[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
xxxpaulxxx #66111 Ejj de rég írtam ide véleményt:D
No kezdjük is az elmúlt néhány nap terméseivel:
Halhatatlanok:
Moziban néztük haverokkal, másképp nem is mentem volna. A trailer alapján egy gagyi látványfilmnek tűnt, ami a 300 sikereire épít. Kb olyan jövőt jósoltam volna neki, mint a Spiritnek a Sin City után...
Ennek ellenére meglepően jó volt:D Abszolút nem azt hozta, amit vártam... meglepett:)
A történet , a 300-hoz hasonlóan, a mitológia kiforgatása, tele van sablonnal, de remekül klappol. A főszereplő csaj iszonyat sexy, a harcok nagggggyon jók és brutálisak, a látványvilág szép. A 3D abszolút nem tett hozzá viszont semmi plusszt, haverom szavával élve: "Ez csicska 3D volt":D
Az istenek idióták voltak és az utolsó néhány perc is... ettől eltekintve egy jó film volt
7/10
Mr. Popper Pingvinjei:
Szokásos családi film... PINGVINEKKEL:D Semmi extrára nem számítottam, nem is kaptam tőle... szóval ezt teljesítette:D
Egynek teljesen jó volt, egy barátnővel összebújós estére.
6/10
Juno:
Történet egy nem betervezett terhességről és e probléma megoldásáról.
Igazából ezt a filmet Cera miatt kezdtem el nézni, mert most valahogy egy olyan színvonalú filmre vágytam, de szinte alig szerepelt benne. Nem is baj, mert Ellen Page olyan szinten elviszi a hátán a filmet, hogy az iszonyat. Hatalmas mekkora szerepet játszik... tetszett minden perce, remek film.
7/10
Emberi százlábú 2:
Nem is tudom miért... de én arra számítottam, hogy ez jobb lesz, mint az 1... HÁT NEM AZ:D
Semmi értelme... nehogy már a film tetőpontja az legyen, hogy a tizenx darapból álló "emberi százlábút" jól behashajtózza a "főhős":D
Szeretem a brutális és lelketlen filmeket és nem is az, hogy ezen felháborodtam volna... ez a film szimplán szar.
Kellemes romantikus estékhez, barátnő társaságában ajánlom megnézésre!
shift+del/10