106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    boszorkányvadászat

a CGI de undorító volt...
    amúgy egynek elment, átlagos film
  • Victor1103
    "de nézze ha akarja csak ne ossza meg itt velült mert a véleménye egyenlő a nullával..."
    Gondolom ezt nekem szántad burkoltan. Azért az ereidet fel ne vágd már amiatt mert képes voltam leszedni egy kamerás filmet és ide mertem baszni egy 7,5/10-et. Nem szidtam a filmet, nem kezdtem el ecsetelni a hibáit, nem spoilereztem orrba-szájba szóval hanem írtam egy pontszámot(amit megjegyzek hogy akkor is 7,5/10 lett volna a 1080p-s fullHD-ba nézem) szerintem néhányan kicsit túllihegik a dolgot
  • Guren
    a dvdscreener minőség is egy rakás fos. sőt, már a dvdrip is annak számít. legalábbis nálam.
  • SASboy
    Kidnapped

Nem tetszett a film. A szereplők nagyon idegesítőek, sztorit már láttuk.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azt hittem, hogy az elején levő jelenetnek lesz valami összefüggése a filmmel, erre semmi.

Ez nagyon lerontotta az összhatást. Nem is pontoznám.

Iron doors

Ez viszont egész korrekt volt. 1-2 kérdés nyitott marad, de ettől függetlenül nálam simán hozza a Buried szintjét. 7/10
  • szucsy89
    akkor se... pont egy ilyen filmet... az igénytelenségnek is van határa, de nézze ha akarja csak ne ossza meg itt velült mert a véleménye egyenlő a nullával... ilyen nehéz ezt megérteni? :D
  • davidka003
    De annyira nem CAM csak kicsit. :D
    Nem olyan szutyok mint a régi CAM filmek hanem egész nézhető.
  • precision
    nézzed ahogyan akarod... csak ne pontozz CAM verziós filmet, ahogyan a banner is írja...

:)
  • Victor1103
    Idén én 4 filmet is voltam megnézni a moziba amúgy, de most minek várjak rá 1 hónapot mikor nekem ennél a filmnél ez a verzió tökéletes volt. A Thort megvárom normálisabb minőségbe mert az jobban érdekel, de ez egy unalmas szombat délutánra tökéletes volt így. mindenki úgy, akkor és olyan minőségbe nézi meg ahogy akarja.
  • viizo
    Hall Pass / Elhajlási Engedély (2011))

Aki látott már Farelly filmet (Keresd A Nőt, Agyő Nagy Ő, A Nagyon Nagy Ő), annak nem fog meglepetést okozni a mozi, max azzal hogy nem sikerült olyan jól, mint a fentiek. Bár nem tagadom, volt hogy sírva nevettem pár poénon (pl.: hapci :D), összességében az a báj, ami fenti filmekben megvolt, itt hiányzik.

Owen Wilson és a barátai egyszerűen nem annyira karikatúraszerűek, mint pl. Ben Stiller, így kevésbé is tudják eladni magukat. A sztori, miszerint egy hét kimenőt kapnak a főszereplők a házasság intézménye alól, több humorforrást is elbírt volna, így viszont elég sablonos lett. Lepontozni nem akarom (vagyis de: a bébiszitter sajnos túl keveset szerepelt :D), mert engem helyenként jól elszórakoztatott, de többször már nem fogom elővenni.

10/6
  • precision
    komolyan... ingyen warezoljuk a filmeket (bár én szoktam moziba is járni azért) és nem vagytok képesek kivárni azt az 1 hónapot míg lesz belőle legalább egy R5 vagy dvdrip? vicces :)

• Victor1103
    Na mivanmár? Mi vicceset mondtam?:D
  • Totti5
  • tigeroo
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • REALista
  • Victor1103
    Ez egy olyan cam-os verzió amit HD kamerával vettek fel épp ezért a képminőség olyan mint egy dvdscreener és a hangzás sem az a tipikus mozis visszahangzós. Én a screeneres Super 8 után néztem meg és csak egy nagyon kicsit volt rosszabb a képminőség.
  • tommygear
    A Horda
    7/10, korrekt francia zombis film
  • viizo
    fejléc: "^ CAM verziós filmet NE PONTOZZ!"

még jó hogy több mint egy hét múlva mutatják be a mozik az új majmok bolygóját...

aki egy camos film alapján véleményt alkot a CGI-ről, hát nc.. de biztos az atlanti óceán túlpartján nézték meg az ideírók, nem pedig azért mert egy napja kijött a nézhetetlen camos rlz... :)
  • szucsy89
    Párizsból szeretettel

Hát ez epic volt, én nagyon jót szórakoztam rajta... 9/10
  • BenedekFeco
    Majmok bolygója - Lázadás

Nem rossz, egynek simán elmegy. Az előző filmek eseményeiből kiindulva én azért valamivel nagyobb volumenű történetre számítottam. Mármint nem csak annyira, hogy...
    Caesar megszületik, majd bekerül a majomházba ahol ő lesz az alfa-hím és a film végén 10perc alatt átrohannak a városon, ki az erdőbe. És vége.

A CGI viszonylag rendben van, de a majmokkal valami nem stimmel. Nem jó a mozgásuk,valahogy természetellenes, furcsa. Éppen ezért (nekem) rohadtul ellenszevesek is. De érdekes, hogy csak a csimpánzok. Az öreg orángután meg a gorilla teljesen rendben van.

7/10
  • Victor1103
    Hát a majmokon egyértelműen látni azért hogy CGI de mégis elég meggyőzőek. Valóban Avatar színvonalú számítógépes hókuszpók. Amikor közelről mutatták őket a szemük nagyon élethűnek hatott.

Csúcshatást láttam már tetszett:)
  • bcrics
    Említették hogy a Majmócákat az Avatart is jegyző társulat hozta össze,
    Mégis milyenek lettek csimpázék?, a Cgi gondolom hozza az avatar szintjét.?
  • Kontrakcio
    hát jóva, ránézek =) úgy sincs világmegváltó dolgom a mai napra :D

cserébe ajánlani tom a Csúcshatást!

láttad?
  • Victor1103
    mondom nekem bejött. A majmok kidolgozása nagyon jól megvolt csinálva. A történet is noha nem volt valami "hűde eldobomazagyam" le tudott végig kötni. Szerintem nyugodtan ki lehet próbálni aztán ha nem tetszik bármikor meg lehet nyomni az X gombot a media player jobb felső sarkában
  • Kontrakcio
    megér az kb 1:30h az életből? előző részhez képest milyen?
  • Victor1103
    Majmok bolygója - Lázadás

Annak ellenére hogy eléggé fenntartásokkal közeledtem a filmhez a végén egész kellemeset csalódtam. Nem volt az év filmje, de egynek lazán elment.

7.5/10
  • setuh
    Csucshatas

Jo kis film volt,tetszett az alap otlet,csak az zavar az ilyen filmekben,hogy mindig beletesznek vmi uldozos,verekedos akcio jeleneteket(pl. mint az Eredetben),mintha nem volna tobb otlete a rendezonek es vmivel ki kene tomni a maradek reszeket,en meg mindig ugy erzem,hogy egy ien storybol tobbet ki lehetne hozni.

Mindezek ellenere nalam ez egy 7/10.
  • Real13
    Másik fórumba írtam róla, de bemásolom ide is. Szerintem remek film:
    ezt a filmet már régen kinéztem magamnak, de eddig nem esett le, hogy ez a Super az ' jónak kinéző Ellen Page-s képregényfilm'... És szerencsére, nem csak jónak nézett ki, hanem az is volt, de kur.vára. Szóval manapság annyi blockbusternek szánt képregényfilm van, és bár én bírom ezeket, azért nagy részük eléggé kiszámítható, és egy sémára épülnek. Jók ez a kissé alternatív próbálkozások, mint amilyen ez a film, meg a Woody Harrelson-os Defendor is volt ( ha nem láttad, kattanj rá, hasonlóan bizarr kis film, mint ez). Ahogy írtad is, Ellen Page valami 'fuckin' awesome' ebben a filmben, a Juno óta nem láttam őt ennyire nagyot alkotni, egyszerűen fenomenális volt, rengeteget röhögtem a karakterén Wilson nagyon érzi ezeket a kissé beteg karaktereket, plusz nekem az is élmény volt, hogy felbukkan Bubbs a Wire-ból, meg Matt a Friday Night Lights-ból, szal azért ha egy kicsit sorozatjunkie az ember, akkor az ilyenek is dobnak az élményen. A gore félelmetesen jó volt, különösen egy bizonyos eseménynél volt meglepő... Na, szóval emberek, harapjatok rá, elég szórakoztató, csipetnyit beteg, és rohadtul stílusos kis mozi ez.
  • dragon11
    The Uninvited / Hívatlan vendég

Egész jó. Váratlan fordulatok vannak benne, a végkifejlett nagyon jóra sikeredett. Mindenkinek ajánlom. Ez viszont inkább thriller, mintsem horror.

9/10

Viszont lenne egy kérdésem,

Anna annyira begolyózott, hogy végig képzelte és a végén amik kiderültek az az igazság? Tehát hogy ő hagyta nyitva a benzincsapot s miatta halt meg a tűzben az anyja és a testvére? [akk mindvégig képzelte a tesóját, igaz?] továbbá megölte az apja leendő feleségét "félreértésből", mert az a camp vagy ki akit megtalált a neten az vele szembe levő szobába feküdt a diliházban.. ugye ????????????

köszi annak, aki válaszol a spoilerre.:D
  • TaRka0107
    Limitless (2011)

Nekem is nagyon bejött a film, végig izgalmas volt. Remélem lesz 2. rész, mert úgy fejeződött be.

10/10
  • CSOCSO
    Super

ez mijeza szar??? 7 csillag az IMDB-n??? MIRE FEL? szvsz 5 csillag is sok neki. Szanalmas, fajdalmas, kinszenvedos.

Your Highness ehhez kepest 8/10!
  • tigeroo
    Batman: Gotham Knight

A "Begins" és a "The Dark Knight" közötti eseményeket dolgozza fel 6 rövidebb fejezetben anime stílusban, bár a lentebb írt rajzfilmnél kicsit gyengébb volt.

fanoknak felírom receptre kis dózisokban a következő nolan moziig.
  • davidka003
    Dagadt emberek mindig idegesítőek a filmekben.
  • Victor1103
    Super 8

Jóféle, jóféle. A dagadt kölyök kurva idegesítő volt, de kb ennyi.

8.5/10
  • böröczk
    Végső állomás maraton

1: 7/10
    2: 8/10
    3: 5/10
    4: 6/10

És így a sorrend is felállt.
  • BenedekFeco
    Little Deaths

WTF? Ez valami ritka sz@r volt, de végigszenvedtem.

1/10

A Horda

Ez volt a másik sz@r. Ez már egy fokkal nézhetőbb volt, mert legalább véres.

2/10

Amerika Kapitány: Az Első bosszúálló

Tipikus képregény feldolgozás, de olyan semmilyen. Nincs benne szinte semmi, amit ne láttunk volna már valahol

5/10

Cowboys And Aliens

Ez is csak az alaphelyzet miatt érdekes. Ugye "vadnyugatostehenészfiúsidegenes" film nem sok van. De kb. ennyivel ki is fújt.

5/10

• Kontrakcio
    komolyan mondom h nagy ritka az a film amire én 8-at adok, eddig talán 7 volt a max .
  • ROCKnROLLA
    Valaki látta már a Hesher-t? Mert ha jó, akkor lerántom.
  • setuh
    Pont ma akarom megnezni,sok jot hallottam rola :).
  • Kontrakcio
    Csúcshatás

hmm, nekem nagyon bejött és átjött a film!

8/10
  • Rash87
    Kicsit beteg,de max 4/10 :)