106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Kábójok és Élienek!
Egész jó volt. Mások szerint lassú és vontatott, nekem még aránylag tetszett is. A színészek végülis jók, a sztori meg elmegy szódával. -
A Yumanak a vége tényleg borzasztóan elbaszott hatásvadász értelmetlenség (a rabló, aki segit az ot kiséro szerencsétlen fasznak feltenni magát a bortonbe igyekvo vonatra, és nem rest ezért a saját embereit is leolni...OMFG), de az utolsó 20 percig teljesen fogyasztható. -
Erőszakos múlt (2005)
Tegnap néztem valamelyik csatornán, régebben is láttam, nekem tetszett.
Lehet hogy eredeti nyelven kellene még megnézni.
8/10 -
Tegnap ejjel megtekintettem sokadjara a Veszedelmes Viszonyokat.
10/10
Nem valtozott a velemenyem rola, sokadikra sem. -
De az.
The Number 23. -
IXEMGabeo #66704 válogass:)
bitang sok filmet láttam tőle, mivel a kedvencem, de ilyen jelenet nem rémlik nekem:) -
Elvileg azt írja az újság hogy a 23-as szám.
Lehet újra megnézem mert fullra nem emlékszem ilyen jelenetekre! -
Jim Carrey-nek melyik az a filmje amiben van egy olyan jelenet hogy egy fehér buldog szerű kutyát akar befogni miközben egy történetet mesél neki,de a kutya kibújik és megharapja őt? -
micsodaaaa? te miről beszélsz? milyen sci-fi? frankón kevered az űrlényes baromsággal, vagy istentudja mivel, vagy egyszerűen nem tudod mi az a sci-fi. -
Repo men
Nagyon bejött. A vége felé mondom omg, wtf?... aztán a legvégén: OMG, WTF??? :D (asszem így nem spoilereztem semmit:P)
tetszenek az ilyen filmek nah.. -
szerintem te kevered a cowboyok és űrlényekkel -
jó, azért ennyire ne olts. -
hapi #66697 Nem kell gondolkodnod mert látom az nem nagyon megy, :) de ott van hogy semelyik döntés... -
én is erősen gondolkozom, hogy mi volt benne olyan hihetetlen, de nem rémlik semmi :( -
Én sem igazán értem mi baj volt a Yumával. Teljesen korrekt western, a szokásos műfaji elemekkel. Az égvilágon semmi olyan szélsőséges dolog nem volt benne ami nem fér bele a műfajba, és fenn kéne akadni rajta. -
hapi #66694 Nem szeretem az irreális dolgokat, ha western akkor legyen western ne scifi. Semelyik karakternek semelyik cselekedete nem volt reális vagy logikus. akkor már inkább lucky luke
-
Drive
Nehéz döntés, mert zenék tetszettek, voltak szép jelenetek de lassú is volt de mégis megfogott valamennyire. Legalább egyszer azt mondom érdemes végignézni, olyan 7.5/10 -
IXEMGabeo #66692 összekevertem vmi mással...
Csúcshatás természetesen, annak a negyedét láttam... -

Utóbbi évek legjobbja. Nem tudom nálad hol kezdődik a jó western, Lucky Luke? -
gabesz012 #66690 Én nem szeretem a westerneket, de a szereplőosztás miatt megnéztem anno és nagyon tetszett, szóval valóban nem egy rossz film, sőt. :)
Horrbile bosses: nálam az év vígjátéka, végig kellemes hangulat, bőven voltak vicces jelenetek is. Igaz idén jó vígjátékokban sem bővelkedtünk, így nem egy nagy mezőnyben indult. -
Drive
Örülök,hogy nem láttam a trailert mert így utólag megnézve szokás szerint tele van spoilerrel.
Így viszont minden percét tudtam élvezni.
Pár negatívum:
Könnyen lehetett volna akár egy némafilm is belőle.Párszor már zavaró volt,hogy nem szólalnak meg.
A zenék néha bizsergetően passzoltak az adott részhez viszont pár szám mintha nem illett volna az adott helyre.
Eléggé nyomasztó,depresszív hatású de többször meg fogom nézni még.
9/10
-
azért nem túlozz, a vége nálam is kicsapta a biztosítékot, de egy nagyon jó film ettől függetlenül 7 pont simán -
viizo #66687 Lassie (2005)
Bár a stáblistán pl. Peter O'Toole neve is feltünik, tv/dvd forgalmazásra szánták a filmet. Korábban egy Lassie filmet sem láttam még, viszont skót-juhász gazdi révén gondoltam megnézek már egyet.
A századeleji környezetet egész szépen hozták, viszont a fajtát jól ismerőként az nagyon kiverte nálam a biztosítékot, hogy a skót / angol tájakon forgatott filmben egy 'amerikai' skót juhász a főszereplő - gyakorlatilag teljesen máshogy néz ki, mint az európai skótok. Más szőr, teljesen más fej, robosztus alkat, a színezete is teljesen elüt - az eredeti európai skótok totál máshogy néznek ki. Nyilván a többségnek ez nem tünik fel, de aki kedveli a fajtát, annak azonnal szemet szúr - főleg hogy van egy jelenet, amikor több európai collie is feltünik pár másodpercre az amcsi mellett.
A film egyébként tipikusan tévébe való karácsonyi film, nem is értem, miért nem ilyeneket vetítenek a Bunyó Karácsonyig 78. ismétlése helyett.
Összességében nem volt rossz, de kutyás témakörben vannak jobbak is.
10/6
-
kungfu panda 2
nyomokban spoilert tartalmazhat
ez mi a vörhenyes zsiráffasz volt?
semmi normális poén, értelmetlen(ül) elhúzott és berakott töltelékfightok, volt vagy 4-5 slowmo "grimaszokat vágok mert épp zuhanok" faszság ami szerintem már a fiataloknak is facepalm kategória (legalábbis 7-8 év felett mindenképpen), amúgysem értem miért erőltették ezt a jack blackes sztílót a pandára, engem szvsz kurvára irritál az az ember (meg a szerepei), nemistudom mit keres még hollywoodban. a flashbackek jók voltak (a kispanda valóban aranyos),de ez az egész produkció kár volt, érződik rajta hogy csak a pénzre mentek most, semmi érték nincs a film mögött (nomeg a végén található akkora geci cliffhangert... hogy merészelték egyáltalán meglépni egy ilyet 2011-ben??) jó hogy nem derül ki minden a filmből, de ez szerintem az utolsó 10 másodperc totál ellentmondott az aktuális résznek (mármint hogy ő az egyetlen), a wannabe yoda jós kecske sem láthatta ezt, vagy mi a faszért titkolta el??
Oké hogy mese, de pl. egy Oroszlánkirály még mindig olyan értékeket hordoz amit vállalni tudok huszonévesen is és megnézem szinte minden évben. Pedig ott csak pár afrikai állat volt meg a kies afrika. Ebben az egész keleti, harcművészes, pandás témában meg akkora potenciál lenne hogy iszonyat. Nálam mellélőttek most nagyon. Remélem a folytatásban lesz valami izgalmas is. -
nem láttam még sok westernt, de ez ott volt a jobbak között. -
Utóbbi évek egyik legjobb hangulatú western filmje.
A True Griten és a 3:10 to Yumán kívül nem is emlékszem,hogy volt e mostanában jó western.
Az 1 pont kicsit túlzó bár én is hasonlót éreztem a No Country for Old Men után. -
hapi #66683 Börtönvonat Yumába
10/1
Ha láttatok már értelmetlen faszságot, az biztos hogy alulmaradt ehhez a foshoz képest. És ne akarjon senki belemagyarázni semmi morális baromságot mert ebben a filmben az nem volt. Csak logikátlan értelmetlen faszság semmi más. -
he? -
IXEMGabeo #66681 azt nem rég láttam, az is ilyen időutazásos félig meddig:) -
Limitless
Kicsit túl lazára vették, de nem volt rossz. Sok érdekes kérdést vet fel. -
Columbiana
Jó kis akciófilm volt, soha rosszabbat. Volt benne jónéhány klisé, de nekem tetszett...Zoe Saldana mindegy mit játszik, jól áll neki. :)
7/10 -
alapfilm, akármikor újra megnézhető -
IXEMGabeo #66677 Ezen meg fogtok lepődni
Blues Brothers (1980) FSZ: John Belushi, Dan Aykroyd, Carrie Fisher
Nagyon nagy film, igazán szórakoztatóra sikerült önmagában a 2 tesópár megjelenése komikus a napszemüvegben és a kalapban végig, a szarkasztikus humor és a zene miatt is igazán kellemes szórakozást nyújt. Vannak benne baromságok, de ez a film egy teljes paródia már már néha annyira abszurdak a jelenetek:D pl, amikor az a sok rendőrautó egymásra borult, na meg az Illinois nácik xD, a történet igen egyszerű, a célok és a szálak nem bonyolódnak így tehát szerintem
10/8-at simán megér a film. És én még azt se láttam rajta, hogy a minősége silány lett volna szóval szerintem érdemes megnézni;) -
Nekem az inda 50-nel se megy normálisan
-
Inquisitor #66675 Ha 20Mbittel nem tudok nézni egy oldalról kis felbontású videót, akkor az oldal üzemeltetője NE erőltesse! Máshonnan simán megy egy normális hanggal a HD, miközben kismillió oldal van még nyitva.
amennyiben meg jól látom, bár alapból gyanúsak a kint lévő filmek, de ezek mozis kézi-kamerás, borzasztó kép és hangminőségű kópiák. És mint ilyen minden lehet csak legális oldal nem ... Szóval nem kéne erőltetni a reklámozását itt. -
Lantee #66674 http://www.imdb.com/title/tt1656192/
Itt láthatod, hogy a filmet Special Forces címen mutatják majd, de egyelőre csak ezekben az országokban:
France 2 November 2011
Switzerland 2 November 2011 (French speaking region)
Russia 3 November 2011
Belgium 9 November 2011
Turkey 11 November 2011
Estonia 18 November 2011
Lithuania 25 November 2011
Brazil 9 December 2011
Singapore 5 January 2012
-
lesz szinkronos verzio is meg lesz feliratos verzio is, sőt a szinkronszinészek nevét is leírhatom, ha érdekel, meg hogy hol fogják játszani...
-
miért mi a baj vele ha igen ? -
szerelemdoktor #66670 Mostanában itt nézem a legújabb filmeket, szerintem ezek igazán jók. http://www.ingyenes-filmek.hu -
cola #66669 sziasztok!
egy olyan filmet keresek mint a kölykök(1995) de angliába játszódik és azt hiszem hogy az egyik szereplőt a filmben dante-nak hívják egy lágy pedig felakasztja magát ha jól emlékszem ha valaki esetleg ezen kis információkból tudja a film címét kérem az írja le köszönöm.