorolni...
    Egyébként meg szemben Zorró is ott figyel a falon, bal oldalon meg a Gyaloggalopp... Ha kérdezni akarsz akkor a jobb szélső csajt kérdezted volna meg, egyébként mi-ez?

Thor: Abszolúte egyetértek az előttem szólóval azért is adnék több pontot, mondjuk 8/10 mert nem is vártam többet csak akciót meg hentelést azt meg valljuk be maximálisan megkaptuk, a legjobb rész amikor átcsusszant azon a nagy szörnyen, az ütött :)
    Igen elég sok romantika meg érzelgős jajjh Apa mi van veled jelenet volt benne, de ezt már manapság jobb ha megszokjuk... :S
  • Csaba007
    Thor

Néhol untam.A karakterfejlődés kissé gyors volt. Loki célját igazából nem nagyon értettem mit is akart,de szerintem már ő sem. Jól összerakott film lett,de valahogy túl drámai lett szerintem.Akció lehetett volna több is,a végén elmarad a várt "nagy" harc.A + jelenet szintén suttba vágta a film egyik fontos momentumát.A 3d borzasztó rossz. Folyik a kép össze vissza. Az effektek teljesen elvesztek,a kép élességével együtt.

7/10
  • Riddick21
    Most szopatod a népet? Mindenki tudja - az újszülöttek is -, hogy ez a Vissza a jövőbe.