1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • dragonyss
    Alapjában véve nekem sincs bajom sem a remakekkel(Az utazó, a King Kong tök jó filmek), sem a folytatásokkal (A Batman harmadik részét például már nagyon várom)...inkább az a probléma, hogy mostanában szinte csak ezekről hallani.
    És néhány remake egyszerűen értelmetlen...az meg hogy Scorsese egy remake-ért kapjon Oscart...gáz (ráadásul a Tégla eredetije, a Szigorúan piszkos ügyek trilógia százszor jobb)
    Meg azért a Let me in és a Millenium trilógia amerikanizálása is teljesen fölösleges. Persze értem én, Amerika nagy piac, és ők ugye nem néznek európai filmeket, így a stúdiók kénytelen "emészthető" változatban tálalni nekik.
    A képregényekkel sincs bajom, Amerika kapitányt pl. moziban néztem és remek film, csak azt nem értem, hogy minek kell két Hulk, két Pókember...stb (Batmant csak azért nem sorolom ide, mert szerintem a Nolan-féle variáció az igazi:D)