106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • dantor7
    Mert hülyére van kokainozva a hollywoodi (meg igazából akármilyen, még a magyar parlament összes wc-jében is találtak kokain maradványokat) elit, és teljesen elrugaszkodtak az átlagember igényeitől.
  • DantszEE
    Én azt tartom nagyon szomorúnak, hogy manapság már gyakorlatilag csak egy Tarantino filmben lehet normális vágást találni.
    Minden film rohan, kapkod, pörög, mintha muszáj lenne. Legutóbb a Hellboynál kaptam majdnem agyfaszt, hogy konkrétan nem volt 2 másodpercig kitartott közeli a karakterekről, miközben BESZÉLNEK. Így hogy éljem bele magam a színészek játékába?? Időm sincs felfogni, ki milyen érzelmet akar átadni a mimikájával.

Tarantinonál ezt imádom a mai napig. Hogy nem kapkod. Ráér. Totál leszarom, ha fél óráig azt kell néznem, hogy Brad Pitt kocsikázik. Ha mellette jó zene szól, és megteremti a filmhez elengedhetetlenül szükséges légkört, akkor hajrá!
  • SzinesGeza
    Nem árt némi háttérinfó hozzá.
    Sok utalást én sem értettem, mert nem láttam azokat a filmeket.
  • Rage47
    Volt egyszer egy... Hollywood.

Elég vegyes az összkép, túl magasra rakta nálam a lécet Tarantino az előző filmjeivel. 3/5
  • kutyakiki81
    Crawl (2019)

Tetszett! Rövid bevezetés után hangulatos állatos horror veszi kezdetét. Alexandre Aja (Magasfeszültség,Sziklák szeme,Horns) megint nem okoz csalódást. Igaz van pár túlzás, és itt-ott a CGI sem a legjobb, de izgalmas volt és végig lekötött.

7/10
  • Bokafix2
    Ha-roo (2017)

Időhurkos thriller koreai kiadásban. Mindig ugyanaz a nap ismétlődik, amelyen egy apuka kétségbeesetten próbálja megakadályozni a lánya balesetét. Szerintem hozta azt a szintet, amit a legtöbb ilyen jellegű film, sőt talán még jobb is.

7/10
  • kutyakiki81
    Scary stories to Tell in the dark (2019)

Az Annabelle, A gyászoló asszony, a The dead don’t die és egyéb borzasztó filmek után végre egy nézhető horror!
    Hangulatos, jó effektek/maszkok, igaz történetben sok újat nem tud mutatni, mégis remek szórakozás!

7/10
  • Tikal #102556
    Igen, az elég béna volt hogy gyakorlatilag mindenki bérgyilkos volt már, meg ez a titkos háttér mozgalom is már tulzásba lett véve, de ezt leszámítva nem volt rossz, az akció jo volt, bár a végén már nagyon elhuztak egy egy verekedést...
  • tigeroo
    Ha megkérhetném őket akkor ne is rángassák a kamerát akció közben...

• SzinesGeza
    Nem is tudtam, hogy John Wick belarusz.
    Pedig láttam a korábbi filmeket is. :)
  • CSOCSO
    John Wick 3
    Masodik borzalmasan szar volt. Ettol se vartam jobbat. Szerencsere jobb volt mint mire szamitottam. Egesz turheto volt. Bar most is idegesitett, hogy mindenki bergyilkos es minden utcaban legalabb 2 vagy 3 van beloluk. De probaltam nem hergelni magamat. A verekedesek szerintem allatira sikerultek. Bar a konyvtaras resz kevesbe tetszett de le a kalappal. SEMMI kamera rangatas. Nem valtogat a kamera 2 masodpercenkent. Megis jol meg koreogrefalva. En neha kiakadtam, hogy fel perceket egybemutatnak. Azert az sok mozgas vagas nelkul! Mar majdnem zsenialis volt. Termeszetesen nem csinaltak semmi sci fi modzulatokat. Nincsenek 3 meteres ugrasok. 10 et pordulok a levegoben. Eleg nyers volt az egesz.
    legyen 6/10

MIB: International
    Gondolotam, hogy legalabb ugy elbasszak mint az uj csajos ghostbusters filmek. ES NEM! Szertintek tok kellemesre sikeredett. Poenok jok voltak. karakterek ok. Alienek is turhetoek voltak bar szerintem ezen a teren nehezen lehetett volna barmi ujat nyujtani.
    7/10
    Meg vagyok lepodve, hogy az IMDB-n mennyire le van huzva. Szerintem jobb volt mint a ghostbusters
  • Jim Morrison
    John Wick: 3. felvonás – Parabellum

Már sok volt, és unalmas. Természetesen nem vártam mást mint az első két rész, de azért jó lett volna, ha 1-1 verekedést nem nyújtottak volna el a végtelenségig.
  • BaliBoy
    Halálsoron

Ez nálam eddig kimaradt. Ütős film, de kiszámítható volt a vége. Mármint a kivégzés. Illetve a történet egy kicsit a levegőeben lóg. Csak úgy megtörténnek benne a dolgok és a főszál belesüpped. Kicsit olyan érzésem volt mint ha egy áldokumentum filmet néztem volna az halálsoron lévők életéről amibe belecsempésztek egy fő történetet.
    Ami még zavart, az az, hogy milyen nyugodtan fogadják a csodatételeket. A több mint 3 órás filmbe igazán belefért volna egy olyan jelenet, amiben az őrök azon tanakodnak, hogy ki lehet a fickó meg, hogy miknek is voltak a tanúi. Egyik sem akar a nyilvánossághoz fordulni... csak úgy hagyják az egészet a fenébe, mintha csak arról lenne szó, hogy csávókám qrva jó origami madarakat tud hajtogatni...
    De ugyanakkor érdekes volt, lekötött, néhol még izgulni is tudtam. Volt benne olyan csavar amit nem lehetett volna kitalálni.
    Ha rövidebbre vágták volna a filmet, akkor sztem. jobb lett volna. A könyvet ugyan nem olvastam, de mégis az az érzésem, hogy túlságosan is követték és ami a könyvben működik (elbeszélésként) az a filmben annyira nem.

7/10
  • Synchronous
    Én nagyjából fél óra után lekapcsoltam. A poszterét nézve azt gondoltam vicces lesz, de áh... ne hidd.
  • Kongy
    Milyen indíttatásból nézi meg ezt bárki? :D Mármint a felnőttek közül. Kajak kíváncsi vagyok. Meg ilyen címmel... :D :D
  • mégvadabbdisznó
    Undipofik

Borzalom. A gagyi sztori, az a rikító gejl világ, a kiba*ott éneklés minden 5 percben... szó szerint egy okádék. A megnézése ahhoz hasonlít, mintha egy héten át csak vattacukrot ennél. Ezt az eredményt produkálta nálam. 1/10
  • BaliBoy
    Apocalypse now

Nem is szeretném bő lére ereszteni a jellemzést, hanem stílusosan a filmből idéznék: "Borzalom, borzalom".

5/10
  • Bokafix2
    Anna bál 3. (2019)

Azt hiszem ez a széria már nem tartogat meglepetéseket. Az apáca is csalódást keltő volt, ez meg maximum olyan közepes. Azt az ingerküszöböt nem éri el, hogy félni lehessen rajta, de azért próbálkozik. 1-2 kivételtől eltekintve tele van sablonos megoldásokkal és szituációkkal. Akár jegelni is lehetne ezt az univerzumot, és kitalálni valami újat. Mondjuk az még úgyse megy nekik.

5/10
  • gombabácsi
    The Veteran. https://www.imdb.com/title/tt1653700/
    lassan oda jutok, hogy 2 havonta megnézem ezt a filmet. :)
    számomra kb. a taxisofőr szintjén van, és ráadásul hasonló is ahhoz.
  • CSOCSO
    5 alatt vegig se nezni egy filmet? WTF?
    en 4esnel anyazok. 3 ast nem szoktam vegig nezni. 1-2 meg se lesem csak tudom, hogy olyan filmekrol van szo mint a hurrican capa meg a tsai.

Olyan filmet 1-et sem tudok mondani ami 2-3-4 de csak a kedvenc szineszem miatt nezem.
  • kutyakiki81
    Ez jó!!!!

• gattacalg
    Jelen honvéd golyószóró
  • Kojiro
    Én is hasonlóan pontozok, a 6-os a jó film, de már láttunk ilyet, a 7 a majd valamikor esetleg újranézős, a 8 a mindenképpen újranézős, 9 szuper film, többször újranézős

a 10 nálam a személyes kedvenc, ami tudom, hogy nem tökéletes, de a kedvenc filmjeim egyike. Ilyen film kb 40 van per pill és ezek között van, amit vagy 10-12x láttam.
    10 pontos filmek pl.: Idétlen időkig, A Halászkirály legendája, Interstellar, Szemtől szemben, Ember gyermeke, Gattaca, Tökös tékes ,
  • LasDen #102540
    értem
  • Sequoyah
    Nem mondtam hogy 5-ot hasznalok. A szarnak is vannak fokozatai. Van pl olyan amit vegignezek ha mar megvettem a mozijegyet, vagy mert a paromnak tetszik. De van olyan amit nem vagyok hajlando:)
    Az egy masik dolog hogy az 5-10 kategoria nyilvan felulreprezentalt, mert nem veletlenszeruen valasztok filmeket, hanem eleve azokat nezem meg, amik joknak igerkeznek.De ez nem jelenti azt, hogy nincs hely a 0-5 filmeknek.
  • BaliBoy
    Én sem szoktam az 5 alattiakat végig nézni mert valamiért nem megy. Ahogy írtam, 5 alatt csak rossz filmek vannak és csak annyi a különbség, hogy meddig bírtam nézni.
    Nálam a 4-5 az amit majdnem végig szenvedtem, de a vége előtt tuti feladtam, a 2 meg kb az, amit már 10-15 perc múlva kinyomok. Egyet én nem szoktam adni, mert jó eséllyel olyan filmekbe bele sem kezdenék. Legalább is nem volt még rá precedens.
  • LasDen #102537
    Hejes
  • BenedekFeco
    Na. Így már oké! Ha ezt előbb tudom, meg sem szólalok.
  • LasDen #102535
    Márpediglen ez így van. Én vagyok az atomóra, amihez a topik igazodik. Minden szavam ezüst és iGazságozságosság. ¯\_(ツ)_/¯
  • BenedekFeco
    Ja, nem tudtam ha valami nálad 10/10, akor az másnál is annyi kell legyen.
    De nyilván butaság.
  • LasDen #102533
    de ha 5-től lefelé nem pontoz, mert nem nézi végig, akkor úgyis csak 5-10 között fog pontozni filmeket. Ergó nincs szükség a 10-es skálára.
  • LasDen #102532
    Buttaságokat beszélsz
  • BenedekFeco
    Az is csak 9,5max :) De majdnem 10/10
  • BaliBoy
    Miért használna csak ötöt?
    5 felett azok a filmek vannak, amiket végig lehet nézni, öt alatt azok amiket nem. Tehát 5 felett azt pontozod, hogy mennyire volt jó a film, öt alatt meg azt, hogy mennyire volt szar. Az 5, a válasz "fal".
  • BaliBoy
    +1

Öt alatt nálam is csak annyi számít, hogy hol, mikor kapcsoltam ki.
    Az öt az még lehet olyan is amit végig nézek olyan is, amit már nem.
  • LasDen #102528
    Persze, hogy van. A pusztító.
  • LasDen #102527
    Ha 10-ből ötöt használsz csak, akkor minek a tíz? Ha öt is elég, akkor használj ötös skálát...
  • BenedekFeco
    Az én pontjaim:

0/10 Nézhetetlen, azaz végig sem nézem de az ilyeneket nem is pontozom
    1/10 Katasztrófálisan szar, de végigszenvedem ismeretlen színészekkel
    2/10 Katasztrófálisan szar, de pl kedvenc színész miatt megnézem
    3/10 Átlag alatti, esetleg egy pár dolog jó benne
    4/10 Várt vagy agyonhype-olt film, és elcseszték (általában technikailag jók/hibátlanok)
    5/10 Semmi kiemelkedő, nincs vele baj de már láttunk ilyet 1000x
    6/10 Átlagos, bizonyos részei ütnek
    7/10 Jó film, 1-2 apróságtól eltekintve. Esetleg többször nézős
    8/10 Baszott jó, bármikor megnézős, de ha ezt meg azt máshogy csinálnák akkor jobban ütne
    9/10 Üt mindenhogy. Kult film. Vágom kívülről oda vissza
    10/10 Van ilyen? :)
    Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2019.08.12. 17:32:07
  • Sequoyah
    Ki hogy pontoz, de nalam 10 pontos skalan a kozepen levo 5 a hatar, ami alatt nezhetetlen, es vagy felallok a vege elott, vagy valami egyeb ok miatt vegignezem, de inkabb mast neznek.
    Szoval a szar, de vegulis szorakoztato filmek megernek legalabb 5 pontot.
  • kutyakiki81
    Elfelejtettem a szórakoztató szót idézőjelbe tenni :D