[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Benevolens #63112 ja igen voltak benne valami sötét meg világos királyok, meg hogy ezek a királyok valami kikötővárosban laktak, és eldugták a pénzt egy bányába. meg egy sárkány ült a gyűrűn, és ezen siránkoztak a tündék. Meg valami ürge át akarta úszni a folyót, de lehúzta a gyűrű és megfulladt. Valami ilyesmik voltak benne, de legalább öt éve olvastam, és nem nagyon érdekelt, szóval nem emlékszem.
A gyűrűk ura filmeknek szerintem az volt az igazi újítása, hogy kitalálták a tónusos felvételeket. Hogy mindig volt valamilyen alapszíne a képnek, és a színek azon belül érvényesültek. Vagy legalábbis sok ilyen volt benne. Engem a történet annyira nem érdekelt. Mondjuk én főleg arra emlékszem, amit olvastam (és nem tudnám rekonstruálni a dolgok folyamatát), és ott a történet nem volt annyira jól megírva. A filmből viszont csak az maradt meg, hogy nagyon sok volt benne a hülye pátosz.
Szóval ha már itt tartunk A gyűrűk Ura 6/10. Egyszer jó volt, de nem égek a vágytól, hogy még egyszer megnézzem őket.