[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
John Wick 3
Masodik borzalmasan szar volt. Ettol se vartam jobbat. Szerencsere jobb volt mint mire szamitottam. Egesz turheto volt. Bar most is idegesitett, hogy mindenki bergyilkos es minden utcaban legalabb 2 vagy 3 van beloluk. De probaltam nem hergelni magamat. A verekedesek szerintem allatira sikerultek. Bar a konyvtaras resz kevesbe tetszett de le a kalappal. SEMMI kamera rangatas. Nem valtogat a kamera 2 masodpercenkent. Megis jol meg koreogrefalva. En neha kiakadtam, hogy fel perceket egybemutatnak. Azert az sok mozgas vagas nelkul! Mar majdnem zsenialis volt. Termeszetesen nem csinaltak semmi sci fi modzulatokat. Nincsenek 3 meteres ugrasok. 10 et pordulok a levegoben. Eleg nyers volt az egesz.
legyen 6/10
MIB: International
Gondolotam, hogy legalabb ugy elbasszak mint az uj csajos ghostbusters filmek. ES NEM! Szertintek tok kellemesre sikeredett. Poenok jok voltak. karakterek ok. Alienek is turhetoek voltak bar szerintem ezen a teren nehezen lehetett volna barmi ujat nyujtani.
7/10
Meg vagyok lepodve, hogy az IMDB-n mennyire le van huzva. Szerintem jobb volt mint a ghostbusters