1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Real13
    Másik fórumba írtam róla, de bemásolom ide is. Szerintem remek film:
    ezt a filmet már régen kinéztem magamnak, de eddig nem esett le, hogy ez a Super az ' jónak kinéző Ellen Page-s képregényfilm'... És szerencsére, nem csak jónak nézett ki, hanem az is volt, de kur.vára. Szóval manapság annyi blockbusternek szánt képregényfilm van, és bár én bírom ezeket, azért nagy részük eléggé kiszámítható, és egy sémára épülnek. Jók ez a kissé alternatív próbálkozások, mint amilyen ez a film, meg a Woody Harrelson-os Defendor is volt ( ha nem láttad, kattanj rá, hasonlóan bizarr kis film, mint ez). Ahogy írtad is, Ellen Page valami 'fuckin' awesome' ebben a filmben, a Juno óta nem láttam őt ennyire nagyot alkotni, egyszerűen fenomenális volt, rengeteget röhögtem a karakterén Wilson nagyon érzi ezeket a kissé beteg karaktereket, plusz nekem az is élmény volt, hogy felbukkan Bubbs a Wire-ból, meg Matt a Friday Night Lights-ból, szal azért ha egy kicsit sorozatjunkie az ember, akkor az ilyenek is dobnak az élményen. A gore félelmetesen jó volt, különösen egy bizonyos eseménynél volt meglepő... Na, szóval emberek, harapjatok rá, elég szórakoztató, csipetnyit beteg, és rohadtul stílusos kis mozi ez.