[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
gulyasandras #66407 Tintin kalandjai (The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn)
Az év csalódása.
Az tény, hogy a kriptájából még néha kijárogat Steven Spielberg rendezni, de minek? Észre kellene vennie, hogy az igazi filmkészítő évei elszálltak.
Már az előzetes miatt is húztam a számat, hiszen majdnem elmesélte az egész sztorit, de a gyerekek nagyon akarták látni. Visszafelé lógó orral jöttünk, mert egyikünknek sem okozott nagy élményt a film.
A srácoknak főleg a kutya tetszett, a lövöldözések, verekedések ellenben elvették a kedvüket. Humort csak ritkán fedeztek a filmben.
Részemről képileg majdnem tökéletes volt, de a zene egy szörnyűség, a forgatókönyvön pedig meglátszott, hogy sokan, sokféléből dolgoztak. Teljesen hideg maradt számomra az összes szereplő, egyáltalán nem érdekelt mi történik velük.
Az meg egyenesen megbocsáthatatlan, hogy kilencven percből legalább negyven totális üresjárat legyen.
Kétszer fordult elő, hogy pár másodpercig tátottam a számat, de ezek miatt nem fogom megvenni dévédén. Egyszer láttam, elég is volt.