1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    In time - pontozhatatlan fos, 2011 számomra legtrágyább filmje (egy hangyafasznyival még a Conan is jobb volt, bár azt is kinyomtam a vége elott)

Nem tudtam végignézni, kb. a 3/4-nél kapcsoltam ki, valami borzasztóan nincs a filmben SEMMI, amiert érdemes lenne végigszenvedni. Az alapsztori érdekes lenne, de olyan szinten lyukas a forgatókonyv, annyira fos párbeszédek és dramaturgia jellemzi, annyira ures, céltalan az egész, hogy ez minosíthetetlen. Ráadásul még egy valamirevaló akciojelenetet sem láttam ameddig néztem.
    Borzaszto, ellenségemnek sem kivánom.

Hogy valami kézzelfoghatót is írjak:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    fohosunk BOSSZUTOL vezerelve beutazik a gazdagnegyedbe, hogy ott majd jól móresre tanitja azokat akik a rendszert iranyitjak és miattuk ido elott elhalalozott az anyukája. Érkezése utáni elso percben PONT szemet vet reá a rendszer vezérének szekszi lányocskája, majd 1 napra rá JAMES BOND-ot megszégyenito természetességgel, PUSZTA VÉLETLENUL belebotlik magába a nagy vezérbe és páholja el POKERBEN a maga kis gettólakó fejével. Aki ez után jó James Bond filmekhez méltoan meg is invitálja ot az esti partijára. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ anyátok