106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #66388
    Warrior

Nagyon komoly... verekedős témában nem is nagyon emlékszem jobbra...

(Hardy nagyon állat volt, már alig várom hogy Batmannek is adjon egy pár pofont :D )
  • ZZ88
    Jó film, de csak 1* nézhetős kategória ellenben az alapművel, amit már kb 40* láttam. Jó volt a koncepció, több szálat és több eseményt is belerakhattak volna.
  • Sir Quno Jedi
    Az az egyik kedvenc animációs filmem az újhullámosak közül. Megható, vicces, ötletes és tanulságos, nomeg a főszereplő kifejezetten kellemes látvány... :D Nomeg brutálisan látványos jelenetek vannak benne.
  • Sir Quno Jedi
    Najó ő bazi jó színész. Neki ez a kisujjában van. Nagyon jól tolta.
  • CSOCSO
    Lattam. De a Monster vs. Aliens volt talan eddig a legjobb. Annak olyan kepe vagy,hogy OMG!
  • CalebJoe
    Perlman brutálisan fel volt öltöztetve neki volt igazi barbár kinézete, az a kis szerepe az egész filmet vitte
  • Sir Quno Jedi
    Új Conan film.

Jó volt. Nem epic nyilván, te teljesen nézhető. Jó fej az apja, jó az ellenfél is. Szal. egy kellemes fentezi film. Ja és bírom, hogy Conan nem is hülye benne, trükközik ha kell és nem kenyere a kegyelem.
  • CalebJoe
    a Megamind-ot láttad már na azt megnézném olyan tv-n tetszett
  • CSOCSO
    Valoban gyengebb mint az elso resz de igy is jo volt nezni. A 73" tv meg fantorpikus. :)
  • CalebJoe
    olyan tv-n nem is csodálom hogy tetszett bár szerintem gyengébb mint az első rész
  • CSOCSO
    Cars 2

A film aranyos volt de nekem baromira tetszett az osszhatas mert 3d ben nagykepernyon nagyon elvezetes volt nezni.

Nem az ev animacios filmje de boven jobb volt a kozepesnel.

7.5/10
    audio 9
    video 9
    tartalom 6.5
  • tmp
    Fertőzés: Sosem írtam még ezelőtt ide, de az a film olyan szinten szar, hogy megér egy posztot. A trailerben ellövik az összes "akciót" nincs benne semmi más, 1 óra 30 perc a semmiről.
  • ZZ88
    Meg olvastam valahol, hogy bekokózva vezetett és lekapcsolták.
  • PetruZ
    She Is On Duty (2005): Fiatal rendőrnénit beépítik egy főiskolára, hogy férkőzzön egy hírhedt banda alvezére egyetlen lányának bizalmába és rajta keresztül próbálják meg elcsípni az illetőt, mivel elmenekült a rendőri védelem alól, amit a tanúskodásért kapott volna.
    Ezerszer látott sablonok, de mégis működik és remekül szórakoztat, először is mert dél-koreai film és olyan fejek és szövegek vannak benne, ami sehol máshol nem működne, egy amerikai filmnél már unottan kapcsolnánk ki. :) Emellett nem csak vígjáték, hanem van benne egy kis akció és némi romantikus szál is. A bűnügyi részt két kisebbet pukkanó csavar adja (az egyik sejthető már elég hamar), és a dráma sem maradhatott el, de alapvetően a szórakoztatásról szól film, egy rendőrlányról, aki utálja az iskolát, nagypofájú és a keze is hamar megszalad, ha bosszantják. :) Nekem tetszett, 7/10.

The Sorcerer And The White Snake (2011): Új kínai szuperprodukció, ami egy helyi mesén/legendán alapul. Hősünk szegény herbalista, akibe beleszeret egy kígyódémon (emberi alakban), de pont akkor érkezik a környékre a démonvadász szerzetes (Jet Li), amikor már házasságot kötnének.
    Nem tudom mennyi pénzt ölhettek bele, de hogy ez a "mindenidőkleg..." kínai filmje, az tuti. Dollárban mondjuk 200M alatt biztos nem állna meg, de kínai mércével biztosan olcsóbb volt, hiszen van elég ügyes srác, aki pár marék rizsért megcsinálja a CGI jeleneteket, azokból meg ugyancsak van bőven. Azért nem mondanám pengének a minőséget, néhol kilóg a lóláb, súlytalanok az animációk, de a hagyományosabb trükkök elég jók.
    Legyen mondjuk 6/10, mert nagyon röpködős-mágiás wuxia, ami nem nagyon jön be nálam, viszont nagyon szép és látványos, azt meg kell hagyni.

Cars 2: Na, ezt érdemes fél óránál tovább is nézni (eddig jutottam egyelőre), vagy végig ugyanilyen rossz, bugyuta kémfilm-paródia az egész? :(
  • bcrics
    Resszkessetek betörők

Félelmetes hogy ez a film még mindig megállja a helyét.
    8/10
  • xxxpaulxxx
    Jajj de jó...
  • CalebJoe
    könnyű volt neki mivel igazából is keményen iszik vagy ivott, lehet azóta letette
  • ZZ88
    Kösz, hogy beírtátok a Warriort többen is.

Sajnálom, hogy nem lehet 10 esnél magasabb osztályzatot adni erre is.
    Mindig a kedvenceim közé tartoztak a sport témájú és különösen a küzdősport témájú filmek. Ebben minden megvolt, ami kell, nálam ez az év filmje eddig, Nick Nolte is annyira jól hozta az öreg alkesz szerepét, hogy meg se ismertem.

10/10
  • tommygear
  • Totti5
    Warrior

Csatlakozom. Kiváló volt!
  • Tyler1
  • CalebJoe
    nekem Rutger Hauer benne a kedvenc főleg a Time to Die jelenet alap

• Lantee
    Mivel gyerekkorom óta nálam az a film az etalon, ezért én is megvettem Vancouverben az extra díszdobozos cuccot $60-ért. Azóta persze még nem mertem elővenni a DVD-ket, inkább megvettem BluRay-ben, és azt nézegetem. SŐT! Valamikor 1998-99 tájékán megvettem a film alapján készült játékot is, amit pont a napokba játszottam újra. A könyv is megvan - az eredeti Blade Runner, aminek bár nem sok köze van a filmhez, hagulatilag nagyon ott van.

Blade Runner nálam az egyetlen 10+1/10
  • CSOCSO
    En is most neztem meg mert a fonokom megvette a diszdibizis verziot amiben benne van egy origami, meg a rendor auto matchbox meg egy konyv is. Nem lattam a filmet elotte, de anno tuti nagyon jo volt. Engem igy most annyira nem kotott le.
  • Tikal #66364
    hidd el ha ma ujraforgatnák a mai technikával, máris másképp néznél rá... de szerintem a történet, a hangulat, meg az egész fejtegetés simán elviszi a filmet igy is...
  • Redmer
    Szerintem meg színésznek csapnivaló, énekesnek mag még annyira. De ízlések és pofonok. :)
  • SötétBarom
    Végső Állomás 3

Jézus. Amennyire csípem a másodikat, legalább akkora kupac fos ez. :DDD
    Szinkronnal 2/10, eredeti nyelven lehet eléri a 3-at. :DD
  • Blasta
    Sztem ez balgaság, Timberlake pl. az Alpha Dogban teljesen korrektul játszott, igaz valszeg nagyrészt saját magát :)
  • Redmer
    Ha a Timberfék gyerek játszik benne jó film nem lehet, én is ma néztem, ugyan így pontoznám.
  • Szabi84
    The Yellow Sea

Egy taxisorőrről szól akivel irdatlanul kicsesz az élet, majd szerencsejátékkal és bérgyilkosággal próbál fordítani, ezek után még nagyobb szarba kerül és indul a film... Menekülés, szenvedés autósüldözés, verekedés, dráma és nagyon sötét világ, egyszóval minden ami egy jó nem hollywoodi mozihoz kell. Még egy rohadt lövés sincs a filmben (najó egy van) a többit vágóeszközzel oldják meg. Ja a film Koreai
  • Blasta
    In time - pontozhatatlan fos, 2011 számomra legtrágyább filmje (egy hangyafasznyival még a Conan is jobb volt, bár azt is kinyomtam a vége elott)

Nem tudtam végignézni, kb. a 3/4-nél kapcsoltam ki, valami borzasztóan nincs a filmben SEMMI, amiert érdemes lenne végigszenvedni. Az alapsztori érdekes lenne, de olyan szinten lyukas a forgatókonyv, annyira fos párbeszédek és dramaturgia jellemzi, annyira ures, céltalan az egész, hogy ez minosíthetetlen. Ráadásul még egy valamirevaló akciojelenetet sem láttam ameddig néztem.
    Borzaszto, ellenségemnek sem kivánom.

Hogy valami kézzelfoghatót is írjak:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    fohosunk BOSSZUTOL vezerelve beutazik a gazdagnegyedbe, hogy ott majd jól móresre tanitja azokat akik a rendszert iranyitjak és miattuk ido elott elhalalozott az anyukája. Érkezése utáni elso percben PONT szemet vet reá a rendszer vezérének szekszi lányocskája, majd 1 napra rá JAMES BOND-ot megszégyenito természetességgel, PUSZTA VÉLETLENUL belebotlik magába a nagy vezérbe és páholja el POKERBEN a maga kis gettólakó fejével. Aki ez után jó James Bond filmekhez méltoan meg is invitálja ot az esti partijára. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ anyátok
  • TaRka0107
    Akkor lehet én nem tudom értékelni, de sokan kimentek a felénél:)
  • Tyler1
    az egy dokumentumfilm, de témájában tényleg nagyon jó.
  • Tikal #66355
    classic... egyik legjobb sci-fi
  • TaRka0107
    Acélizom c. filmet fogom most megnézni, haverom azt mondta nagyon jó film.
  • TaRka0107
    Szárnyas fejvadász (1982)

Nem hittem volna, hogy ilyen régi film. Megnéztem egy könyvtárba, mert 5-öst lehet kapni médiából:)) Hát nekem annyira nem tetszett, látszott a CGI, de 82-es film szóval így érthető. Nem tudom, lehet ha itthon nézem jobban tetszik, mert arra kellett figyelnem hogy abban a székben ne lyukadjon ki a hátam. Nekem a történet nem nagyon tetszett, film elején volt egy bevezető, az alapján jónak tűnt, de szerintem többet ki lehetett volna belőle hozni.
    Bár 8.3-at kapott IMDb-n.
  • Tyler1
    Warrior

Utóbbi évek legjobb sportdrámája szerintem, nálam mérföldeket vert a The Fighterre. A sztoriban nincs semmi hatalmas újdonság, 1-2szer biztos láttuk már, viszont ebben egy egyszerű, jól működő formula kapott egy tökéletes forgatókönyvet, és tökéletes színészi alakításokat. Tom Hardy neve eddig ismeretlen volt számomra, de mostantól vastagbetűs név lesz, főleg, hogy (imdb adatlap csekkolás után esett le) ő alakítja Bane-t az új Batmanben. Nick Nolte-ról sem hittem, hogy az életben még lesz értelmes szerepe, de rutinból lehozta az alkoholproblémás, de múltját bánó apa karaktert.
    Bunyósfilmnek kiváló, drámának kiváló, érzelmes, és megindító, mégis izgalmas és a végsőkig feszített, a befejezés pedig tökéletesebb nem lehetett volna.
    10/10
  • ZZ88
    Phase 7

7/10

Vírusos horror, nem az a klasszikus baromság, nézhető.
  • ZZ88
    javítás: The revenant.
  • Lantee
    Vírusos filmek közül még mindig a Dustin Hoffmann, Kevin Spacey féle OUTBREAK az etalon, pedig az nem egy mai alkotás. Azóta már volt SARS, sertés- és madárinfluenza is.