106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
commissioner #66428 Általában igaz az, amit mondtál. De én nagyon ritkán belebotlok olyan filmbe is, amit sokan lehordanak, de nekem tetszik. Kb. annyi a valószínűsége, mint az ötöslottó főnyereménynek, de attól még lehetséges. :D -
Reg5 #66427 Ha minden igaz mi emberek vagyunk. -
commissioner #66426 Egymillió légy szereti a szart, tehát a szar finom. -
Reg5 #66425 Az internet azért van, hogy tájékozódj. Ha egy filmről 100 véleményből 98 szar akkor az nem a sok idióta miatt van, hanem azért mert tényleg szar. -
Ez komoly?
-
a modern remete:) -
Nincs oka így döntöttem.Nem vagyok egy közösségi ember csak a gépről meg játékokról tudnék beszélgetni! De ezt körülöttem már mindenki tudja ezért nem is hívnak sehova vagyis néha próbálnak,de nem megyek. -
és ennek mi az oka? -
En nyomorék függö vagyok aki egész életét a gép előtt tölti.Nekem nincs más elfoglaltságom/szórakozásom csak a pc.
Nem járok sehova (melon és focin kívül) szóval időm az nem elcseszett.
Én ezt az életmódot választottam ennyi! -
forradalmár vagy ecsém! :D
majd később rájössz hogy igénytelen voltál, és sajnálod az elcseszett időt : ) -
már egy cimből kitűnik hogy szar egy film -
Semmiben se játékban sem filmben nem adok más véleményére!
Mivel nagyon nem egyformák az emberek ízlései így sokszor a szarnak titulált film nekem nem volt szar! -
hát te tudod, de legalább imdb-n nézd meg hány ponton áll a film amit készülsz megnézni :D
1.8 pontos filmen azért elgondolkoznék megnézzem-e, ennyire legyél igényes magaddal szemben :) -
Nem válogatok csak nézem most szünet alatt ezerrel őket van vagy 450 film fent!Ami jön azt nézem!
-
most megy a tv-ben is :D -
Éppen ezt a kérdést tettem fel magamban...
Ilyesmiről a vadászos / medvés vicc csattanója jut eszembe:
- vadász vadász, Te sz*pni jársz ide... -
jó hónapod volt akkor filmek terén eddig :D
de ilyen Titanic 2-t minek nézel? asylumot kerülni kell messziről :D -
MI4.
Nekem tetszett ez film nagyon. 2011-2012-ben egy látványos akciófilmnek ilyennek kell lennie.
Tőlem simán kap egy 8.5-öt. Simán megéri a mozijegy árát.
Spoiler veszély:
A Dubai felhőkarcolói jelenet és a homokvihar valami eszméletlen látványos volt, és nem kell hozzá a 3D. (többek között) -
ez a Sacha még mindig hülye
biztos jó lesz
-
-
Warrior
10/10, simán év filmje. -
gulyasandras #66407 Tintin kalandjai (The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn)
Az év csalódása.
Az tény, hogy a kriptájából még néha kijárogat Steven Spielberg rendezni, de minek? Észre kellene vennie, hogy az igazi filmkészítő évei elszálltak.
Már az előzetes miatt is húztam a számat, hiszen majdnem elmesélte az egész sztorit, de a gyerekek nagyon akarták látni. Visszafelé lógó orral jöttünk, mert egyikünknek sem okozott nagy élményt a film.
A srácoknak főleg a kutya tetszett, a lövöldözések, verekedések ellenben elvették a kedvüket. Humort csak ritkán fedeztek a filmben.
Részemről képileg majdnem tökéletes volt, de a zene egy szörnyűség, a forgatókönyvön pedig meglátszott, hogy sokan, sokféléből dolgoztak. Teljesen hideg maradt számomra az összes szereplő, egyáltalán nem érdekelt mi történik velük.
Az meg egyenesen megbocsáthatatlan, hogy kilencven percből legalább negyven totális üresjárat legyen.
Kétszer fordult elő, hogy pár másodpercig tátottam a számat, de ezek miatt nem fogom megvenni dévédén. Egyszer láttam, elég is volt. -
Decemberi termésem eddig:
Ice Age Mammoth Christmas :Szokásos hagulatot hozta tetszett
Faces in the Crowd:
Ice Quake: Elég gyenge eresztés volt jobbra számitottam.
Fertőzés: Unalmas volt végére kb bealudtam.
Escapee: Gyenge!
Sleeping Beauty: Atyaég ez mi volt -10!
The Caller: Nem igen jöttem rá miről szólt,de ez legyen az én gondom :(
Phase 7: Förtelmesen gyenge!
Roswell: Szeretem az ufokat és hiszem hogy vannak így perfekt :D
Titanic 2: Ezt minek kellett?
30 Minutes or Less: Ezen jókat röhögtem! -
Mission: Impossible - Ghost Protocol
Szórakoztató,pörgős akciófilm.
Tetszett,hogy nem ült le a film,végig lekötött a sok esemény.
A helyszínváltozás is pozitív volt.Jók voltak a spéci kütyük is benne.
Az viszont elég taszító,hogy ennyire erőltetett a sok BMW,Apple,óra és hasonló márkák reklámozása.Nem csak néha tűnnek ezek fel hanem folyamatosan a nézők képébe vannak nyomva.NCAP törésteszt nagyon kellett a filmbe lol.
Az orosz "team" szerepelhetett volna többet.
6/10
-
De jó hogy emlékeztettél rá, még régóta várom... -
Nálam eddig az Undisputed trilogy tetszett de a Warrior még ezen is túltett nálam is abszolút az év filmje ! -
viizo #66402 The Thing / A Dolog (2011)
A Carpenter féle '82-es filmet kedvelem, alap horrornak tartom, nagyon erős jelenetekkel - bár nálam kult státuszba ennek ellenére mégsem került, ellenben pl. Spielberg Cápájával.
Nagyon örültem, mikor elkezdtek jönni a hírek az előzményfilmről, ami a norvég kutatóbázison történteket dolgozza fel, ugyanis sok lehetőség volt a történetben.
A készítők igyekeztek mindent a Carpenter filmjében látottakhoz igazítani, ami sikerült is nekik - nem volt kis bravúr mindenre odafigyelni, úgyhogy taps érte - még a két film összekapcsolása is jó.
A forgatókönyv elég sokat merít viszont a 82-es filmből, sok hasonlóan futó szálat ott már láttunk. A szereplők hozzák az elvártat, a norvég kutató arcokat pocakos, torzonborz figurának képzeltük korábban is. A trükkök legtöbbször jól kiegészítik a filmet, 1080p-ben olyan sokszor azért nem lóg ki az a CGI lóláb.
A filmen végig érezhető a készítők igyekezete, hogy próbáltak a lehető legnagyobb tisztelettel eljárni az előd (vagyis utód..) miatt, tisztes iparosmunka lett.
Klasszikus, sokat idézhető filmrészletek ebben már nincsenek, viszont élvezetes borzongás igen - hab a tortán, hogy a klasszikus 82-es 'vérteszt' jelenetet is újraértelmezik, egy nem kevésbé parás jelenetsorban.
10/7
-
ma néztem újra, de sztem a elkövetkezendő báccpenszer hetekben még tuti visszanézem.
így túl december közepén én kijelentem, hogy számomra ez az év filmje(bár Moneyballt még nem láttam, de idén sztem nem is fogom)! -
Warrior 10/10
Igazából nincs is mit nagyon leírnom róla csak annyit hogy tökéletes hibátlan egy film !
-
Real13 #66399 Igazából ez pont a remake, amiben van új ötlet, meg frissesség, és nem marad el az eredetitől. :) -
Sztem "szerezd be" én már alig várom, h nekiüljek... :P
"Kritikát" nem tudok rá mondani -

húúúú de várom már.......
-
Ez egy remake, nincs benne semmi ötlet -
viizo #66395 Fright Night / Frászkarika
A langyi Twilight vámpírromantika után némi felüdülést nyújtott a témában a Fright Night. Itt végre igazi 'badass' a vámpír, aki nem csillog a napfényben, ellenben rendesen tizedeli a körletet.
Néha az volt az érzésem, hogy egy lelkes, de pénztelen csapat hozta össze a filmet, akik vhogy szereztek egy Colin Farrel féle húzónevet, beletettek pár ötletet, és ennyi.
10/5 -
Warrior
10/10, nem pazarlok szavakat, nezze mindenki aki eddig nem tette! -
cool a jelenet, cool steve mcqueen meg cool a verda is :) -
nálam ez az egyik top üldözéses jelenet hanem a legjobb
-
sandor8206 #66391 Francia kapcsolat
Nem láttam még, elvileg igazi klasszikus. Kettős érzés, tényleg remek krimi, a metrós üldözéses jelenet pedig kiváló, igazi retro-krimi de szinte tuti, hogy nem nézném újra. Vége fura, életszerű. De ez miatt valahogy nem tetszett annyira. Lehet megnézem a 2. részt is.
7/10 -
ezt látta már valaki? érdemes 'beszerezni'?
-
Clash of the Titans rímék
No ez egész pofás volt, szórakoztató is. Nem volt vele semmi baj. A baglyos poén az ütött (kis kikacsintás a zeredetire).