[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Thing (2011)
OEMDZSI! Nagyon jo volt! Reg lattam ilyen faszanyosan gusztustalan filmet ahol mar szinte en konyorogtem azert, hogy a szereplo nem nezzen ki a szorny utan csak maradjon nyugton. Resident Evil filmeket szvsz siman veri. Valaki emlitette par napja, vmelyik filmet, hogy siman olyan jo mint az alien. Miutan megneztem azt a filmet ugy voltam vele, hogy sehol nincs az Alienhez ( mar nem is emlekszem melyik filmrol volt szo annyira jelentektelen volt az a film) De ez szvsz siman a legjobb horror film amit lattam Alien filmek ota. (SZVSZ!)
9/10
Kisse idegesitenek az olyan dolgok mikor te mar sikitoznal az adott jelenetben, hogy ezt kene tenni, de kozben a filmben tokre nem tortenik meg az amit te alapveto dolognak tartasz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl a mosdos, fogtomeses jelenet. Ott mar azonnal vettem volna elo a zseblampat, hogy na akkor mindenki nyissa a szajat. Mikor a csaj bemenekul a lukba es a szorny utanna ment majd visszahuzodott, annyira egyertelmu, hogy mi fog tortenni. Ez valszeg a legelso ilyen filmben meg erdekes volt meg uj na de eljatszani minden egyes mai horror filmben ugyan ezt :(
A kutyas jelenet jo befejezes volt. Kivancsi vagyok, hogy lelotte-e a kutyat es mi lehet a csajjal