106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
a king kong 207 millióból készült, a majmok bolygólya 90-ből. van egy kis különbség, akkor is, ha 6 a king kong 6 évvel ezelőtti. -
Green Lantern Emerald Knights
Ez obabaxott! Minőségi animáció, izgalmas, tanulságos, érdekes. Hihetetlenül felfutott ezen filmek minősége az utóbbi években. Ezeket akár moziban is meg lehet nézni zokszó nélkül (annál klasszissal jobb, mint ami ott megy). Ezúttal egy nagyobb sztoriba ágyazva kapunk rövidebb sztorikat (akár rumour szintűeket) a GL Corp-ról. Aki szereti annak kötelező, mert ez már tényleg profi iparosmunka minden szempontból!!! ITT kezdődik a képregényfilm.
Egy újonc, Arisia Krona sztoriján keresztül megismerhetjük az első Lantern sztoriját, Kilowog kezdő lépéseit, Laira visszatérését a Golden Dragon-hoz (egyik legszórakoztatóbb sztori és ráadásul Kelly Hu adja Laira hangját), Abin Sur legendáját (és a Sinestro jóslatot), a vadászatott a legnagyobb Lantern-re és még jó pár meglepi vár ránk...
9/10 (nem lehet ebbe a filmbe belekötni)
Mogo 4 prez!!! -
Prof William #63117 Én azon röhögtem hogy ha akkora mindenhatók akkor úgy is elintézhették volna a dolgot hogy a főhős sosem jön rá a dologra (+ az ügynökség létezésére) pl XY-t másnap véletlenül elüti az autó stb... de nem ők ilyen náci/ruszki titkosrendőrséges stílusban álltak hozzá a dologhoz... -
spoiler:
igen gyerekmese, ne feledd hogy a végén ott volt az "epic" 5 népek csatája (+1 a sasok), amit egy ügyes húzással egyszerűen skippelt az író. -
De miért lett emberszerű? Ezt már korábban is kifejtettem. "Grafikailag" nincs gond, de miért vannak emberi vonásai? Egy csimpánznak nem úgy kell kinéznie, mint egy csimpánznak? -
Csaba007 #63114 Sorsügynökség
Jó filmet vártam,de nem kaptam meg.A történet talán "eredeti" volt,bár ezeket a kalapos embereket a Fringe-ben már láthattuk.Nekem valahogy nem jött át,amit elakartak mondani ezzel a filmmel,a nagy önfeláldozó szerelem...vagy hasonló.Néhol eléggé unalmas volt,sőt elég sokszor.Csalódott vagyok :( Sajnos nem lett jó.
5/10 -
Benevolens #63113 amúgy nem rég volt az HBO-n az Árvaház című spanyol film. 10/9. Nagyon jó volt, csak egy szál nem volt benne eléggé végig víve, illetve sajnos csak egyszer nézhető -
Benevolens #63112 ja igen voltak benne valami sötét meg világos királyok, meg hogy ezek a királyok valami kikötővárosban laktak, és eldugták a pénzt egy bányába. meg egy sárkány ült a gyűrűn, és ezen siránkoztak a tündék. Meg valami ürge át akarta úszni a folyót, de lehúzta a gyűrű és megfulladt. Valami ilyesmik voltak benne, de legalább öt éve olvastam, és nem nagyon érdekelt, szóval nem emlékszem.
A gyűrűk ura filmeknek szerintem az volt az igazi újítása, hogy kitalálták a tónusos felvételeket. Hogy mindig volt valamilyen alapszíne a képnek, és a színek azon belül érvényesültek. Vagy legalábbis sok ilyen volt benne. Engem a történet annyira nem érdekelt. Mondjuk én főleg arra emlékszem, amit olvastam (és nem tudnám rekonstruálni a dolgok folyamatát), és ott a történet nem volt annyira jól megírva. A filmből viszont csak az maradt meg, hogy nagyon sok volt benne a hülye pátosz.
Szóval ha már itt tartunk A gyűrűk Ura 6/10. Egyszer jó volt, de nem égek a vágytól, hogy még egyszer megnézzem őket.
-
Csaba007 #63111 Igazából én úgy hallottam,hogy több középföldével kapcsolatos kisebb történet van+szirmalinok és ezt gyúrták össze.Igazából a Hobbit/Babó egy gyerekmese. Szóval eléggé át lesz írva az egész,Gyűrűk Ura sötétebb hangulatúra.Nem kell aggódni,a jól bevált módszeren nem fognak változtatni. :) -
Benevolens #63110 ugrált a mezőn és közben lantozott
-
Benevolens #63109 fú, én ezeket anno olvastam, de kicsit uncsi volt. illetve a szilmarilok az nagyon uncsi. Abban ha jól emlékszem versikék voltak valami toma bombabillről vagy micsoda
-
Csaba007 #63108 Igen,az új fordításban már a Hobbit címmel jelent meg.+még magába foglalja a A szilmarilokat,meg kiegészítő történeteket. Így tudom. -
Benevolens #63107 mármint hogy akkor ez most a babó megfilmesítése? -
Csaba007 #63106 Azért,hogy kapcsolatba hozhassák az előző részekkel.Ezáltal többen fogják megnéuni...Frodo fogja nyitni és zárni a történetet.Legolas meg csak a háttérban fog állni.Nagy szerepük nem lesz. -
most nézem a hobbit (2012) infókat, elijah wood + orlando bloom mi a faszt fog keresni a filmben? -
Sorsügynökség
Azt hiszem meg van az év legnagyobb, legfatálisabb baromsága. Néha már kínomban felnevettem, ahogy ezt a filmet komolyan akarják venni a színészek. Damon, nem is értem hogy keveredtél ebbe bele...
/10
-
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Fargo-t anno moziban láttam,és pár jó pillanattól eltekintve elég közepeske film nálam. Kicsit akkoriban is túlhypeolták,és a Coen filmek valahogy nem tartoznak a kedvenceim közé. Nem olyan nagy rendezők,mint akiknek beállítják őket. De persze ez nem vonatkoztat el attól,hogy van akinek bejön,semmi gond.
Most délután megnéztem a Szobatárs című alkotást:Kiszámítható volt,láttunk már hasonlókat kb. 4/10,majd következett Paul,a földönkívüli. Nah ezen azért jobban szórakoztam,bár egyszerű volt mint egy faék,de jó volt kis időtöltésnek.:) 6/10 -
viizo #63102 Az Ó Testvér... -t pótolni fogom hamarosan, de számomra a Fargo az egyik legrosszabb moziélmény volt - 17 évesen ültem be rá 97 körül, és nagyon nem jött be.
Lehet mai szemmel jobban tetszene, de azóta nem vitt rá a lélek, hogy megnézzem. :) -
+1
Régebbi inkább egy festményhez hasonlít mostani meg egy fényképhez. -
Jobb a 11-es. -
viizo #63099 a csimpánz direkt lett kissé emberszerű, ha erre gondolsz, bár sztem ettől eltekintve minőségibb, mint a gorilla
a majdnem tökéletes digitkarakter animációt hova fokozzák még, egy csimpánz nézzen ki zsiráfként? :)
btw digitálisan soha nem fognak tökéletesen természetszerűt előállítani -
köpedelem... -
jó hát ez csak marketing :)
amúgy nemtudom, kíváncsi leszek rá. legalábbis az utcsó fél órára (amikor már beüt az apecalyps
)
-
gorilla 2005-ben
majom 2011-ben
sehol nem látok 6 év különbséget, azt meg főleg nem, hogy egy Avatar-technológiával fémjelzett csapat keze lenne az utóbbiban. -
Eléggé érzelem mentes volt a főszereplő lány plusz több helyen már majdnem unalomba fulladt a film ettől függetlenül nagyon tetszett.
Másnap megnéztem az 1969-es filmet is.
Jobban tetszett a régebbi.Végig odaszögezte a tekintetem a képernyőre.
Coenéktől pótoltam a A nagy Lebowskit.Valamiért kimaradt az életemből eddig.Tetszett benne,hogy egyes pillanatok végtelenségig ki voltak részletezve de így is csalódtam a filmben.Nem tetszett a butácska történet.
Viszont nagyon bejött tőlük az Ó, testvér, merre visz az utad? és a Fargo.
Utóbbi nálam 10/10 -
viizo #63094 a WETA, ami a világ legjobb effektes csapatává nötte ki magát, gondolod biztos visszafejlődött 6 év alatt? :D
remélem nem a youtubos xart nézted itt 300x200-ban, hanem vmi rendes méteres tv-n - ott vhogy nem jön ki, hogy gagyik lennének a majmok, sőt. -
viizo #63093 True Grit / A Félszemű (2011)
Az idei Oscar-esélyes filmek közül ismét egy, amit pótoltam a The Fighter után.
Kedvelem a westerneket, így némi előnnyel indult a film, bár személy szerint azokat jobban preferálom, amiben nem csak csordogál a történet, hanem van némi lendületük, és úgy általában nagyobb volumenűek - pl a Tombstone, a Nincs Bocsánat, vagy a Wyatt Earp.
Itt a lassú építkezés szinte végig jellemző, azonban szerencsére mégsem válik túl unalmassá. Köszönhető ez nagyrészt Jeff Bridgesnek, és a főszereplő lány játékának, akik mindketten nagyon jól játsszák a karakterüket. Matt Damon sem rossz, viszont nekem az Amerika Kommandó óta mindig a 'Mett Déééémön!' jut róla eszembe. :D
A Coen testvérek rendezéseitől sosem voltam elájulva, sztem messze túlértékeltebbek, mint azt a filmjeik minősége indokolná. Ezúttal is egy sok szempontból szórakoztató, de nem kiemelkedő filmet hoztak össze - amit nem a rendezés, hanem a színészek visznek a hátukon.
10/7 -
jaj dehogy azért a Weta elég jól kitett magáért -
én a mementoval voltam így, paul annyit emlegette hogy benéztem :-D -
GPx8 #63090 A fórumot böngészve kaptam kedvet a "A tökéletes trükk" c. filmhez.
Nagyon tetszett. -
nem azért, de ezek a majmok botrányosan szarok lettek, a 6 éves King Konghoz nem méltóak, és van arcuk az Avatar cgi csapatával promózni a filmet.
ennél még a 40 évvel ezelőtti szőrmehacukák is élethűbbek voltak. -
-
vg #63087 "a sorozat megerőszakolása?"
A "sorozatból" egy rész nincs ami nézhető, szar mindegyik. Talán a pár évvel ezelőtti rész volt normális és ez talán már jó is lesz. -
Paul, a földönkívüli! :D Paul Hunsub Bteg egy film! Nekem tetszett! :D -
huh még elsőt sem láttam de már szedem -
Battle Los Angeles
Egyszer nézős, 7/10 -
"Az egész fikció, nincs benne semmi valóságos. Ez művészet."
Az.Barom. -
Csaba007 #63082 Hát ezzel egyetértek :) -
bcrics #63081 nem semmi:)
http://www.blikk.hu/blikk_filmklikk/betiltottak-az-ev-legundoritobb-filmjet-2054720/ -
xxxpaulxxx #63080 

/10