106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #65788
    :DD
  • barnie1990
    Ez kurvanagy volt. :))
  • tigeroo
    transformers 3, mert nem tudod meg sohasem hogyan tudták így elbaszni
  • zzeN
    Hali!

Tudnátok ajánlani vmi jó misztikus, "titokzatos" filmet?
  • ROCKnROLLA
    The collector

Korrekt kis horror féleség, a Fűrész 4-5-6-7-végtelen alkotóitól (viszont ez ne rettentsen el senkit, mert jó film nagyon). Már logikai buktatót leszámítva (amik egyébként elég nagyok) brutál jó, érdekes kis film.

8/10
  • stargatelost
    Ja meg a The Nine című rövid életű (értsd menet közben elkaszált) sorozat is ilyen elvileg, még nem láttam. Egy bankrablást mesél el mindegyik túsz szemszögéből.
    http://www.imdb.com/title/tt0801426/
  • stargatelost
    Ha ilyen több szemszögesre gondolsz:

11:14
    http://www.imdb.com/title/tt0331811/

2:37
    http://www.imdb.com/title/tt0472582/
  • fifi
    az de jó film volt...
  • Riddick21
    Super 8
    Jó kis családi film, bár a legkisebbek jobb, ha otthon maradnak :)
    Jó drámának, jó sci-finek, jó kalandfilmnek, sokoldalú cucc, kitűnő gyerekszínészekkel, és kimondottan jót tesz neki, hogy nem tömték tele AAA nevekkel! Működik a mese, pont mint Spielberg fénykorában!

Crazy, Stupid, Love.
    Nagyon kellemes humorú romantikus vígjáték... féleség. Azért jóval komolyabb, mint a szokásos cuccok. Nagyon erősen ajánlott mindenkinek. A legjobb tulajdonsága, hogy elkerüli az ilyen jellegű filmek jópofizós csapdáit, és minden ziccert kihagy arra, hogy idióta legyen. A legrosszabb benne pedig az, hogy ezt egyedül a végén (és néhány apróbb jelenetben) felejti el saját magáról, és sajnos a legvégére becsúszik egy nagyon kilógalóláb jelenet. De ezzel együtt is az utóbb idők (mondjuk az Easy A óta) legjobb vígjátéka!
    Ryan Goslingot minden filmbe! :D Steve Carrellt minden vígjátékba!
  • dragon11
    Tudtok olyan filemeket ajánlani mint a Vantage Point / 8 tanú ?
  • tigeroo

C'MON....
  • viizo
    Take Me Home Tonight (2010)

Az alapsztori szerint tombol a 80-as évek, egy jobb sorsra hivatott srác a mérnöki kar helyett egy videótékában gályázik, és a régi sulija legjobb nőjéről álmodozik.

Erről, és egy bulis estéről szól a film 90 perce, ami helyenként jó korrajz, viszont sajnos a készítők sokszor nem tudták eldönteni, vígjátékot vagy drámát forgassanak. Így lett egy kicsit mindkettő, középszerű kivitelezésben.

10/5.5
  • precision
    In Time - Lopott Idő

Baromi jó alapsztori, még ha nincs is megmagyarázva semmi. Ha elfogadottnak tekinted, akkor az alapsztori jónak mondható tényleg.
    A forgatókönyv viszont botrányos, szerintem. Annyi baromság van a filmben, hogy az már fájdalmas. Mondhatni igazi kliséhalmaz, hollywoodi "remekmű".
    A rengeteg logikátlan dolog közül az egyik:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a végén megszerzik az egymillió évet, és van hátra mindkettejüknak kb. fél órája... nem, nehogy feltöltsék magukat mondjuk 10-10 évvel (és akkor még mindig marad a népnek egy rakás)... nem, adjuk oda az egészet, mi meg fussunk mint a vadbarmok, és játszuk el, hogy megint a legutolsó pillanatban szerezzük meg az életmentő adagot... pf.

Justin Timberlake semmilyen, a Lány és a farkasban játszó csajnak meg gigantikus szemei vannak, azon kívül mást nem tud. Cillian Murphy karaktere is egyszerű mint egy pont, pedig lehetett volna jobb is.

5 -nél többet nem tudok rá adni.

5/10
  • Tyler1
    Megnéztem ezt a Hupikék törpikéket, nem annyira botrányosan szar, de az animáció annyira elmondhatatlanul undorító hulladék, hogy az ölte meg az egész filmet. Semmi báj nem jött át belőle, ami a rajzfilmre annyira jellemző volt, élettelen karakterek szaladgáltak végig, nem is emlékeztetve az igazi törpökre. Hogy a történet baromság, és kiszámítható az egész, azt nem írom negatívumnak, mert a célközönséget nézve működőképes, és ilyennek kellett lennie. Még a szinkron sem volt olyan bűnrossz, igaz az eredeti közelében sem volt. Szóval olyan minimaxosan gyerekes az egész, max 10 év a felső korhatár, de tényleg azért mert ők nem ismerik az eredeti rajzfilmet, vagy nem képesek még összehasonlítani.
  • davidka003
    Amerika kapitány:

Én teljesen mást vártam, de nem volt annyira rossz, egyszer meglehet nézni. 7/10
  • Guren
    Insidious

kb. az a véleményem, mint Dynamic-nak. a film első felében elég rendesen betalált egy-két hirtelen ijesztős jelenet, de a vége nagyon meh. az utolsó 10-15 percet fapofával néztem végig.
  • cleric
    Tucker and Dale Vs. Evil

Romantikus horrorvígjáték! :D Nézd meg a csajoddal, de mondd neki, hogy horror :D Az elején még el is hiszi...

A Konteó blog kommentjei között találtam, trailert ne nézz, mert szinte minden poént lelő. Nem bántam meg, hogy megnéztem. Nem pontozom, mert nincs viszonyítási alapom, nem szoktam ilyeneket nézni.
  • DaemoonHunter
    +1
  • morcosqtya
    Csúcshatás /Limitless/

Bár nem sima akció, de nézd meg! Nem bánod meg.
    Limitless (2011)
  • Jim Morrison
    tudnátok valami jó filmet ajánlani erre a szombati napra? akciófilm érdekelne.
  • davidka003
  • kill3r21
    Srácok egy kis off, de aki megmondja mi a cime a trailer alatt lévő zenének, vagy miben volt, annak jövök egy sörrel....
  • dragonyss
    azért nem ez az általános... :D
    Mikor dolgozom van olyan, hogy hetekig nem nézek meg egy filmet sem...tegnap szabadnapom volt, bepótoltam:)
  • xxxpaulxxx
    Nah EEEEEEZ az igazi WTF????:D
    Látta valaki?XD
  • morcosqtya
    Jó sok "időd" van.. :)
  • Sir Quno Jedi
    Monsters vs Aliens

Nem mondom, hogy nem láttam már párszor, de mindmáig elnyűgöz a minősége. Tökéletes a mocap, főleg a főszereplőé. A "felvételek" pazarul elmennének egy jobb fantasztikus filmben is, pedig ez egy animációs kis komédia.

Tanulságos, szórakoztató, jó zenék, egyedi szereplők, parádés angol szinkron a legjobb színészektől. Utóbbi évek egyik legjobb animációs filmje szvsz.
  • dragonyss
    Ma elég sok filmet néztem:)

Shelter (Végső menedék)
    Dr. Cara Jessup (Julianne Moore – Hannibál, A nagy Lebowski, Jurassic Park 2.) többszörös személyiségzavarral küzdő, sokszor veszélyes betegek kezelésével foglalkozik. Élete során annyi borzalmat látott már, hogy szakmai és Istenbe vetett hite ad neki erőt egyedül. Egy zűrös bírósági esetet követően látogatja meg pszichológus apját (Jeffrey DeMunn – Halálsoron, A köd). A doktor legújabb páciense, Adam (Jonathan Rhys Meyers – Tudorok, Mission: Impossible III.) minden addig látott betegét felülmúlja. Élete sötét rejtély, ráadásul minél többet tud meg Caráról, annál veszélyesebbé válik rá és családjára – végül, akár egy őrületes, démoni kitalálósdi végén, már az életük a tét...

egész jó kis film volt, bár horror helyett inkább misztikus thrillernek nevezném. A színészek jók voltak (főleg Meyers), volt izgalom, csavar, gondolkodás, bár a "rejtély megoldása" már nem tetszett annyira. 6/10

Wrecked (Meghasadva)

Egy férfi (az OscarŸ-díjas Adrien Brody – Ragadozók, A zongorista*) egy hatalmas erdő közepén, egy autóroncsban ébredezik. Fogalma sincs, hol van, kicsoda egyáltalán, s hogy mit tehetett a múltban. Testét sérülések tarkítják, lába a megrongálódott autóhoz szorul. Ölében egy pisztoly, a hátsó ülésen egy férfi teteme van. Élelme, innivalója nincs, így legmélyebb ösztöneihez kell visszanyúlnia, hogy emberlakta területre jusson. Miközben mindent megtesz a túlélésért, nemcsak legsötétebb énjével kell szembesülnie. A közelmúlt borzasztó emlékei törnek rá – ő pedig belefog a szörnyű emlék-kirakó összerakásába…

A trailer alapján pörgősebb és ütősebb filmet vártam. Kicsit 127 óra, kicsit Ultimate Survival és kicsit uncsi, annak ellenére, hogy Brody jól szenved. :)
    5/10

Triage (Az igazság nyomában)

Mark (Colin Farrel: Nagy Sándor, a hódító és a David (Jamie Sives: Szerelem második látásra) fotóriporterként dolgoznak a világ háborús gócpontjai közt utazgatva. 1988 tavaszán a kurd hegyekben várják az ellenséges offenzívát. Davidnek elege van a háborúból, haza akar utazni Dublinba, hogy várandós feleségével lehessen. Otthagyja Markot, aki azt ígéri pár nap múlva követi őt. Mark végül sebesülten érkezik haza, David tudta nélkül. Személyisége nagyot változik lábadozása alatt, sebesülése körülményeiről viszont nem beszél senkinek. Barátnője Elena (Paz Vega: Spirit - A sikító város) pszichológus nagyapja segítségét kéri, hogy megfejtsék mi történhetett Markkal a miután David egyedül hagyta a háborús övezetben.

Megrázó, feszültséggel teli és őszinte film. Nem pusztán a háború borzalmait mutatja be, hanem az emberi természet legsötétebb zugaiba enged betekinteni. Hogy az emberek az átélt borzalmakat hányféleképp dolgozzák fel és mennyi mindenre vagyunk képesek a túlélésért.
    7/10

The Conspirator (Az összeesküvő)

Erről sajna nem találtam magyar leírást...
    A ma látott filmek közül ez tetszett a legjobban. A film a Lincoln elleni merénylet összeesküvőinek tárgyalásáról szól, Robert Redford rendezésében, James McAvoy (Wanted, Vágy és vezeklés, X-men az elsők)és Robin Wright (A sebezhetetlen...) főszereplésével. Izgalmas történelmi film, aki szereti ezt a műfajt, annak mindenképp ajánlom.
    8/10

Húzós nap volt:DDD
  • Qwerty4
    Re-animátor (Re-Animator, 1985):

"Herbert West (Jeffrey Combs) megtalálta az örök élet titkát, vagy legalábbis így hiszi. Westnek friss tetemekre van szüksége, hogy folytathassa kísérleteit a halott szövetek újraélesztésével. Ráveszi Dan Caint (Bruce Abbott), az ifjú orvostanhallgatót, hogy segítsen neki holttesteket szerezni a helyi hullaházból. Az összes baljós jelzés és sikertelenség ellenére a különc West folytatja kutatásait. Az eredmény azonban továbbra sem valami biztató: őrülten röhejes zombik, akik az utcákon kóborolnak, "sikertelenül" levágott fejek, melyek beszélnek."

Végre egy jó horror! Nagyon beteg, de egyben nevetséges is. Ez a film bizonyítja, hogy gyengébb technikával is lehet minőségi hangulatot teremteni, nem feltétlen szükséges hozzá 1000 csúcsgép. Nem is unalmas, nincs sok üresjárat. Szóval tetszett. 9/10
  • dragonyss
    A film, amit láttál a Teljes napfogyatkozás volt, és az irodalom tanár valószínűleg azért osztotta meg veletek ezt a filmet, mert Arthur Rimbaud és Paul Verlaine (elég híres 19.századi francia költők, nem mellesleg tananyag)kapcsolatát mutatja be.
  • Qwerty4
    A sötétség határán (Edge of Darkness, 2010):

"Thomas Craven (Mel Gibson) elmagányosodott, veterán-nyomozó a bostoni rendőrség gyilkossági csoportjánál. Egy este épp rég nem látott lányával érkezik haza, amikor megtámadják őket és a 24 éves Emma (Bojana Novakovic) a karjai között hal meg. Mindenki úgy gondolja, hogy a golyót Cravennek szánták, azonban neki más gyanúja támad, ezért magánnyomozásba kezd. A nyomok az óriásvállalatok és az állam összefonódásainak tükörlabirintusába vezetnek egy bizonyos Darius Jedburgh (Ray Winstone) személyén keresztül, aki a kormány ügynökeként a bizonyítékokat tünteti el. Craven véres bosszúhadjárata egyetlen lánya gyilkosai után saját érzelmeihez és lelkiismeretéhez is elvezetik a tomboló és megállíthatatlan férfit." (port.hu)

Egy tűrhető film, de nem valami izgalmas. 6/10
  • Szabi84
    mindkettő nagyon jó de ne számíts die hard-ra
  • willsmith
    Elite Squad 1: braziliaban jatszodo remek akcio-drama, az ottani rendori alakulat eleterol. IMDB-n is 8-9 pont kornyeken mozog.

Van masodik resze is, ahogy itt olvastam pont most:

http://shtrend.hu/index.php/Film/vegre-a-mozikban-az-elite-squad-2-trailerrel.html

Asszem megnezem az online "boltokban":D
  • jamamura
    The Thing (2011). Egyáltalán nem szégyenletes dolog.
  • Blasta
    Az egyik a kevés T.B. filmbol amit megbirok nezni akár tobbszor is
  • Guren
    nem, ez spock
  • precision
    Sylar, nem Syler

és igen, ő az
  • CalebJoe
    Nem gyűjtöm a búza színészeket csak találtam ezt a hírt és gondoltam megosztom elvégre elég kedvelt színész, nem tudom mit kell ezen kiakadni nem mert szarrá a topik.
  • wesker24
    De még csak most esett le ? xD
  • TaRka0107
    Most láttam egy filmnek a közepét a suliban, vagy nem tudom hol járt. Media órára hozta be az irodalom tanár. Leonardo Di Caprio szerepel benne meg David Thewlis (Lupin a vérfarkas a harry potterből) Két meleget játszanak. + volt benne minden ami egy ilyen filmben. Tömte hátulról... Pont kajáltam, szóval majdnem összehánytam magam. Nem értem miért hozta ezt a filmet a tanár:D
  • IXEMGabeo
    nem ez a csávó a Syler?:D:D