1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • MrSpock
    Miért,vannak mostanában tucat akciófilmek? Igazit jó ha lát az ember évente 1et,még Zsé kategóriában sem gyártanak már.Ezen kívül találj már ki oylant amit esetleg soha nem vittek vászonra,de még hasonlót sem. ez olyan mintha mondanád a betörőnek ne úgy menjen már be aházba hogy szokásos módon kinyitja zárat..valamit trükközzön már..mert annak jobb afeelingje,és esetleg előrébb viszi a zárfeltörés művészetét.:D
    De tudom vannak emebrek akiknek már semmi sme jó,uncsi,láttuk már,mi az,hogy az autón agázpedált nyomják? Miért nem húzzák tekerik,a kormányt meg pumpálják!
    Lehet én vagyok régimódi,de engem az érdekel a filmben hogy lekössön,szórakoztasson,és úgy álljak fel,hogy nah erre érdemes volt beülnöm jóléreztem magam. Nem szoktam azon elmélkedni közben baszus ezt a jelenetet láttam 1986-ban a Zöld falevél című filmen amikor a főhős felhúzta a szemöldökét..áá kliséé és uncsi.:D