106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
várós nagyon
-
Jó film lett olyan mint a Wrestler bár az azért az jobban tetszett de ez is ott van a szeren.
Mickey Rourke végül csak nem kapta meg az Oscart de a Golden Globe-ot igen, szóval szerintem a Warrior is fog kapni egy pár jelölést vagy egy Globe-ot. -
csak egy holokamus gonosznácis filmet kell csinálni és garantált az Oscar-díj meg minden egyéb "elismerés" -
ahhoz kurva kevés hype-ot kapott, promózást is elbaszta a Lionsgate. ha sikerül is bejuttatni, tök esélytelen. pedig tartom, hogy fényévekkel veri a tavaly 7 jelölést kapott The Fightert.
Golden Globe-ba sem fért be, pedig ott baszki a legutolsó szart is jelölték(ismét csak)-.- -
ZZ88 #66464 Én is 10/10-et adtam rá, nem tudom hogyan jelölik Oscarra a filmeket, de ha a Warrior nem esélyes rá akkor semmi. -
fuck yea!
-
2011 -- > 1982
-
Kezd ezzel az új résszel, hisz ez az előzménye a Carpenter féle The Thing-nek.
Jó szórakozást hozzá! -
most akkor mi a történet szerinti sorrend?
Terveszem megnézni mindkét részt melyikkel kezdjem? -
The Thing (2011)
Marhára féltem, hogy elbaltázzák, de szerencsére igen jól sikerült a film.
Mivel ugye tudjuk mi történik "utána" kíváncsian vártam ezeket hogyan oldották meg... Jó lett, sőt marha jó!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár arra tényleg kíváncsi vagyok a csajjal mi lett, mert ugye az eredeti filmben egy mukkanás sincs róla...
10/9
ha kicsit izgisebb lett volna 10/10 adnék neki...
Külön örülök, hogy egy haverral néztem meg aki 2m magas 140 kg
és hihetetlen élmény hallgatni a sikoltozását/kiabálását mikor történik valami
néha a frászt hozta rám...
hiába, kissé érzékeny lelkületű a jóember...

-
Köszi! Majd megmondom, hogy jó-e, mert nem nekem kell a film hanem tesóm barátnőjének. -
bcrics #66457 2 Metrós horror ami szóba jöhet,
Éjféli etetés
Vmint a következő, ami Alap, sztem.
Borzongás
-
Kontroll -
Akkor passz. Kérdezz rá a Filmkereső topikban, meg a Horror / B-filmes topikban is, hátha. :)
-
Bocs, Midnight Meat Train a címe (magyarul talán Éjféli etetés címmel ment). -
Nem az.:) -
A Midnight Train hasonló, de ott nem löknek le senkit, hanem lemészárolják (de a többi stimmel). :)
-
Üdv!
Lenne egy horror film, csak nem tudom a nevét. Metróban játszódik. Éjszakai járatokon, van egy csávó, aki lelöki az embereket a mélybe, mert van ott valami amit etetni kell.:D Valaki ha tudja ossza már meg velem. Köszi!:D -
Juuuuj de köszönöm!!! :)
-
Hasonmás (Surrogates) , Bruce Willis-el a főszerepben -
Sziasztok!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem. Egyszerűen nem tudok már kihez fordulni segítségért, gondoltam megpróbálkozom nálatok. Láttam egy filmet kb 3-4 éve. Olyasmi volt a sztorija, hogy az embereknek robot énjük is volt. Gépekre kapcsolták rá őket, ha jól emlékszem. Szinte mindenki azt használta. Egy házaspár volt a főszereplő, és az egyikőjük rájött arra, hogy csak jobb, ha mégis az emberi énjüket használják.. Fu, lehet mondtam most sok hülyeséget, de egyszerűen nem jut eszembe több.. :S Nem tudja véletlenül valamelyikőtök, h miről beszélek? Előre is köszi, ha igen! :D -
Next summer. 
Még soká van az:D -
vg #66446 Pont tegnap a Warrior után láttam a kicsit jobb minőségű új Batman előzetest itt az sg-s hírekben, és teljesen azt hittem, hogy ott is azt kiabálják, hogy Tommy, tommy...
itt van
-
Én tegnap megnéztem a Warriort nem volt rossz, de hogy 10/10-et nem adnék neki az biztos. A patetikus jelenetek - és jó pár dialógus - rettenetesen erőltetettek voltak számomra, a testvérek karakterei meg sztem addig lettek csavarva, hogy a végén már egyiknek se drukkoltam, ezért nálam a nagy katarzis elmaradt. -
Warrior
Végre egy olyan film aminek a 2/3-a nem az edzésről szól, hogy hogy készül fel a nagy meccsre. Volt benne dráma, harc. Nagyon tetszett
Simán az év filmje!
10/10 -
Killer Elite
par szamomra erthetetlen dologtol (hogy mit miert csinalnak, avagy miert nem csinalnak) eltekintve egy erdekes kis sztoriju film, meg nem olvastam utana, hogy tenyleg igaz tortenet alapjan keszult-e, es ha igen akkor mennyire valosaghu. viszont tele volt akcioval, a foszereploket komalom, ugyhogy tolem egy 9/10 repul -
Primal (2010)
Újabb horror az esőerdőben. Az alapötlet nem rossz, aki szereti a megfertőződős/megőrülős sztorikat annak ajánlott. A film végig izgalmas, pörgős, bár a rohanások alá berakott hc/metal zenék inkább felspanolják az embert minthogy rettegést keltenének, így egy csomó "akció" jelenetet is kapunk. Félelem helyett némi ijesztgetést (hirtelen támadások) és rengeteg vért. B mozihoz képest meglepően jó a színészi játék (pláne a főszereplőtől).
Mi a baj vele? Miután kiderül mi okozza a gondokat komolytalanná válik. Elcseszett CGI, erőltetett és kissé banálisnak tűnő jelenetek az utolsó 5-10 percben.
Kár hogy minden B-s forgatókönyv meg akar magyarázni minden sztorit ahelyett, hogy résnyire legalább nyitva hagyná..
Meg lehet még valahol a jó öreg Lovecraft novellák szellemisége?
Egy jó befejezéssel a Primal egy jó "mai" mozi is lehetett volna, mivel minden megvolt: érdekes sztori, jó színészi játék, kellő izgalom és akciók / rush (utóbbi a mai korosztálynak lehet bejövősebb, egyre több fiatal panaszkodik "unalmas" lassú horror-okra vagy sci-fikre, nos itt ilyen gondjuk nem lenne, megvan a pörgés). Ennek ellenére a végével el lett rontva. CGI-t pedig a The Abyss (1989) óta meg lehetett volna már tanulni.. volt rá idő.
Akinek tetszett a kabinláz az nézze meg, kicsit hasonló (bár a kabinláz komolyabb minden tekintetben).
6,5/10 -
Reg5 #66441 Erről van szó. -
na nekem meg az nem jött be de hát izlések
-
Reg5 #66439 Ne azért legyen már alapmű mert JC rendezte. Én az eredetit még 4-5 éve láttam, és azon kívül hogy jó volt, nálam nem lett kult (arra ott a Prince of Darkness, hogy csak egyet említsek tőle). -
Röviden mert fáradt vagyok:
Befejeztem a 8 Hellraisert.
1-5-ig leírtam már a véleményemet ITT.
6: kb. ugyanolyan vagy még jobb mint az 5-ös. A leghangulatosabb rész. 8,5/10
7: nem tudnám lehúzni, látványvilág 9-es de a sztori és a hangulata visszahúzza valahogy. Néhány apró dolog következetlen benne. Forgatókönyv nincs valahogy rendben. Van néhány igen erős jelenet és művészi vonulat (metrókocsi) ami miatt megadom a 8-at.
8: Ezt nem igazán értem miért kellett.. Tinik? Házibuli? Hellraiser RPG és szórólapok? Fan club? Orális szex rockzenére? Gazemberség? Hupákolás?
Tinihorrornak kielégítő színvonalú, kvázi izgalmas film, de a Hellraiser-hez sok köze nincs. Homlokegyenest más vonulat, kár volt ellőni. Próbálom objektíven nézni, de 5/10-nél jobbat nem tudok adni. -
Akkor az Alien óta nem sok horrort láttál, ez egy igényesebb B kategóriás film lett a régi meg alapmű hisz John Carpenter. -
Ezek szerint a klasszikus '82-es Thing-et nem láttad még... :) -
Spoileres kutyás kérdésre tudnád a választ, ha láttad volna az "első" részt ,ami ugye a folytatása ennek.
Hogy a fenébe nem láttad még ? Alapmű és hatásosabb mint az új:) -
The Thing (2011)
OEMDZSI! Nagyon jo volt! Reg lattam ilyen faszanyosan gusztustalan filmet ahol mar szinte en konyorogtem azert, hogy a szereplo nem nezzen ki a szorny utan csak maradjon nyugton. Resident Evil filmeket szvsz siman veri. Valaki emlitette par napja, vmelyik filmet, hogy siman olyan jo mint az alien. Miutan megneztem azt a filmet ugy voltam vele, hogy sehol nincs az Alienhez ( mar nem is emlekszem melyik filmrol volt szo annyira jelentektelen volt az a film) De ez szvsz siman a legjobb horror film amit lattam Alien filmek ota. (SZVSZ!)
9/10
Kisse idegesitenek az olyan dolgok mikor te mar sikitoznal az adott jelenetben, hogy ezt kene tenni, de kozben a filmben tokre nem tortenik meg az amit te alapveto dolognak tartasz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl a mosdos, fogtomeses jelenet. Ott mar azonnal vettem volna elo a zseblampat, hogy na akkor mindenki nyissa a szajat. Mikor a csaj bemenekul a lukba es a szorny utanna ment majd visszahuzodott, annyira egyertelmu, hogy mi fog tortenni. Ez valszeg a legelso ilyen filmben meg erdekes volt meg uj na de eljatszani minden egyes mai horror filmben ugyan ezt :(
A kutyas jelenet jo befejezes volt. Kivancsi vagyok, hogy lelotte-e a kutyat es mi lehet a csajjal -
Végül is sokan vannak így, mivel ha dolgozol és focizol (vagy nézed a focit) akkor utána ki a búbánatnak lenne kimenni még szórakozni.
Off vége. -
Komoly!A neten keresztüli hazudozás nem az én névjegyem.
De off vége ez nem tartozik ide!
Megnéztem most a Rio mesét 27éves fejjel is egész jó volt!
Ezután megnéztem a The violent kind című valamit.Nem igen vágtam le belőle mi a téma.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez nekem magas volt kevés hozzá a technikusim!Most akik szadizták a vége felé a népet azok kik voltak nem meghaltak már?Azt hittem csak ilyen ördögmegszállottak azt a végén elrepül valami ufo.
Aki látta leírhatná dióhéjban! -
kémkölykök fasztudjamelyik 5 perc után
óóó te szentszar! vasárnap főműsoridőben ilyen filmre vágyik az ember
jövőhéten Thomas a gőzmozdony - the movie remélem...
-
commissioner #66430 gratulálok, h felismerted a dolog lényegét... -_- -
És 7 milliárd ember nem szereti