106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #66027
    Hangover 2

őőőő, ennek nem vígjátéknak kellett volna lennie? a copy-paste meg tényleg pofátlan
  • TaRka0107
    Kösz, már ajánlották régebben, csak elfelejtettem megnézni:D
  • wesker24
    Grudge 1-2-3 xD
  • TaRka0107
    Valami fasza horrort mondjatok már estére:D
  • csubakkamuki
    Elhurcolva - hmmm.. Lautnernek még fel kell nőnie az akció sztár szerepre.., inkább maradok statham-nél és a többi keménylegénynél! :D
  • TaRka0107
    Akkor vennem kell hdmi átalakítót. Vagyis, hogy HDMI-ből DVI -be tudjam dugni.
  • Panzermeyer
    Lehet, hogy van abban valami, amit mondasz, de akkor viszont valamelyik tehetséges rendezőt kellett volna megbízni az elkészítéssel, néhány nagyobb színész is elkélt volna, meg sokkal több CGI. Talán valami hasonlónak el tudtam volna képzelni, mint az Alien 2-t.

Így viszont amilyen formában most került nekem sokkal "hihetőbb" volt, mintha ugyanez a stáb csinált volna egy B kategóriás filmet. Így egy hangyányival nekem jobb, mintha egy egyszerű játékfilm lenne. Unatkozni nem lehet rajta.
  • vegicsek
    gép+hdmi kábel powa :)

Én csináltam magamnak kis tesztet, letöltöttem ugyanannak a filmnek a sample-jét 720p, 1080p, BR25, BR50( utobbi kategoriákban a teljes filmek 20-50GB-os tárhelyzabálók)
    és mint előző kommentben említettem, még az 1080p-nél nagynehezen észrevettem különbséget, utána már mindegy volt : )
  • TaRka0107
    Van olyan fullhd film, ami 20gb. (Így akartam, na)
  • TaRka0107
    Hány gb-os filmeket nézel HDTV-n? Csak mert van olyan ami fullhd, az 20gb körül is van, azt meg nem tudom mire kiírni.
  • Jim Morrison
    sajnos trailerben nem egyszer csalódtam, ezért is veszem számiitásba a ti véleményeteket. Burriedet pl fölös hd ban nézni :D

/nem hd filmet nem is tv n, hanem a monitoromon nézem (27colos) ami arra elég. A hd flmeket meg ugye a 102 vagy hány centis samu tv n.

mindegy inkább mindent visszasziivok.
  • CSOCSO
    Meg ott se nagyon. Nekem majdnem ketszer nagyobb tv-m van mint amit irtal a hsz edben de a 1080p es 720p kulonbseget NEM latom ha kulon-kulon nezem a jelenetet.
    24" moncsin epphogy lehet latni valami kulonbseget ha a videokat egymas melle teszem. Valszeg a tv ken is lehet latni ha kettot teszek egymas melle es az egyiken nezem a 720at masikon a 1080-t... De tized akkora kulonbseg van mintha dvdrippet neznel.
  • Tikal #66015
    és akkor miért mástol várod hogy mondja meg neked mit nézzél meg 1080p-ben?? Nnézd meg azt amit arra érdemesnek gondolsz te, mondjuk a traielr alapján, nem igaz hogy nem tudod eldönteni :)
  • Totti5
    Anno nem egy kamerarángatós valamit vártam így ez kimarad... kár hogy a mostani trendi baromságot lovagolja meg, ahelyett hogy lett volna egy normál űrhajós scifi.
  • Panzermeyer
    Apollo 18

Ez egy jó kis crossover film, ahol az áldokumentum találkozik a horrorral, és a sci-fivel. Az elején azt hihetnénk, hogy nagyon lassan fog beindulni a cselekmény, azonban ezzel ellentétben viszonylag gyorsan megkapjuk az első adag "itt valami nincs rendben" jelzéseket, hogy aztán szembesülhessünk ténnyel, hogy "Houston, we have a problem".

3 amerikai űrhajóst felküldenek a Holdra, hogy begyűjtsenek egy újabba adagnyi kis kőzetmintát. A Holdon azonban nem csak ők jártak már. Rábukkannak egy balul sikerült orosz űrprogram nyomaira. De vajon mi történhetett azzal az űrhajóssal, akit egy mély kráterben holtan találnak? Ja, és a végén majdnem mindenki megőrül.

Majdnem 7 / 10.
  • REALista
    Még ott se nagyon.
  • vegicsek
    egy 100 centis hdtv-n van látható különbség 720p és 1080p között, még egy nagyobb monitorra is elég a 720p
  • stargatelost
    Ezért nem kell tv-ben filmet nézni. Főleg nem szinkronnal.
  • Jim Morrison
    jó de annyit nem töltök le... valami látványos meg nem mellette olyan filmet akarok nézni 1080p ben amit meg is lehet nézni. (Ha tv zek akkor vagy hdo hd-t vagy filmbox hd-t nézek. esetleg valami más hd val ellátott csatornát.)

Erről jut eszembe tegnap volt az hbo (hd)-n a Hacsi - A leghűségesebb barát és nekem baromira tetszett. Már lassan könnybe lábadt a szemem. Csak sajnos pont a fordulópontnál szakadt meg a vétel vagy nemtommi (előtte még sohasem, de pont most kellett neki pont a lényegnél...)
  • zzeN
    A szarabbakra elég a 720p is szvsz... dvdrip meg már tilos.
  • Tikal #66007
    minden filmet 1080pben érdemes megnézni............
  • Jim Morrison

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jóvanna, egyet letöltöttem, jó minőség (a sampleje legalábbis), csak kódszarosan lett zippelve, kódot meg csak akkor tudom meg ha regizek itt, és fizetek 30dollárt...
    Csak reménykedtem, hogy van valami 700megás kis rip vagy hasonló... Volt már rá példa, bár nem nagyon torrentezek, így általánosságban nem tudtam.

Egyébként olyan filmet tudsz amit 1080p ben érdemes megnézni ha már megkérdezted? :D Kell a látvány is néha.
  • zzeN
    Szerinted nem sokkal a premier után milyen verzió van a neten? 1080p-s?
  • Jim Morrison
    Látta már valaki az Immortalst?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Esetleg tudna valaki egy torrent linket adni ? :) nem camos verzió érdekelne
  • DeerHunter01
    Nem olvastam azt a könyvet.
  • mozart #66002
    Ha tudnád mennyire HÁLÁS vagyok. Milyen bonyolult a címe. :)

(Szerinted amúgy jó a párhuzam? van valami közük egymáshoz?)
  • DeerHunter01
    link
  • mozart #66000
    Üdvözlök, minden kedves Fórumozót!

Azért, itt teszem felkérdésem, mert más topicok már kihaltak, újat meg nem akartam nyitni, hiszen már "létezik" ilyen. Tudom, hogy nagyon sok de megköszönném ha valaki ráismerne erre a filmre amit "most láttam".

Szóval, ami nap olvastam, Thomas Mann: Mario és Varázslóját. A vég kifejlettet bizonyára mindenki ismeri. De, ahogy ezen sorokat elolvastam egy párhuzamot véltem felfedezni egy hónapokkal ezelőtt látott filmben.

A kérdésem tehát, melyik ez a film. Szerintem, a történet helyszíne Németország. Tehát, talán egy német művészfilmről lenne szó. Egy német iskola, pontosabban osztály mindennapi átlagos életét láthatjuk. A főszereplő egy kiközösített srác, kinek apjának katonai múltja van valamint sok pénzük is van. Márkás ruhákban jár kel az oskolában, ill. ha jól emlékszem van neki otthon egy Eppől kompjutere is. Ezen kellékek miatt van kitaszítva az osztály közösségéből. Egyik nap gondol egyet és kivágja márkás pólója emblémáját, miszerint egy logó nem jelent Semmit. De, az osztály ezt sem veszi figyelembe. Továbbra is megverik megszégyenítik. Egy másik fiú az osztályból egyszer csak megvédi és innentől "sorstársakká" válnak.

A vég kifejlett, szerintem legalábbis nagyon hasonlít az előbb említett kisregényre:

Mindkettőjüket az osztály, egymás nevében meghívja egy folyó partra. Tehát, mintha a másik kérte volna meg erre. Ahol is már az osztály ott várja őket és kőrül állja őket. Hadd ne írjam meg mire kérik őket. Ezzel betelt a pohár mindkettőjük agyában. Mivel, a védett fiú apjának vannak fegyverei, kettőt ellop otthonról. Azt tervezik, hogy berontanak az iskola ebédlőjébe és lemészárolják az osztálytársaikat, egy pisztoly és egy sörétes puska társaságában. A tettük után az egyik öngyilkos lesz a másik nyilván börtön vagy intézetbe kerül, már nem emlékszem pontosan.

Még, annyi hogy a film fejezetekre van osztva. Tehát leadnak egy sztorit és jön a fekete háttér egy újabb alcímmel. talán a Magyar Televízió sugározta.

Nagyon Hálás lennék, ha valaki megtudná a címet mondai, mert nagyon bosszant hogy így kimet a fejemből.
  • precision
    pici off :)

• viizo
    Conan (2011)

A trailer nem volt rossz, és mivel kedvelem a fantasy filmeket, adtam a filmnek egy esélyt. Sokan gondolták azt Jason Momoáról, hogy nem lesz képes a Governator nyomdokaiba lépni, de nem rajta csúszott el a film - bár ez a barbár sokkal civilizáltabb lett, mint az ős-Conan.

A fényképezése kifejezetten jó lett a filmnek, szép tájakat és elképzelt világokat láthatunk, de a forgatókönyv, és szinte az összes karakter súlytalan. A brutalitást viszont sikerült jócskán eltúlozni: ha valaki akár csak egy hátbavágást is kap, már több liter művér fröccsen a szélrózsa minden irányába.

Közepes remake, sajnos Stephen Lang sem villant benne nagyot az aktuális főellenség szerepében.

10/5
  • Szabi84
    fúú nagyon rég láttam jó hogy felhoztad
  • TaRka0107
    Truman Show (1998)

Hogy maradhattam le erről a filmről. Nekem nagyon tetszett.
    10/10
  • Shep
    Én is tegnap néztem meg és szerintem teljesen jó akciófilm a sztorival sincs gond, kicsit kacifántos de máskor meg pont az a baja a többségnek ,hogy egyszerű, mint egy faék. Az akciók végre kemények, ahol kell kellően durvák. Én nagyon jól szórakoztam a majd 2 óra alatt. Több ilyen film kellene a sok 13+ -os "mesefilm" helyett.
  • kaposi1
    11:14 ( 2003 )

"Este 11 óra 14 perckor valahol egy amerikai városkában tíz ember sorsa keresztezi egymást. Hogy ez fatális véletlenek egybeesése, vagy egy előre meghatározott végzet beteljesülése, az történetünk szempontjából teljesen mindegy, a lényeg, hogy egy bravúros forgatókönyv (végre!) remek megvalósítását szemlélhetjük, elégedetten. Mindenki szempontjából végignézhetjük annak a bizonyos éjszakának a történéseit. Szereplőink kis sztorikáit sorra egyenként látjuk, egyre több kapcsolódási pontot találva, egyre több összefüggést felfedezve, egészen addig, amíg a kör lassan bezárul. (Tulajdonképpen főhőseink egy-egy ártatlannak induló cselekvési folyamatáról van szó, amely egy bizonyos ponton találkozik a másikéval, és így váratlan fordulatot vesz, míg az egymásra gyakorolt hatásuk végül elképesztő eredményt hoz.)"

Nekem nagyon tetszett. Egy próbát mindenképp megér.

9/10
  • ZZ88
    Hancock

Először egy Marvel stílusban megcsinált vígjátéknak hittem a filmet, amikor elkezdődött, aztán kiderült, hogy egy jó akciófilmről van szó, amiben Will Smith jól hozza a szinte hajléktalanként élő, lepukkant szuperhős figurát, aki sokszor ösztönösen cselekszik.

8/10
  • Totti5
    Mr. Popper pingvinjei

Szórakoztató vígjáték Jim Carrey-vel. Nagyon nem vitte túlzásba a dolgokat, de azért villantott pár klasszikus mozdulatot és jelenetet:) A pingivnek haláliak, jó az animáció is. 1szer nézős családi mese.

7,5/10
  • viizo
    Shark Night 3D

Képtelen vagyok felfogni, miért nem tud Hollywood évek óta normális állatos thrillert összehozni. Amikor már 1975-ben összehozott Spielberg egy zseniális Cápát Peter Benchley regényéből - ami még Bruce-szal, egy gumicápával is remekül működött. Azóta totálisan átmentek zsékategóriába a próbálkozások, és csak ritkán akad egy-egy üdébb színfolt, mint pl. a tavalyi Piranha - de az is inkább átkacsintott a trashparódiákhoz.

Sajnos David R. Ellis rendezőnek esze ágában sem volt kitörni a gagyiból, a rém gyenge forgatókönyv és színészek mellett még technikailag sem lett jó a film. Amellett, hogy tele van irreális hülyeségekkel, legalább ne játszódna a film nagy része töksötétben, hogy esetleg lássunk is valamit.

[b]10/2[/b
  • Real13
    Killer Elite

Ez jó volt. Ráadásul, amikor épp azon gondolkoztam a végén, hogy 7, vagy 8 pontra, akkor a stáblista alá benyomtak egy Kasabian számot, szóval megvettek. sleep.gif Igazából klisék jófajta, kemény, férfias köntösbe bújtatott gyűjtőhelye a film, és nem csak egyszerű Statham-féle akciófilm, hanem kicsit komolyabb alkotás. Persze egy-két logikátlanság befigyel, de a forgatókönyv van annyira érdekes, hogy a meglehetősen sűrűn felvillanó, rövid akciórészek közötti űrre se csak 'kötelező rosszként' gondoljunk. Ráadásul azzal, hogy a cselekmény nem napjainkban játszódik, egész kellemes retro-hangulata is van a mozinak.

8/10

UI: sorozatrajongóknak érdemes megjegyezni, hogy Chuck szöszije is szerepel a filmben. sleep.gif
  • Zoli007
    Owen egyáltalán nem negatív szereplő, amúgy meg nem tudom, mit volt nehéz követni a történetben?
  • Szabi84
    bocsesz