1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • stargatelost
    Az elmúlt héten pótolgattam pár vietnámi, meg egyéb alapfilmet. Pontozni nem fogok inkább.

Apocalypse Now Redux: Egy órát bírtam belőle. Sajnos ez van, de semmi nem motivált, hogy engem három órán keresztül a képernyő előtt tartson. Unalmas volt. Lehet nem a redux változatot kellett volna néznem, ugye ez duzzasztja három órásra a filmet, az alap verzió azt olvastam 50+ perccel rövidebb, de most már mindegy. Ott lett elegem, hogy szörfözgettek, meg ellopott egy szörfdeszkát, na mondom "fuck that shit - delete".

Platoon: Ez viszont jó volt, bár számomra nem váltotta meg a világot, de megérte megnézni.

The Thin Red Line: Rájöttem, hogy ezt én láttam régebben tévében. Egyetlen hibája, hogy rohadt hosszúú. Amúgy pedig a zenével meg a képekkel tényleg az őrület határán találjuk magunkat. És a hosszú zöld fű....

Jacob's Ladder: Ezt is vehetjük végül is vietnáminak. A horror elemek nagyon jók voltak, de amúgy nem hagyott nyomot bennem a film. Tim Robbins viszont jó volt, mint mindig.

We Were Soldiers: Bejött, akármennyire is nyál, meg amcsi. Kellett az elején a szuburbiás megismerés meg bevezetés. Mel Gibson is jól nyomta.

Oldboy: Én nagyon szinkron ellenző vagyok, mindent de mindent eredetiben nézek, de a keleti nyelvjárást (japán, kínai, koreai) sehogy se tudom elviselni. Ezen oknál fogva lehúztam szinkronosan. Tudom, szar volt így, de ez van, különben soha nem nézem meg a filmet :). Maga a film sem volt túlzottan ütős számomra (jó persze a csavart meg a végét kivéve), ezzel is csak jobban bebizonyosodott, hogy a keleti filmek nem nekem valók.

Full Metal Jacket: Megígértem, hogy nem pontozok, de itt muszáj elszórnom egy 10/10-et. Ha a legjobb 2. világháborús film a Ryan, akkor a legjobb vietnámi a FMJ. Basszus, az elején a kiképzés minden perce gyöngyszem, amilyen dumák ott elhangzanak, hát beszarás. Utána sem ül le, minden a helyén van, tényleg. Ez már lehetett volna hosszabb, megérdemelte volna.

The Majestic: Darabontnak maradnia kellett volna a King feldolgozásoknál. Az utóbbi hónapokban újranéztem a Mistet, Shawshanket, Green Linet is, mind tökéletes filmek. Ez meg unalmas és érdektelen, még Jim Carrey sem tudta megmenteni számomra.