106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    mert pisztolyt fogtak a fejéhez hogy nézze meg a filmet?
    gondolom őt sem az eszéért szereti valaki :D

amúgy miért is félrevezető? hiszen a trailerben szereplő jeleneteket 1:1 tartalmazza a film is, ennyi erővel a mekit is lehetne perelni mert a reklámban szereplő kajáik sokkal nagyobbnak tűnnek.
  • CSOCSO
    Egy amcsi no beperelt egy mozit es a film kiadot a Drive c. film miatt. Merthogy a trailer teljesen felrevezeto volt es O visszakeri a 10 dolcsijat. Meg azt akarja, hogy tobb ilyen bait and switch tailerrel ne jojjenek ki a filmstudiok . Amiben igaza van, mert az emberek 99.9 szazaleka nem pontosan ezt varta a filmtol a trailer alapjan. Amugy sok sikert a csajnak. Tobb millio ember kozul akiknek nem tetszett a film vegre 1 ember aki felall es tesz vmit. lol
  • CSOCSO
    Lattal mar mas azsiai filmeket is? Mert amugy a film nagyon ott van a szeren. Az ha neked nem tetszik megertjuk de nem kell mindenkinek kerulnie aki jot akar. Az elozo 10 hozzaszolobol mindenkinek top a film.

Aki akar meg azsiai filmeket annak ott az Ichi the killer, Casshern, Battle Royale vagy a Host
  • Guren
    nézd meg a thor végén a stáblista utáni jelenetet
  • Tatyla
    öööö akkor most Loki mégis csak életben maradt és hogyan?
  • Tyler1
    ööö...vizuálisan odabasz, csak ne akkora üres baromság legyen, mint pl. a Thor.

• Riddick21
    +1, ha mondhatunk ilyet, ez a koreai He7edik! Kurva jó film, de csak erős idegzetűeknek, mert néhány jelenet nagyon brutális (és ennél jobb ajánlólevél nem is kell, szerintem kb. 10-szer annyian nézik meg így, mintha az ember nem írná ki ezt)
  • Guren
    ha már szóba került az Oldboy és az ázsiai filmek, akkor ajánlom az I Saw The Devil-t, nagyon jó. ez is bosszúfilm és játszik benne az Oldboy főszereplője, csak épp most ő van a rossz oldalon.
  • CalebJoe
    Úristen szerintem nem fogadta be az agyad mert ez egy koreai film azokat meg szokni kell mint minden ázsiai filmet, pedig mindenféleképpen az egyik legjobb bosszúfilm.
  • Sir Quno Jedi
    Azé az Oldboy-t lefikázni igen súlyos dolog, mivel az egy erősen profi darab.
  • MrSpock
    Nah igen,de ez oda-vissza működik :) Szóval ki akar verekedni? :D
    Azért mert valakinek nem tetszik valami,nem kell egyből pofonokat osztogatni:)
    És ráadásul mindkét félnek fájdalmas.:D
  • Riddick21
    Ide kell feljönni, ha meg akarom tudni, hogy szar film az Oldboy, a Die Hard 2 vagy a Drive :D
    Ízlések és pofonok, mi? Utóbbiból ki kellene osztani párat.
  • Seth
    Maradjunk annyiban, hogy :"SPOILER" gomb használata kötelező!
  • Guren
    az nem hiszem, hogy az ő hibája lenne.
  • Seth
    Ha nekem sikerült átsiklanom felette,akkor másnak is menni fog
  • Guren
    jelezte a spoilert.
  • Seth
    Pedig ez egy jó kis film,de most remekül lelőtted a poént , gratula
  • gombabácsi
    Oldboy
    Na, ezt kerülje el, aki jót akar. Köldöknézős bölcsészbaromság, verekedős-izgalmas-fordulatos szemétségköntösbe bújtatva.
    Spoiler: ha pletykálkodsz arról aki gyerekként a saját testvérével szexel, akkor számíthatsz rá, hogy elkapnak, 15 évre bezárnak, hogy addigra felnőjön a lányod, akit nem ismersz ügye. Behipnotizálnak titeket meg mindenféle más technikával összehozzák hogy szerelmesek legyenek és szexeljetek. Ezután el kell ismerned, hogy nem jó dolog pletykálni arról hogy testvérek egymással szexelnek, hiszen te meg a lányoddal szexeltél.
    Hogy mi a mondanivalója? Ki tudja! Talán a köldöknézés, de az nagyon komolyan!
    Kerülje a filmet aki jót akar, 2 órát elvett az életemből.
  • Lipi1980
    Végső Állomás 5 - 3D

Szerintem bőven hozta az előző rész szintjét. A film vége eléggé olyanja sikeredett, mintha le akarták volna zárni történetet, vagy éppen hogy elölőről kezdeni? Ezt majd eldöntik a bevételek!
    Én mindenesetre várom a folytatást!
    Csak nekem volt olyan érzésem, hogy az egyik szereplő kiköpött Tom Cruise volt?
  • viizo
    Source Code / Forráskód

A rendező előző munkája nagy siker volt nálam (Moon / Hold), így a léc magas volt.

A sztorival az időutazós mivoltja miatt engem kilóra megvettek, Jake Gyllenhaal is jól alakított, viszont számomra olyan átütő mégsem volt a film, mint a fent említett Moon.

Kicsit hollywoodibb, kicsit látványosabb, de valahogy mégsem átütő. Egyszerűen csak jó. :)

10/7
  • Jim Morrison
    #65380. Azzal a kivétellel, hogy a 4. részre én 8-9 pontot adok, mert értékelem benne ezt a kiberhábórus vagy milyen vonalat :D
  • Sir Quno Jedi
    Na meg is volt. Förtelmes főnökök. Egyszer nézhető, de tényleg fért a végére egy majdnem csavar. Nem igazán magyar embernek valók ezek a komédiák, bár volt benne pár jó momentum.
  • Szabi84
    A Téglával kapcsolatban pont fordítva vagyok, a "remake" sokkal jobban tetszett.
    Azt is láttam először később megnéztem az eredetit is. Nekem nehezen érthető volt, elsőre nem is fogtam volna fel ha nem látom a Téglát. Régen néztem meg mindkettőt, de a kínai változat nekem egyáltalán nem volt kemény és durva, a szereplők pedig nem passzoltak bele a brutális gengsztervilágba (persze lövésem sincs milyenek az igazi triádok). A másik gond a sok ferde szemű volt alig tudtam megkülönböztetni őket, persze ez nem a film hibája. Nekem az európai- amerikai filmek jobban fekszenek.
  • dragonyss
    Alapjában véve nekem sincs bajom sem a remakekkel(Az utazó, a King Kong tök jó filmek), sem a folytatásokkal (A Batman harmadik részét például már nagyon várom)...inkább az a probléma, hogy mostanában szinte csak ezekről hallani.
    És néhány remake egyszerűen értelmetlen...az meg hogy Scorsese egy remake-ért kapjon Oscart...gáz (ráadásul a Tégla eredetije, a Szigorúan piszkos ügyek trilógia százszor jobb)
    Meg azért a Let me in és a Millenium trilógia amerikanizálása is teljesen fölösleges. Persze értem én, Amerika nagy piac, és ők ugye nem néznek európai filmeket, így a stúdiók kénytelen "emészthető" változatban tálalni nekik.
    A képregényekkel sincs bajom, Amerika kapitányt pl. moziban néztem és remek film, csak azt nem értem, hogy minek kell két Hulk, két Pókember...stb (Batmant csak azért nem sorolom ide, mert szerintem a Nolan-féle variáció az igazi:D)
  • Qwerty4
    Skyline (2010):

Néhol lapos, de végülis izgalmas, látványos sci-firől van szó.
    A film nézése közben inkább az zavart, hogy nem tudni ezek a lények pontosan miért is jöttek a Földre.Csak ebédelni vagy valami egyéb értelme is van, hogy beszippantsák az embereket. Az utolsó pár percben viszont erre a kérdésre is választ kaphatunk, addig kicsit ostobaságnak tűnik az egész.

Ami miatt nagy pontot adok az az, hogy sikerült eléggé bele élnem magam. 8/10

A földönkívülieket meg mintha a Crysisból mintázták volna. :D
  • Sir Quno Jedi
    meglesz
  • Tyler1
    *Grit
  • Tyler1
    a True Grift 50 év námberván remakeje??? nagyon fasza az a film tényleg, de ez megint a túlhájpolás tipikus példája. annál 100x jobb remake-ek vannak a listában.
  • Riddick21
    Submarine
    Fogjátok meg a Donnie Darkot, vegyétek el belőle a sci-fit. Aztán a megüresedett helyre tegyétek be J.D. Salinger Zabhegyező c. könyvét, és már kész is a Submarine. Egy nagyon szívhez szóló, eredeti és szellemes történet az első szerelemről, az első csalódásról. Egyedi hangulattal, színészvezetéssel, és egy fülbemászó OST-vel.
    Feelgood mozi, ami részleteiben eredeti, mint pl. a 500 Days of Summer. Kicsit hasonlít is rá, de messze nem olyan harsány, ami itt mindenképpen előny!
  • Guren
    én a folytatásokat szeretem, de csak akkor, ha nem romlik látványosan a minőség az előző rész(ek)hez képest. rimékekből is vannak kurva jók, szerintem sokan nem is tudják, hogy ezek feldolgozások.
  • Totti5
    Miért nem nézel mást? annyi minden van... nem igaz hogy ettől a pár reméktől, meg képregény szuperhősös adaptációtól falnak kell menni. Amúgy a szuperhősös filmek egész korrektek. Van bennük pénz, a látvány frankó aki ezeket kedvelik azoknak egy élmény. 1-1 jó alakítás és érdekes szereposztás is fellelhető bennük.

A folytatások pedig régen is voltak és most is vannak... ami sikeres azt továbbviszik, jó esetben még sikeresebb lesz. Ez tiszta üzlet, mindig is az volt.
  • Reg5
    "Lassan eljutunk oda, hogy a filmek 90%-a remake..."

Mármint remake remakeje? :)
  • dragonyss
    Ti mit szóltok a remake lázhoz?
    Értem én, hogy gazdasági válság van, de a kreativitásra azért nem kéne ekkora hatással lennie. Vagy a stúdiók úgy gondolják, hogy ami régen nagy siker volt, az most is ütni fog?
    Az rendben, hogy nincs új a nap alatt...de azért ez már túlzás
    Imádtam a Holtpontot Keanu Reeves-szel és Patrick Swayzee-vel és baromira nem vagyok kíváncsi a 2013-as újragondolására. A Gumiláb is úgy volt jó, ahogy...és még sorolhatnánk (Total Recall, Fame...stb)
    Lassan eljutunk oda, hogy a filmek 90%-a remake, folytatás (Iron Man 3, Die Hard 5. Sherlock Holmes 2, Batman 3, Thor 2), vagy képregény adaptáció(Avengers, Pókember...) lesz.
  • REALista
    A Live Free or Die Hard unrated verziója megjelent nálunk magyarul mert én sehol sem találom?
  • tommygear
  • CalebJoe
    jóvan ez a véleményed ennyi nem vitatkozom
  • ProGabe #65388
    "Aniston viszont jól tarja magát (bár ezeröccáéves)"

Förtelmes főnökök megvolt? ;)
  • Reg5
    A 4 is jó lett szvsz, csak az első 20 perce szar.
  • Tyler1
    ekkora alibi baromságot felhozni, hogy valaki fiatal egy filmhez(főleg azért ironikus mert vagy kb. 5-6 évvel idősebb)...
    mintha valami olyan életfilozófiát fogalmazna meg a film, amit csak keményen végigtaposott évtizedek után érthetnek meg az emberek. A Die Hard egy kikúrt akciófranchise, valóban az egyik legjobb a műfajában, de volt gyengébb része is(legalább is számomra volt), ennek megállapításához nem kell 50 éves élettapasztalat.
  • dragonyss

Mindenkinek, aki szereti a Die Hard szériát!
    Érdemes a szövegre is figyelni!