1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • BaliBoy
    Halálsoron

Ez nálam eddig kimaradt. Ütős film, de kiszámítható volt a vége. Mármint a kivégzés. Illetve a történet egy kicsit a levegőeben lóg. Csak úgy megtörténnek benne a dolgok és a főszál belesüpped. Kicsit olyan érzésem volt mint ha egy áldokumentum filmet néztem volna az halálsoron lévők életéről amibe belecsempésztek egy fő történetet.
    Ami még zavart, az az, hogy milyen nyugodtan fogadják a csodatételeket. A több mint 3 órás filmbe igazán belefért volna egy olyan jelenet, amiben az őrök azon tanakodnak, hogy ki lehet a fickó meg, hogy miknek is voltak a tanúi. Egyik sem akar a nyilvánossághoz fordulni... csak úgy hagyják az egészet a fenébe, mintha csak arról lenne szó, hogy csávókám qrva jó origami madarakat tud hajtogatni...
    De ugyanakkor érdekes volt, lekötött, néhol még izgulni is tudtam. Volt benne olyan csavar amit nem lehetett volna kitalálni.
    Ha rövidebbre vágták volna a filmet, akkor sztem. jobb lett volna. A könyvet ugyan nem olvastam, de mégis az az érzésem, hogy túlságosan is követték és ami a könyvben működik (elbeszélésként) az a filmben annyira nem.

7/10