106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Thor mar kint van 1 hete HD ban.
Nekem tetszett. Egy filmnek jo volt. Nekem a feka kapuor tetszett a legjobban. Akinek amugy fehernek kellett volna lennie dehat a filmnek kb alig van koze a mitologiahoz -
Az igazság ára
Matthew McConaughey ügyészkedik egy bonyolult gyilkossági ügyben. Végignézni nem bírtam, de nem lehet rossz film(imdb 7.4), csak nálam ritkán működnek ezek a krimik. -
a francba nem ide akartam, gyúrós topikba bocsesz, mindegy végülis színész is -
-
Az elmúlt héten pótolgattam pár vietnámi, meg egyéb alapfilmet. Pontozni nem fogok inkább.
Apocalypse Now Redux: Egy órát bírtam belőle. Sajnos ez van, de semmi nem motivált, hogy engem három órán keresztül a képernyő előtt tartson. Unalmas volt. Lehet nem a redux változatot kellett volna néznem, ugye ez duzzasztja három órásra a filmet, az alap verzió azt olvastam 50+ perccel rövidebb, de most már mindegy. Ott lett elegem, hogy szörfözgettek, meg ellopott egy szörfdeszkát, na mondom "fuck that shit - delete".
Platoon: Ez viszont jó volt, bár számomra nem váltotta meg a világot, de megérte megnézni.
The Thin Red Line: Rájöttem, hogy ezt én láttam régebben tévében. Egyetlen hibája, hogy rohadt hosszúú. Amúgy pedig a zenével meg a képekkel tényleg az őrület határán találjuk magunkat. És a hosszú zöld fű....
Jacob's Ladder: Ezt is vehetjük végül is vietnáminak. A horror elemek nagyon jók voltak, de amúgy nem hagyott nyomot bennem a film. Tim Robbins viszont jó volt, mint mindig.
We Were Soldiers: Bejött, akármennyire is nyál, meg amcsi. Kellett az elején a szuburbiás megismerés meg bevezetés. Mel Gibson is jól nyomta.
Oldboy: Én nagyon szinkron ellenző vagyok, mindent de mindent eredetiben nézek, de a keleti nyelvjárást (japán, kínai, koreai) sehogy se tudom elviselni. Ezen oknál fogva lehúztam szinkronosan. Tudom, szar volt így, de ez van, különben soha nem nézem meg a filmet :). Maga a film sem volt túlzottan ütős számomra (jó persze a csavart meg a végét kivéve), ezzel is csak jobban bebizonyosodott, hogy a keleti filmek nem nekem valók.
Full Metal Jacket: Megígértem, hogy nem pontozok, de itt muszáj elszórnom egy 10/10-et. Ha a legjobb 2. világháborús film a Ryan, akkor a legjobb vietnámi a FMJ. Basszus, az elején a kiképzés minden perce gyöngyszem, amilyen dumák ott elhangzanak, hát beszarás. Utána sem ül le, minden a helyén van, tényleg. Ez már lehetett volna hosszabb, megérdemelte volna.
The Majestic: Darabontnak maradnia kellett volna a King feldolgozásoknál. Az utóbbi hónapokban újranéztem a Mistet, Shawshanket, Green Linet is, mind tökéletes filmek. Ez meg unalmas és érdektelen, még Jim Carrey sem tudta megmenteni számomra. -
...mármint a Miami Vice -
Egyetértek, nekem is bejott nagyon -
Khmmm:
Thor.2011.720p.BluRay.x264-Felony
Thor[2011]BRRip XviD-ExtraTorrentRG
Thor.2011.1080p.BluRay.x264-SECTOR7 -
Reg5 #64794 Dark City
Érdekes/10 -
Igen, pedig azt hittem ez is valami gagyi lesz. -
sandor8206 #64792 ez a bill paxtonos, "démonos"?
az remek film -
sandor8206 #64791 sztem is rendben volt az a jelenet -
"citromdíjas jelenet amikor lelövik a dokit akit 2 napja ismer a főhősünk, de odaszalad hozzá és olyan fejet vág mellette térdelve mintha az apja lenne"
úgy is tekintett rá, kb ő csinált belőle embert... előtte egy loser volt csak... -
amerikaka pitány
thor, x-men 1st class, zöld lámpás bejött (fordított sorrendben ha rangsorolni kéne), ez nagyon nem, gyatra volt a megvalósítás sztem (citromdíjas jelenet amikor lelövik a dokit akit 2 napja ismer a főhősünk, de odaszalad hozzá és olyan fejet vág mellette térdelve mintha az apja lenne) -
Isten haragja
8/10
Jó film volt, misztikus thriller. -
Ennyi. -
pedig a képregényben pont az az erős a story de mivel hatalmas története van mindegyiknek ezért nehéz lenne belesűriteni 2órába -
kijött a BDrip miről beszélsz? amúgy meg én sehol nem olvastam, h a látványt húzta volna akárki is, a CGI szép, iparos munka lett, de azonkívül vicc az egész történet.
#64773-ban pontosan le lett írva a legnagyobb hibája.
moziban meg látványfilmet? az, persze. a fakó, színtelen, életlen vásznon, a full képhibás filmtekerccsel... -
Ezek a szuperhősös feldolgozások, amik mostanában nagyon népszerűek lettek, egyike sem pályázik az év filmjére. Korrekten meg vannak csinálva, bitang látványosak és ennyi. Aki a hűdefaktort keresi a storyban, az neki se kezdjen ezeknek, aki szórakozni szertne annak pedig egy kellemes másfél óra. -
Reg5 #64783 Az Asgardos részek látványosak voltak tény, de maguk a jelmezek szerintem nagyon gagyik, és ebből kifolyólag elég nehéz komolyan venni (szvsz).
Mielőtt valaki nekem esne, nem camos meg cinedubos fost néztem -
+1
semmi gond nincs a Thor -al, megállja a helyét a képregénymúvik között
(ja és én is moziban néztem) -
Há' már nem azért de annyira látszik, hogy kijött a Thor valami junoszty+cinedubban. Az hogy kijött egyáltalán az a rakás értékelésből látszik, a lehúzás meg tipikus példája annak, miért jobb moziban látványfilmet nézni(vagy legalábbis jobb minőségben, egy legalább alap házimozin).
Nos, például az Asgardos részek-főleg a csaták-igencsak látványosak voltak, és az audió is odabaszott. Közel sem azt mondom, hogy az év filmje, de ilyenkor látszik, mennyire más amikor moziban nézek egy filmet és mennyire más, amikor egy 50 centis elmosódott valamit. -
Runnig Scared
nagyon jó volt másodjára is 8/10 -
xxxpaulxxx #64779 Shutter (2004)
Parás és érdekes/10
Candyman
Valahogy nem ijedtem meg egy benga prémes niggertől/10
Paul
Nem tudtam végignézni/10 -
Fatherland - Harmadik Birodalom
Mi lett volna ha a németek nyerik meg a 2. világháborút.
Nekem nagyon bejött a film.
Az első 5 perc fekete-fehér dokumentum film, utána vált át színesre és rendes film lesz belőle.
Rutger Hauer játszik benne.
9/10 -
Szerintem ez a szinkron hibája de ez csak egy tipp... -
Az a két film nekem is tetszett. Nem értem miért nem tetszik a többieknek, bár mondjuk ezek ilyen angol poénok, sokaknak nem jön be az ilyen. -
Istenem, mennyi flame volt anno a Miami Vice körül, pedig mekkora mozi! Én imádtam, és azóta is többször elővettem, moziban is kétszer láttam! Ha ennyire tetszett, akkor feltétlenül ajánlom belőle a rendezőit, vannak jó plusz jelenetek, illetve egy-két helyen a zene is mintha más lenne...
Apropó zene: minden idők egyik legjobb soundtrackje, amin a legjobb választás Mogwai: Autorock c. dala az utolsó jelenetsor alatt! -
viszont láttam 2 nagyon jó filmet:
München
Olyan 8/10. Tanulságos, és nem is annyira propaganda filme, mint amilyennek elsőre tünhet.
Miami Vice
egyértelmüen 9/10. Csak azért nem 10/10, mert az a Szemtől szemben ebben a kategóriában. Nem is értem az imdb-s pontozását. Vagy az van, hogy rosszkor mutatták be a filmet, vagy pedig az, hogy mivel egy kicsit szövevényesebb, mint egy átlag krimi, így azoknak, akik kizárólag kikapcsolódni/szórakozni vágynak, élvezhetetlen.
A képi világa óriási, de a film legerősebb alkotóeleme a forgatókönyv. -
De korántsem voltak annyira unalmasak, mint az Asgardon játszódó részek :).
Az a baj a Thor-ral, hogy semmiről nem szól, és azt is szarul mutatják be. A többi szuperhősös filmnek legalább van mondanivalója (legjobb példa az X-Men széria). Itt meg csak történnek a dolgok és minden tök súlytalan. Lokinak semmi motivációja nincs, hogy miért válik gonosszá.
kalapszar/10 -
hallottam már rola de úgy tudom fizetni kell havidijat vagy nem? -
Useneten fent van divx ben. kezd el inkabb azt hasznalni ott ugyis fent van minden hamarabb mint torrenten
( mivel a torrentre is usenetrol jut el a film) -
Vaskabátok tényleg fos, többet nem láttam tőle, de ezek után nem is akarok. nem tudtam, h ennek a faszinak külön műfaja van a humorban, de az biztos, h akkor tőlem az messze áll. a 2 filmjén összesen 0, azaz nulla ingerem sem támadt nevetésre, vagy mosolygásra. -
Vaskabátok nulla, Haláli hullák meg 1/10. -
Vaskabátok és a Haláli hullák hajnala ? faszák voltak... akinek azok bejöttek a Paul is be fog. -
Reg5 #64767 Marvel helyett Warner akartam írni. -
Reg5 #64766 X-men: First Class
Ez bivalyerős volt. A soundtrack az év egyik legjobbja. Néhány jelenet és maszk eléggé mű volt, de ezt leszámítva az év egyik legjobbja számomra. A Marvel meg eltakarodhat a viccesnek szánt képregény adaptációival.
Csak 8,5/10, hajszálon múlt a 9-es. -
A régebbi filmjei is szarok voltak a főszereplőnek. -
Paul
Ennyire szar poénokat egy filmben, még nem hallottam. Voltam párszor olyan ponton, h kinyomom - pl. mikor a csaj elkezd atomszánalmasan "káromkodni" - aztán végül is végig szenvedtem(de minek?!).
rossz/10 -
Wow thx!:D