[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
She Is On Duty (2005): Fiatal rendőrnénit beépítik egy főiskolára, hogy férkőzzön egy hírhedt banda alvezére egyetlen lányának bizalmába és rajta keresztül próbálják meg elcsípni az illetőt, mivel elmenekült a rendőri védelem alól, amit a tanúskodásért kapott volna.
Ezerszer látott sablonok, de mégis működik és remekül szórakoztat, először is mert dél-koreai film és olyan fejek és szövegek vannak benne, ami sehol máshol nem működne, egy amerikai filmnél már unottan kapcsolnánk ki. :) Emellett nem csak vígjáték, hanem van benne egy kis akció és némi romantikus szál is. A bűnügyi részt két kisebbet pukkanó csavar adja (az egyik sejthető már elég hamar), és a dráma sem maradhatott el, de alapvetően a szórakoztatásról szól film, egy rendőrlányról, aki utálja az iskolát, nagypofájú és a keze is hamar megszalad, ha bosszantják. :) Nekem tetszett, 7/10.
The Sorcerer And The White Snake (2011): Új kínai szuperprodukció, ami egy helyi mesén/legendán alapul. Hősünk szegény herbalista, akibe beleszeret egy kígyódémon (emberi alakban), de pont akkor érkezik a környékre a démonvadász szerzetes (Jet Li), amikor már házasságot kötnének.
Nem tudom mennyi pénzt ölhettek bele, de hogy ez a "mindenidőkleg..." kínai filmje, az tuti. Dollárban mondjuk 200M alatt biztos nem állna meg, de kínai mércével biztosan olcsóbb volt, hiszen van elég ügyes srác, aki pár marék rizsért megcsinálja a CGI jeleneteket, azokból meg ugyancsak van bőven. Azért nem mondanám pengének a minőséget, néhol kilóg a lóláb, súlytalanok az animációk, de a hagyományosabb trükkök elég jók.
Legyen mondjuk 6/10, mert nagyon röpködős-mágiás wuxia, ami nem nagyon jön be nálam, viszont nagyon szép és látványos, azt meg kell hagyni.
Cars 2: Na, ezt érdemes fél óránál tovább is nézni (eddig jutottam egyelőre), vagy végig ugyanilyen rossz, bugyuta kémfilm-paródia az egész? :(