290
  • leci
    sziasztok!olyan gondom van hogy elindítom a játékot és a monitorom olyat ír ki hogy out of range 33,7khz/75hz.hang van.
    ötlet?megoldás?előre is kösz a segítséget
  • Farkas Dániel
    és kodokat hozé?
  • Farkas Dániel
    tudtok a wolfenstein 2 höz hogykel beirnia kodokat?
  • milu00
    nekem nincs meg, de ezen a linken láttam akciókat, az oldal alján lesznek a számítógéppel kapcsolatos cuccok!
    http://www.napiakciok.hu/korzo
  • kisAKOSH
    keresem eredetiben a Return to Castle Wolfenstein -t kérem aki eladná írjon mailt nekem:

ide: [email protected]
  • gergely012
    1
  • gergely012
    Nézzétek meg Wolfenstein HUN
  • martonamarto
    nem van egy nagy terem és csak lefele van út.
  • gergely012
    NEkem kell a full!
  • gergely012
    Hol ugrottál le? Ott ahol azthitted, hogy átkel ugrani?
  • martonamarto
    mond el részletesebben légyszíves kösz BUÉK
  • ashiaor666
    Ha kell a játék, küldj egy e-mailt ide: [email protected] és a válaszban adom a letöltési linkeket!
  • gergely012
    azthiszem menj továbba ködben és ott a kiút. Azthiszem ez a Return to Castle Wolfenstein 2 egyik képe:
  • martonamarto
    helo! kéne egy kis segítség. a kriptában járok a felmenő oszloppal felmentem megöltem a zombikat. Elvettem a kincset pajzsosoknak már vége a rengés után leugrottam de ott egyik ajtó sem nyílik. Segítséget légyszíves!
  • Rundstedt17
    nekem megvan veterán vagyok kivülről tudom a játékot anno nagy kedvencem volt.11szer toltam végig
  • gergely012
    Látom nem olyan aktív ez a fórum... Kinek van meg az RTCW ? Szóljatok és vegyetek fel MSNEN:
    [email protected]

És használj hangtompítós kispisztolyt!
  • Rundstedt17
    na egy titkos helyet nem tudtam megtalálni a forest nevü pálya után a 10esbe a rakéta kilövősbe nem találtam meg egy titkos helyet vki megmondaná?
  • radinor
    sziasztok ki tudná megmondani,hogy hollehet a teljes játékot letőlteni? vagy ha valaki át kűldené msn-re vagy e-mail-re
    msn cimem:[email protected]
    e-mail:[email protected]
    kőszi mindenkinek előre is
  • Peti1441
    Hellosztok!
    Egy olyan pályán akadtam meg ahol mindent úgy kell csinálni,hogy a riasztók ne induljanak be.
    Tudnátok segíteni?
  • spyky
    sziasztok
  • Fülüke
    A kérdésem már tárgytalan, Megoldottam. :)
  • Fülüke
    Helósztok! Valakinek megvolt vagy megvan a Return to Castle Wolfenstein?
    Kéne a segítség egy résznél. Konkrétan:
    Egy olyan pályán vagyok ahol Úgy kell csinálni mindent hogy a SZIRÉNA ne induljon be..
    Ebben valaki tudna segíteni?
  • Czuffy
    E-mail-em [email protected]
  • Czuffy
    Sziasztok Vki tudna segíteni,hogy MP-ben tudjak játszani.A The All-Seeing fennt van.Előre is köszi.
  • kukule
    Nekem van TELJES magyarosításom
    ha kell elküldöm MSN-en csak cserébe mondja el valaki hogy tudok jáccani multiba,nem eredeti,nincs cd-key!!!
    HELP ME<-->HELP YOU
    [email protected]
    ok?
    A játék meg VÉGIG a fejembe van,abba is tok segíteni
  • Twunk
    VAAAAAAAALAKIIIIII!!! Multplayerba akarnék jáccani, de senki nem jön! Lécci! Jöjjetek!
  • kispeki
    ott nincs sok
  • vizes
    A ferdén felfelé haladó lift környékén keresgélj...
  • giornalista
    Sziasztok! A gáton hogyan lehet bejutni a titkos helyre..? Már végigvittem a játékot, most igyekszem odafigyelni az apróságokra, megpróbálom felderíteni a titkos helyeket.. de erre képtelen vagyok rájönni, hogy hogyan juthatnék be. Annyit látok, hogy a rácsos ajtón belül van egy rámpa, ami alól piros fény világít. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm
  • vizes
    Yeah! Ez megvan...
    De a többi pálya????
  • NEOreg3
    sehogy, vedd meg, max 3000 forint
  • blackie
    sziasztok multiban hogyan tudnék játszani van 4-5 kodom de mindig kidob rossz kód miatt,tudtok segíteni.Ne mondjátok hogy mindenki megveszi?:)
  • vizes
    THX! Megnézem
  • biomage
    a legnehezebb még hátra van ugye ami nincs meg nekem is nehéz volt találnom
    van lent egy kis tér a csigalépcsö egyik ajtója mögött amikor kimész rajta lesz egy lépcsö a tére bemész a házba ahol két fric van 4 ágy közt lesz a titok
    üdv...
  • vizes
    Sőt! Több is van!
    Első a csigalépcső alatt a falat kell törni érte, innen negyébként egy kar átkapcsolásával visszajutsz a pálya elejére a pincebörtönbe,második a rádiós szobában a térkép mögött, harmadikért falat kell robbantani abban az épületben ahonnan indultál a földszinten és innen bentről tudod kinyitni az ajtót amit nem lehetett kivülről a vár oldalból nyitni, a negyedik amikor a hosszú folyosóról ahol a páncélok állnak, bekanyarodsz jobbra, onnan nyílik jobbra egy szoba ott a kandalló mögött amit a bejárati ajtó mellett levő falikar elfordításával nyitsz, kimész a szobából, be szembe, a Hitler kép mögött is van egy, és majdnem a pálya végén egy a folyosó jobboldali falában egy kőajtó amit az utána levő, falba épített kőlap benyomásával nyitsz.
    Ennyi, és egy még mindig nincs meg...
  • biomage
    sorold fel hogy hol van az a négy rejtet terület
  • vizes
    A guta ütöget, hogy nem találom meg a rejtett területeket.
    Pl legelső pályán ötöt ír, és én ha meggebedek sem találok csak négyet.
    Le van írva valahol, hogy merre vannak ezek?
  • csambi13
    itt az email cimem [email protected]
  • csambi13
    ha van valakinek wolfeistein be kodot kuldjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Torry
    Hi all!

Tálaltam én multkor egy oldal, ahol le volt írva, hogy tört játékkal hogy kell játszani.
    Úgy volt valahogy, hogy először 1.3-as patch stb..
    És fennt is voltak azok a patch-ek.