[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
kungfu panda 2
nyomokban spoilert tartalmazhat
ez mi a vörhenyes zsiráffasz volt?
semmi normális poén, értelmetlen(ül) elhúzott és berakott töltelékfightok, volt vagy 4-5 slowmo "grimaszokat vágok mert épp zuhanok" faszság ami szerintem már a fiataloknak is facepalm kategória (legalábbis 7-8 év felett mindenképpen), amúgysem értem miért erőltették ezt a jack blackes sztílót a pandára, engem szvsz kurvára irritál az az ember (meg a szerepei), nemistudom mit keres még hollywoodban. a flashbackek jók voltak (a kispanda valóban aranyos),de ez az egész produkció kár volt, érződik rajta hogy csak a pénzre mentek most, semmi érték nincs a film mögött (nomeg a végén található akkora geci cliffhangert... hogy merészelték egyáltalán meglépni egy ilyet 2011-ben??) jó hogy nem derül ki minden a filmből, de ez szerintem az utolsó 10 másodperc totál ellentmondott az aktuális résznek (mármint hogy ő az egyetlen), a wannabe yoda jós kecske sem láthatta ezt, vagy mi a faszért titkolta el??
Oké hogy mese, de pl. egy Oroszlánkirály még mindig olyan értékeket hordoz amit vállalni tudok huszonévesen is és megnézem szinte minden évben. Pedig ott csak pár afrikai állat volt meg a kies afrika. Ebben az egész keleti, harcművészes, pandás témában meg akkora potenciál lenne hogy iszonyat. Nálam mellélőttek most nagyon. Remélem a folytatásban lesz valami izgalmas is.