106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"de utálom az ilyen "kibaszott szörny tizedeli az emberiséget, és pusztít el városokat DE NEM MUTATJUK" filmeket"
A Cloverfield-et (2008) akkor meg se nézd.. :)
(legalábbis az első 70 percet felesleges..) -
nem nézted meg előtte véletlenül a Szirmai Gergely (vagy hogy hiivják) kritikáját?
-
Super 8
FIGYELEM SPOILERVESZÉLY!
Ööö....én nem tudom, ez most családi sci-fi volt? Oké, a gyerekek története érdekes, drámai, "kalandos", de minek kellett ebbe az a dög? Lehet egyedül vagyok ezzel, de utálom az ilyen "kibaszott szörny tizedeli az emberiséget, és pusztít el városokat DE NEM MUTATJUK" filmeket, mivel így szinte semmit nem tudunk a lényről, nem is tesz hozzá a filmhez, ezért teljesen érdektelen, és unalmas volt ez a szál. Amivel szintén nem tudtam azonosulni, hogy 10 éves(!!!) kölkök egy rohadt csatamezőn szaladgálnak, mint az amerikai hősök, és néznek szembe minden előttük álló veszéllyel. A kezdetben aranyos gyermeki tulajdonságokat, a végére felváltotta az őrült svarcneggerkedés. De hogy jót is mondjak a gyerekszínészek jók voltak, a karaktereik is érdekesek, ezért minden ami róluk szólt az pozitívum.
4-5/10 -
Cowboys & Aliens
Kismillioan lehuztak mar ezt a filmet, de sokkal jobb mint ahogy beallitjak.
Kellemesen csalodtam benne, mert a sok nyavajgas utan rossz filmre szamitottam.
Ezzel szemben azt kell mondjam, ez egy jo film a konnyu mufajbol.
A sountrackek pedig egyenesen kivaloak, ugy is fogalmazhatnek, hogy zene fuleimnek. :D
7/10 -
Én nem :) Sztem nem annyira szar mint azt sokan tüsszögik (a Skyline-nal egytemben) -
Transz Szibéria,M1-en adták valamelyik nap,felvettem,és ma reggel néztem meg,durván jó film,jó kis krimi,végig izgalmas,feszült a hangulata,érdemes megnézni,woody harelson,és emily mortimer a főszereplők,nagyon jól játszanak benne,nálam 10/8-as a film! -
uuuuuuuuuuuuuuu apollo 18 at mindenki lehuzza:((( -

-
-
Epic ahogy az előző részek elemzése is:)) -
höhö
Cs. most megy moziba hatra megnézni a kolléganőivel.
Nem értik én miért nem megyek velük.lol
Ezt már megnézettem vele,hogy mire számítson
-
Másnaposok 2
Első rész mai napig nagy kedvencem, kevés filmen röhögtem annyit, mint azon, sajnos a második részén kb. semmit. És ez a legnagyobb baja a filmnek, hogy szar poénok lettek írva hozzá, nem az, hogy az első rész vázára épült(bazze nem várható volt a címből, hogy hasonló sztorija lesz? amúgy a legtöbb vígjátékfolytatás mindig az első rész vázát használja). Erőltetett, kár érte.
Nincs pont. -
Szerintem ez a Szitakötő Kevin Costnerrel. -
Igen ez az köszönöm.
Lenne 1 másik film amiben autóbuszbaleset történik 1 őserdőben vagy hol és meghal benne asszem a női föszereplő. A férje nehezen tudja ezt feldolgozni de viszont a nő jeleket küld neki hogy menjen oda a baleset helyszinére.
Ez még zavarosabb sajnos mert régen láttam és kimaradtak szerintem jelenetek. -
Altered 8/10 Ez tetszett,eredeti ötlet,félelmetes de vicces is helyenként. -
Egy bemutatóban láttam az ufót-ránézésre ijesztő volt,meg a hangja is de a tartalmát nem olvastam el. -
viizo #66132 Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 / Alkonyat: Hajnalhasadás
Nem is csépelem a szót, ez volt talán az eddigi legrosszabb film, amihez moziban volt szerencsém. Míg az előző résznél sikerült a rendezőnek egy feszesebb, laikusoknak is emészthetőbb filmet készítenie, itt meg sem próbáltak ilyesmit. Ellenben a rajongók vágyait maximálisan kielégítették, ugyanis a mozi után sok lánytól, nőtől hallottam, ahogy mondja a párjának, hogy "ez volt a legjobb rész, ugye megnézzük mégegyszer?"
Csak Alkonyat-rajongóknak - mindenki más messzire kerülje.
10/1 -
The Fountain
Nem is értem miért nem láttam még eddig. Pedig Darren Aronofsky révén rég terveztem. A zene meg a szokásos Clint Mansell minőség.
8/10
K-Pax
Na ez is kimaradt valahogy az életemből. Kevin Spacey itt is istenit alakít, mint mindig.
8/10 -
Stranger than fiction (Felforgatókönyv) Egyik kedvencem. -
Sziasztok, egy film cimét keresem amiben 1 irónő történetét (dráma) játsza egy pasi és összejön benne 1 pék vagy cukráz csajjal akibe szerelmes lesz.
jó szarul irtam le de szerintem csak vágja valaki. -
konkrétan nem neked szólt, tudod :) -
MiafaXX? Ne nekem okoskodjatok, én csak a 66122 -re reagáltam, ami pedig a 66118 -ra
Nekem semmi bajom nem volt a filmmel -
Trailer nem is jott ki a filmhez? ... -
még nem láttam a filmet, de 1 év alatt akaratlanul is belefutottam egy raklap infóba, amiből lejött, hogy egy gyerekszereplős kalandfilm. ezek szerint más nem. -
Emlékszel még a teaser-re? Amiben nem lurkók szaladgáltak, hanem a felborult vonatot mutatták,aminek vmi istentelenül döngeti az ajtaját?
Na abból -
Mivel ez egy ET 2.0, és sosem volt arról szó hogy ez valami sicifi horror lenne... -
miből szűrted le, hogy félelmetes sci-fi lesz? -
kanduhr #66121 Fertőzés
3/5
A link a blogomra vezet. Tudom, önjelölt kritikus vagyok stb, stb
-

Csak a TE kedvedért megnéztem újra átpörgetve - nehogy azt mond, h felszínes vagyok, szóval valóban nem olyan jó az a csaj:
4/10
:DDD
Margin Call
Hmm, hú de tetszettek a Jeremy Irons-os jelenetek. Olyan jó volt minden közbeszólása és valóban elhittem, hogy ő egy olyan ember, aki mindig tudta, mit kell csinálnia és erre tette föl az életét. És e mellett semmi, de semmi máshoz nem ért. Igen, ilyennek képzelek el egy vezetőt.
Maga a film sztorija: olyan, mint a Contagion - talán így indult el valami, talán nem... Amúgy úgysem értettem ebből se semmit...
Egy apró dolog motoszkált végig bennem: ÚÚÚristen! Mi történt ennek a gyereknek a szemöldökével???!?!?!
Tetszett, bár nem tudom mi: 7/10 -
Jut eszembe, barátnővel nézős film a Hachiko: A Dog's Story (2009). Mindenkinek ajánlott. -
Super 8 Sajnos bealudtam rajta,félelmetes sci-fire számítottam aztán már az elején látszott hogy gyerekfilm ez.A szereplők igen halkan beszéltek-ilyenkor mindíg elaludtam-aztán az ufó 100X hangosabb disznóvisítására állandóan felriadtam.Az egésznek végig ET fílingje volt-már amennyit láttam belőle. -
Majd az amcsi remake-et megnézem.
Mellesleg rohadtul zavaró volt ugyanazon szereplő fél perccel hamarabbi valósága, ráadásul háromszor. Nem tudtam figyelni, mert zavart. Amúgymeg tényleg nem értettem, de nem fogom megnézni megint, mert a halivúdi lelkemnek ez nem volt elég jó. :) -
Pedig a legértelmesebben mutatja be az időutazást. Úgy emlékszem mindennemű paradoxon nélkül. Jobban oda kellett volna figyelni :P -
Timecrimes - Időbűnök
Egy spanyol valami. Érdekes is lehetne, de annyira nem tudtam figyelni a "sok" szereplőre, hogy érthetetlenné vált az egész. A csaj cickói igen jók voltak, btw... :P
5/10 -
Attack the Block
Amilyen jól eltalálták a történetet,szereplőket,zenéket annyira bénának hatott a farkas-kutya-majom szerű világító szájú valami.
Szinte az összes karaktert meg lehet szeretni még ha flegma,retardált is közülük némelyik.Viszont ezeket a szörnyeket nem lehet komolyan venni.
Minden egyes feltűnésükön majdnem hangosan felnevettem.
A viselkedésük a kinézetük nagyon gagyi.Kér érte mert ezt leszámítva jó film volt.
6/10 -
Csúcshatás(2011)
Voltak benne jó jelenetek, tetszett. :)
8/10 -
xxxpaulxxx #66111 Ejj de rég írtam ide véleményt:D
No kezdjük is az elmúlt néhány nap terméseivel:
Halhatatlanok:
Moziban néztük haverokkal, másképp nem is mentem volna. A trailer alapján egy gagyi látványfilmnek tűnt, ami a 300 sikereire épít. Kb olyan jövőt jósoltam volna neki, mint a Spiritnek a Sin City után...
Ennek ellenére meglepően jó volt:D Abszolút nem azt hozta, amit vártam... meglepett:)
A történet , a 300-hoz hasonlóan, a mitológia kiforgatása, tele van sablonnal, de remekül klappol. A főszereplő csaj iszonyat sexy, a harcok nagggggyon jók és brutálisak, a látványvilág szép. A 3D abszolút nem tett hozzá viszont semmi plusszt, haverom szavával élve: "Ez csicska 3D volt":D
Az istenek idióták voltak és az utolsó néhány perc is... ettől eltekintve egy jó film volt
7/10
Mr. Popper Pingvinjei:
Szokásos családi film... PINGVINEKKEL:D Semmi extrára nem számítottam, nem is kaptam tőle... szóval ezt teljesítette:D
Egynek teljesen jó volt, egy barátnővel összebújós estére.
6/10
Juno:
Történet egy nem betervezett terhességről és e probléma megoldásáról.
Igazából ezt a filmet Cera miatt kezdtem el nézni, mert most valahogy egy olyan színvonalú filmre vágytam, de szinte alig szerepelt benne. Nem is baj, mert Ellen Page olyan szinten elviszi a hátán a filmet, hogy az iszonyat. Hatalmas mekkora szerepet játszik... tetszett minden perce, remek film.
7/10
Emberi százlábú 2:
Nem is tudom miért... de én arra számítottam, hogy ez jobb lesz, mint az 1... HÁT NEM AZ:D
Semmi értelme... nehogy már a film tetőpontja az legyen, hogy a tizenx darapból álló "emberi százlábút" jól behashajtózza a "főhős":D
Szeretem a brutális és lelketlen filmeket és nem is az, hogy ezen felháborodtam volna... ez a film szimplán szar.
Kellemes romantikus estékhez, barátnő társaságában ajánlom megnézésre!
shift+del/10
-
The Thing (2011)
Nagyon rendben volt, nem szúrták el. Méltó folytatása vagyis előzménye a 82es Russell féle reméknek.
Szerencsére a készítők nem követték a trendet és nem lett 3Ds, nem kerültek bele felfújt ribanckurvák, sőt a kamerarángatást is sikerült teljesen mellőzni! A részletekre nagyon fgyeltek pl a bázis a 82es flmben és ebben.
A lényeg ugyan úgy ütős volt mint ahogy annó még CGI nélkül, a varázsa megmaradt ugyan úgy.
Egyet sajnálok hogy újat nem mutatott fel, szinte mindent tudtunk már, hisz párszor láttuk az előző filmet, ráadásul 1-2 jelenet át is lett emeltek onnan, de szerencsére nem a film kárára.
Simán 9/10
Mondjuk azt még mindig viccesnek találom, hogy egy ilyen életforma hogy az istenbe épít egy lyen űrhajót, de biztos van ré tudományos magyarázat.:DDD -
szerintem az attack of the block egyaltalan nem volt valami nagy movie. Sokkal jobb volt a kovbojos alienes film. Meg mindig kiallok amellett amit mondtam: jobb movie mint a kozepes battle la vagy skyline. -

Én is végignéztem. Jól mondja a srác. Fel is iratkoztam már egy ideje.