Return to Castle Wolfenstein

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nagyon tetszik.Egy dolgot fájlaltam benne:belelövöm a fritzbe a fél tárat és még mindig visszapofázik.Különösen a csajok a templomos pályán a kettes misszióba.Ettől eltekintve nagyon jó.Hangulat nagyon ott van.A katakombákba kivert a víz a hangoktól és a látványtól.Különösen mikor zombik száza jön az ember felé.
Goodwill
pf

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Írjatok lécci kodokat ehez a wolfeinseinhez!
liquid
dee: olvass vissza a RTCW topikban, ez a kérdés már többször is előkerült ( NE ebben a topicban olvas vissza, hanem a "Játékosok forumáben lévőben..:-))
Én ezt úgy oldottam meg, hogy felmásztam az uccsó kerítés előtt őrtoronyra, és onnan jutottam át a teherautó "garázsához" (ha jol emléxem- 2 hónapja volt)
liquid
Tedd fel a MOH:AA-t és sírd el magad... Annak tükrében a Wolfinak teljesen visszafogott, szerény gépigénye van.
skorpio7
ST !
Kössz ... megkaptam a a Wolf. kézikönyvet is tegnap .
Örülök , hogy nem lett elfelejtve . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

liquid
A ROTT istencsászár game, bárcsak folytatnák, kegyetlen eltalált hangulata volt. Irok is mindjárt a Tom Hallnak, hogy csinálják meg... :-)
A nacik legeppuskazasa natyon-natyon teccik. Granat nem annyira tetszik. De a gepfegyver klafasan kircsi.
Szerintem mostanaban kiadot jatekok kozul ez a legkiralyabb. Aki vegignyomta a wolf3d-t esa doom I ][ -t azoknak biztos tecceni fog. Bar az aradozas mellet a gyengeje a jateknak hogy nagyon konnyu, max fokozaton is lazan vegig lehet jaccani, es eleg sok helyen "quakes" stilusban is elg jo eredmenyeket lehet elerni. De ezek mellett KIRALY!! 😊))
liquid
Ejnye, de kötözködö hangulatban vannak egyesek. A "tizezer villámkezü download mágus"-t azokra értettem (imho egyértelmü volt), akik a megjelenés elött 10 nappal, a RTCW arany-verziojánal megjelenésekor lekapták maguknak valahonnan a játékot. Most profán leszek: lesz*rom, hogy ki milyen játékkal játszik, megvette e vagy sem, és hogy hogy hány száz cédényi cuccost tart otthon az alsógatyák alatt.
A játékok drágák, aki nem tudja megvenni, nyilvánvalóan megszerzi máshogy (az erröl alkotott véleményemet olvashatod a "Warez vége?" c. topikban, nem fogom mégegyszer leirni).
Egy dologra szeretnék viszont kérni mindenkit (a többi, reviewer kolléga nevében is): ne tessék már leirni egy cikk után, hogy "hubazze, háteznekem már megvót warezba kéthónapja, azse tudom mááá, hogy hun az a cédé amire kiirtam". Az SG KIZÁRÓLAG olyan játékokról ir, ami itthon, LEGÁLIS bolti forgalomban megjelent, pont. Akinek ez nem felel meg, az nyugodtan lépjen tovább, nem a megfelelö helyen keresgél.

PS: meg fogsz lepödni: a gonosz rendörség semmi érdekes dolgot nem találna nálam, ha csak a régi, 3.5-ös lemezre kimásolt doomot vagy EOB-t nem.
liquid
tWix kolléga, ezt már kitárgyaltuk lentebb. Ez itt nem az isonews, és nem is a Jen?ke Kulezwarez szájtja. Ha neked megvolt a game a gold leadásának napján, (2 héttel a megjelenés elött) akkor gratulálok, ügyes vagy, osztoztál kb tízezer lelkes villámkez? download-mágus örömében.
liquid
Türheö kategoria. Ha 800*600 magasságában akarsz próbálkozni, fullos grafikai beállítások mellett, akkor 800+ proci, 256 mega ram, és GF2 ajánlott. Tapasztalatok szerint egy 500+ procin már játszható, de a tiszteséges vkártya meg a sok ram nagyon kell neki...
Milyen a gépigénye?
skorpio7
Hmmm ... .

Te Ancsa, minek neked bot?
St
Köszönöm, hogy megértetted a probléma lényegét.
liquid
Hawk: sajna csak ez az egy video van, szerintem is csinálhattak volna hozzá valami pofásabb megnyerést...
liquid
A gépeddel van baj. A RTCW lángeffektje (lángszórózz egy kicsit!) messze a legszebb az FPS-ek mezönyében. Hasonlitsd össze mondjuk az AvP2 lángszorójával (ami egyébként egy nagyon király game) fájdalmasan nagy a különdbség (az RTCW javára).
St
Pöty: Mester vagy! Végigjátszottad már egy hónapja? Szerinted kit érdekel?

A SuperGamez nem hardcore warezes arcoknak készül, ezáltal tökéletesen hidegen hagy, hogy az akárhonnan letöltött isodat már végigjátszottad. Ha nem mond semmi újat a cikk akkor ne olvasd el, és akkor nem idegesíted magad, hogy ilyen "lassúak" voltunk. Nem kell itt a hangulatot kelteni, ha nem tudsz értelmesen hozzászólni masszívan törölve leszel, és mehetsz olvasgatni a játékok.hu-ra.
liquid
Kösz, pontosan erröl van szó. Ha Pöty kolléga (vagy bárki más) egy hónapja már játszott vele, az azt jelenti, hogy a warez-teamek megint ügyesek voltak.
PS: ha az SG-nek is napi 150 ezer olvasója lesz (mint a Gamespotnak vagy az IGN-nek), akkor majd mi is közlünk anyagot béta állapotú preview-copy-k alapján, mert akkor majd küldenek ilyet a kiadók/fejleszt?k. Tanulság:minnél többet kell látogatni naponta az SG-t... :-)
Hat telleg vilagrangeto elmeny, megerte leulni a gep ele, ma is tanultal valami ujat es hasznosat, tartalmasan toltotted el a napodat es kozben meg szorakoztal is! Vegulis - ha jobban meggondolom - a nepmeseben is a legkisebb kiralyfi gyoz (amit mar az elejen lehet tudni), azzal a kulombseggel hogy nem mindegyikben ugyanugy 100x. A gagyibb horrorfilmekben persze ugyanugy gyoz 100x, es persze gagyibb horrorfilmbol is meg lehet elni, megse szeretnem ha ez a szinvonal jelentene a jatekot eztan. Persze kinek a pap, kinek a papne, de nekem szemely szerint az rtcw _nem_.
EqUiNoX
Aggyisten!

...van egy resz ahol talalsz egy nyitott koporsot benne egy zombi. Es mit egy szar horror filmben elore tudod hogy mi fog tortenni...

hajjaj..a szőke, nagymellű nénik is mindig az emeletre futnak fel, a sötétbe, ha megtámadja őket egy sorozatgyilkos..pedig tudod te is, hogy meg fog halni 3 percen belül, mégis megnézed. Ott a koporsó, tudod, hogy van benne zombi..mégy, lassan, figyeled, hogy na, mikor mozdul meg, hogy szétlődd a fejét..Figyelsz, a kezed a jobbgombon..erre hirtelen megmoccan, te meg összesz×rod magad, pedig végig tudtad, sőt mi több, számitottál is rá..na ez benne jó..szerintem :]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

liquid
Maga is tévedésben van, kettes számú ifjú barátom. :-)
A RTCW az USA-ban 2001 november 27-én (3 hete) jelent meg. Milyen játékkal játszottál te másfél hónapja? Csak talán nem valami cégt?l kilopott bétával? Mert a wolfi nov 17-én (1 hónapja) került aranylemezre, azaz a te verziód csak béta lehetett...
Sajnálom, cégt?l/újságtól kilopott, félkész cuccot nem áll módunkban (sem szándékunkban)tesztelni (se most, se máskor), ilyen er?vel már Unreal 2 review is futhatna az SG-n.
Nem kívánok ebb?l vitát nyitni, legyen elég annyi, hogy itt az SG-n ti el?bb olvashattatok RTCW rivjút, mint akár több, nálunk sokkal nagyobb angol/német/amcsi site olvasóközönsége.
Fatality
Akkor 2 dolog lehetséges:

1. Külföldről szerezted be a játékot
2. Illegálisan jutottál hozzá a szoftverhez
Liquid: te nagyon le lehetsz maradva 😉 én már kb másfél hónapja! végigmászkáltam a rtcw-t és ha te hozzád csak most jutott el a gamma akkor az a te személyes problémád 😉))))) Hogy a hc gámer és egyéb helyek csak most írnak róla, amikor már kábé 2-3 hete jáccogatnak vele az emberkék multipléjerben (full verzióval természetesen)...na igen, no comment...
liquid
Pöty: maga tévedésben van, ifju barátom. A RTCW hivatalosan pár napja jelent meg kis hazánkban, mi pedig a megjelenés napján review-t közöltünk róla. Az én fogalmamim szerint ezt naprakésznek hivják. Az amcsi megjelenés nov végén volt (ugy 3 hete). Azota (kis hazánkban)csak az SG (és velünk kb egyidöben a hcgamer) közölt a játékról review-t, az offline lapok többségében majd januárban olvashatsz róla...

skorpio7
Ühümm ... hát persze , én meg éppen most játszok a DOOM 3-mal .Tudod mihez volt szerencséd ?! Ehhez - 11/04/2001 Alcatraz: Prison Escape .
Maximum akkor játszottál te az én általam említett játékkal , ha tagja vagy a Philos Labs programfejlesztő magyar csapatnak .Azt meg eléggé kizártnak tartom , mert ennyire nem keverheti össze senki a programcímeket .
És van még egy oltári nagy különbség a 2 játék között , ami ég és föld közötti különbséget takar - a minőség .A magyar program mellett elbújhat ez a silány ál alcatraz program .Nézd meg a hivatalos honlapon , hogy mi is a helyzet és máris észreveheted a különbséget .

http://www.cdv-alcatraz.de/

skorpio7
ST !
Köszönöm .

skorpio7
ST !
Az e-mail-edre megy egy levél .
A pontos nevet , meg fix e-mail címet tényleg jobb titkolni , mert hátha van egy-két jóakarója az embernek , aki olvassa a hozzászólásokat is .
Itt senkisem egy szentlélek .

St
Követjük az árakat 😊

Írd meg légyszives melyik volt a te rendelésed, mert egyik név sem ismerõs a rendelések között...
skorpio7
ST !
Ehhez mit szólsz ?

CD-GALAXIS
PC-s Újdonság - Wolfenstein!!! (2001.12.17.)

Megérkezett a régóta várt Return to Castle Wolfenstein (11 990 Ft),...

skorpio7
Nem a westend volt az ?
Én azt hallottam , hogy ott lehetett kapni , de gyakorlatilag sec-perc alatt elfogyott .

Rincewind !
Ez tényleg így ... ízlések és pofonok , azaz kinek -kinek mi jön be .Pl. és a cs-t valahogy nagyon nem komálom .Lehet , hogy az első benyomások voltak csak rosszak , de én azóta is idegenkedek tőle .Talán majd a Condition Zero lesz az a játék , ami meglágyítja a szívemet e témában .Csak arra leszek kíváncsi , hogy a következő év ugye egyértelműen a multiplayer játékok éve lesz .Ki fog tudni ennyi játék közül választani ? és ki fog tudni ennyi játékkal egyszerre játszani ? Ha eddig nem is , de mostmár nagyon nagyot kell alkotni majd az egyes fejlesztő gárdáknak , ha meg akarják nyerni maguknak az ugyan növekvő , de az egyre több multiplayerre termett játék megjelenése miatt folyamatosan eloszló online játékosokat .
Nekem ez a játék nem a single miatt kell , akkor már rég letöltöttem , kiírtam vagy lemásoltam volna .Lehet , hogy ki sem játszom a single részt ( úgy , mint a dune-t , aminek mind a mai napig nem kezdtem hozzá egyetlen kampányához sem ) , mivel csak a multival játszom , mert azaz igazi élmény .Egy vagy több emberrel szemtől szemben ... ennek van igazán hangulata és ezért éri meg igazán eredeti game-t venni .Legalább is azokat , amiket szeretne az ember multiban is játszani és nem csak tört szervereken .De én sem vagyok egy angyal , mert a játékaim 95% warez származék .Úgy vagyok vele , hogy amit csak egyszer lehet kijátszani ( Tomb Raider , Alone in the dark , Resident Evil , Battlezone , Mdk2 , stb ... ), arra felesleges kidobni 1-2 ezer Ft-nál többet .Na , szóval így állok én is hozzá egy game-hoz .Ja igen ... kivétel nálam a hazai fejlesztésű és kiadású game , amit talán egy kis nacionalizmus miatt csak dobozosan tartok elképzelhetőnek megvenni .Legalább őket támogatom(gassuk) azzal , hogy megvesszük legálisan a programjukat .Jövőre pedig 3 ilyen jó játék is lesz a pc játékok színpadán - IG3 , Hagemónia és Escape from Alcatraz .Ezek mind meglesznek , csak megérjem a megjelenési napjukat .
Na mára ennyit a véleményekről .

silanor
Az arat arra ertettem, hogy pl valahol (most erdeklodom hol 😊 11e-ert adtak, csak mar elfogyott. Remelem nemsokara jon ujabb szallitmany.

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.

Rincewind
Jójó! Én nem azt mondtam, hogy rossz! Én a véleményem írtam le! Annak meg örülök, hogy neked ennyire bejön, mert legalább nem pocsékolod a pénzed! Egyébként biztos lenne nekem is olyan játékom, amire te azt mondanád, hogy rossz, pedig szerintem Istenkirályt! De, hát különbözőek vagyunk és ez itt a lényeg!
Aki szerint ez a játék gyenge az mondjon egy jobbat! A halflife-ot ne említse mert az nálam nem igazán jött be. A grafika vitán felül a valaha kiadott legjobb. Természetesen ez a játék sincsen hibák nélkül, bár az szubjektv hogy kinek mi nem tetszett benne, számomra pl Soldier of Fortune szerű végtagleszakadások és látványos haláltusák sokat lendítettek volna a játék hangulatán.
Szerintem vagy százszor jobb mint az agyonmagasztalt Max Paine aminél a grafika tényleg nagyon jó volt (bár nem jobb mint a wolfé) viszont a játék olyan könnyű hogy nálam mégis inkább a gagyi kategóriába tartozott.
skorpio7
Pontosan !Sehol máshol ( online üzlet , szaküzlet - telefonon ) nem lehet kapni , ahol érdeklődtem .

ST !
A héten azért megkapom , ha már szombaton megrendeltem ?

St
Legalább nálunk már kapható, egyébként ennek is le fog menni az ára, március-április környékén sztem már 9900 ft-os kategória lesz.

liquid
A 12-13 ezer forintos játékár ma már teljesen átlagosnak mondható. A RTCW eredeti -amerikai- ára ötven dolcsi magasságában mozgott, tessék számolni...
skorpio7
Nem is kötelező , de nekem nem számít , ha a saját szórakozásomról van szó .A DUNE-t is előrendelésben vettem és 12000 volt .És még mindíg nem csökkentették az árát , ha megnézed a CD-Galaxis-t ... én nem várok vele 1 évet , hogy esetleg némileg essen a játék ára , mert biztos lehetsz benne , hogy 1/2-1 évig nem fog 10000 forint alá menni .Nekem pedig most kell a játék , nem pedig akkor , amikor már azt mondják , hogy "-te még csak most játszol vele ? -én már el is felejtettem" .Számomra ez az összeg annyit jelent , hogy 1/2 évig megvonom magamtól a havi 2 óriáspizza adagomat ... de hányszor mondtam én már ezt ?! Meg ment már el pénz ennél silányabb dolgokra is .
Végezetül pedig érdemes lesz majd megnézni , hogy mennyi is lesz kedvezmény nélkül a játék a CDG.-ban vagy az egyes szaküzletekben , nagyáruházakban .

silanor
Amennyiert az SG adja (kedvezmennyel!), annyiert en tuti meg nem veszem 😞

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.

skorpio7
Rincewind !
Hogy emlékezni fogunk-e rá ?!
Tőlem ne is kérdezd .A DUNE-Emperor játék is megvan már július óta .Scooter-ral minden 2 hétben , de én magam minden héten nyomom legalább 1 nap a neten , annyira bejött nálam a játék és persze direkt ezért is vettem meg a dobozost .Ha látnál egy péntek és szombat estét , hogy mennyien is indítanak játékot és játszák még most is , igencsak meglepődnél ( de hétköznap is állandóan van 3-4 játékindító minden percben ).Szerény véleményem szerint rajtam és Scooter-en kívül más már nem is igen játszik ezzel a játékkal és főleg nem a WO-n .És most itt a WOLF-i ... most is éppen egy órás játékból jövök , igaz , hogy még mindíg a TESTdemó2 , de lám én még azt az 1 pályát sem unom .És egy a lényeg , 1 héten 5-6 napon 2 órát minimum nyomok a neten vele és alig várom már ( remélem a héten meghozza a posta ) , hogy a kezeim között legyen a végleges és végre megnézzem magamnak a többi pályát is .Milyen érdekes is ... a PC-DOME-on leszóltak , hogy miért is gondolom én azt , hogy 3 hónap után nem lesz majd elég magyar játékos ?.Ebben egyet kell , hogy értesek veled , mert szerintem is a magyar tört szerverek 3 hónap múlva az esetleges kláncsatákat kivéve igencsak üresek lesznek ... bár ne legyen igazam .Azonban szerencsére a világhálón még akkor is hemzsegni fognak a wolf-játékosok és szerverek és velem félév után is találkozni fogsz ( persze csak ha akarsz ) valamelyik dedikált szerveren .És ez "tuti fix" .

Laalee
merthogy?

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

KIP
Erről a gammáról csak szuperlativuszokban lehet beszélni...asszem FPS game of the year!
Rincewind
Viszont, ami nagyon bejött az a grafika! Az tetszett! 😊)
Rincewind
Nem rossz, nem rossz! De azért annyit nem ér, mint amennyire istenítik! És valahogy a multiplayer részétől se voltam hasraesve, mint itt egyesek. Szerintem a CS még még mindíg ezerszer jobb és a MoHaa multiplayer demója is lemossa színről! Lehet, hogy most tart a nagy RtCW láz, de majd megnézem 3 hónap múlva is emlékezni fogtok-e rá... Szóval nekem olyan erős közepes alkotás, mely ideig óráig leköt, de semmi maradandót nem hagy bennem! A Single rész viszont tetszett, bár azok a zombik, nekem nagyon nem jöttek be :/
St
elolvastam 5x mire leesett a poén 😊

LI-QU-ID 😊
liquid
De jó is lenne, ha az ID fizetné cikkeimet... :-)
Dikkma
Szerintem arról van szó, hogy mivel wolf-lázban ég a netes társadalom, az a menő, akinek nem tetszik. Ezért kell leszólni.
Pedig megakirály..
Kiderül, liquid azért liquid, mert LI a monogrammja, a kedvence a QUake, és az ID fizeti a cikkeit. 😊)))
St
vagy a szövetségeseket...
Az is ott van. Nem kell kiforgatni mindent.
OliApa
Ja. Aztán meg csodálkoznak, ha az embernek nem a srófukra jár az agya. . .