290
-
Samamoto #249 Hoi!
Teljesen kiborít a 3/1-es pálya. Volt olyan is, hogy senkit sem öltem meg és volt olyan is, hogy a kapus kivételével mindenkit - riasztás nélkül, természetesen -, de könyörgöm nálam az egész pályán egy kib@szott teherautó van, ami elindul amikor belépek a kis alagútba és ha még bravúrosan fejbe is lövöm az alagút végénél álló két őrt, akkor is észrevesznek és vagy hússzor próbáltam, de egyszer sem sikerült felugrani rá. A piros ajtóig nem lehet úgy eljutni, hogy ne indulna el a teherautó. Arra gondoltam, hogy esetleg majd jön egy másik, de nem, tehát valami nagyon el van tolva itt. Segítsetek!
Sam -
#243 Tényleg, most ez a legújabb wolfenstein, vagy van újabb is, valami enemy terroriti, vagy mi? -
Szabcsi #241 Háát isten látja lelekem nem szoktam cheatelni, de 3/1-est pályaugró kóddal vittem át, mert ha mégegyszer meghallottam volna a szirénát, akkor szétvertem volna az egész kurva lakást az biztos... -
Sub Bass12 #231 Szasztok :)
honnan lehet letölteni a magyarosítást? na kábé ígyírtok mindnekit hogyha valaki nem mondja meg :)
ya...és qmiki oldala nekem nem jön be :(
na pacsesz emberek
-
kispetty #222 Sziasztok!!
sajna én is elakadtam... ugyanazt tettem kb. mint Roolin... megöltem mindenkit, kivétel "kapus" őr, aztán kilőttem a domboldalból a riasztót is. szaladok/szaladnék a teherautóhoz, de a kapus mindig észrevesz... beszaladok a kocsi hátuljába és megjelenik a kis ablak, hogy "végeztem" a feladattal, de aztán kész ennyi... az idő megy tovább, és vele a játék is...= nem végeztem:((valaki segítsen.. mit csinálok rosszul? sehogy sem tudok elmenni a kapus őr mellett anélkül, hogy észre ne venne... még egy ilyen sikertelen éjszaka és megőrülök:)
hali
-
kidlacee #208 A vége nagyon tetszik.Tulajdonképpen nem olyan "hű de nehéz" az utolsó pálya.Nagy a tér,és így lehet rohangászni,míg I. Heinrich nagydarab és lassabb is.Csak a szellemek akik elvakítanak,azok gázosak.Heinrich ellen a 8-as fegyver a legjobb.Tetszik még a pálya előtti videó,mikor feltámasztják.Király ez a Return To Castle Wolfeinstein! -
#207 Milyen kártyád van?
Ha valami nvidia chippes produktum, akkor szimplán frissítsd be neki a legfrisebb Detonatort, és mennie kell. -
#203 Ha picit jobban megvizslatod, hogy milyen fórumba írsz, akkor látni fogod, hogy a hozzá tartozó cikket én karcoltam. Innen rád bízom a kérdés megválaszolását... :-) -
#201 Nem, én úgy kaptam... -
#199 A legegyszerűbb, ha megveszed a játékotot, akkor majd nem lesz rossz az a gonosz cdkey.. :-) -
kidlacee #196 Nekem nagyon tetszik.Egy dolgot fájlaltam benne:belelövöm a fritzbe a fél tárat és még mindig visszapofázik.Különösen a csajok a templomos pályán a kettes misszióba.Ettől eltekintve nagyon jó.Hangulat nagyon ott van.A katakombákba kivert a víz a hangoktól és a látványtól.Különösen mikor zombik száza jön az ember felé. -
#190 pf -
wormi #188 Írjatok lécci kodokat ehez a wolfeinseinhez! -
#162 dee: olvass vissza a RTCW topikban, ez a kérdés már többször is előkerült ( NE ebben a topicban olvas vissza, hanem a "Játékosok forumáben lévőben..:-))
Én ezt úgy oldottam meg, hogy felmásztam az uccsó kerítés előtt őrtoronyra, és onnan jutottam át a teherautó "garázsához" (ha jol emléxem- 2 hónapja volt) -
#159 Tedd fel a MOH:AA-t és sírd el magad... Annak tükrében a Wolfinak teljesen visszafogott, szerény gépigénye van. -
#149 ST !
Kössz ... megkaptam a a Wolf. kézikönyvet is tegnap .
Örülök , hogy nem lett elfelejtve . :) -
#134 A ROTT istencsászár game, bárcsak folytatnák, kegyetlen eltalált hangulata volt. Irok is mindjárt a Tom Hallnak, hogy csinálják meg... :-)
-
awender #122 A nacik legeppuskazasa natyon-natyon teccik. Granat nem annyira tetszik. De a gepfegyver klafasan kircsi. -
yanoo #120 Szerintem mostanaban kiadot jatekok kozul ez a legkiralyabb. Aki vegignyomta a wolf3d-t esa doom I ][ -t azoknak biztos tecceni fog. Bar az aradozas mellet a gyengeje a jateknak hogy nagyon konnyu, max fokozaton is lazan vegig lehet jaccani, es eleg sok helyen "quakes" stilusban is elg jo eredmenyeket lehet elerni. De ezek mellett KIRALY!! :))) -
#118 Ejnye, de kötözködö hangulatban vannak egyesek. A "tizezer villámkezü download mágus"-t azokra értettem (imho egyértelmü volt), akik a megjelenés elött 10 nappal, a RTCW arany-verziojánal megjelenésekor lekapták maguknak valahonnan a játékot. Most profán leszek: lesz*rom, hogy ki milyen játékkal játszik, megvette e vagy sem, és hogy hogy hány száz cédényi cuccost tart otthon az alsógatyák alatt.
A játékok drágák, aki nem tudja megvenni, nyilvánvalóan megszerzi máshogy (az erröl alkotott véleményemet olvashatod a "Warez vége?" c. topikban, nem fogom mégegyszer leirni).
Egy dologra szeretnék viszont kérni mindenkit (a többi, reviewer kolléga nevében is): ne tessék már leirni egy cikk után, hogy "hubazze, háteznekem már megvót warezba kéthónapja, azse tudom mááá, hogy hun az a cédé amire kiirtam". Az SG KIZÁRÓLAG olyan játékokról ir, ami itthon, LEGÁLIS bolti forgalomban megjelent, pont. Akinek ez nem felel meg, az nyugodtan lépjen tovább, nem a megfelelö helyen keresgél.
PS: meg fogsz lepödni: a gonosz rendörség semmi érdekes dolgot nem találna nálam, ha csak a régi, 3.5-ös lemezre kimásolt doomot vagy EOB-t nem. -
#113 tWix kolléga, ezt már kitárgyaltuk lentebb. Ez itt nem az isonews, és nem is a Jen?ke Kulezwarez szájtja. Ha neked megvolt a game a gold leadásának napján, (2 héttel a megjelenés elött) akkor gratulálok, ügyes vagy, osztoztál kb tízezer lelkes villámkez? download-mágus örömében. -
#106 Türheö kategoria. Ha 800*600 magasságában akarsz próbálkozni, fullos grafikai beállítások mellett, akkor 800+ proci, 256 mega ram, és GF2 ajánlott. Tapasztalatok szerint egy 500+ procin már játszható, de a tiszteséges vkártya meg a sok ram nagyon kell neki... -
Caballero #105 Milyen a gépigénye? -
#100 Hmmm ... . -
SO aka Devil #99 Te Ancsa, minek neked bot? -
#96 Köszönöm, hogy megértetted a probléma lényegét. -
#94 Hawk: sajna csak ez az egy video van, szerintem is csinálhattak volna hozzá valami pofásabb megnyerést... -
#93 A gépeddel van baj. A RTCW lángeffektje (lángszórózz egy kicsit!) messze a legszebb az FPS-ek mezönyében. Hasonlitsd össze mondjuk az AvP2 lángszorójával (ami egyébként egy nagyon király game) fájdalmasan nagy a különdbség (az RTCW javára). -
#89 Pöty: Mester vagy! Végigjátszottad már egy hónapja? Szerinted kit érdekel?
A SuperGamez nem hardcore warezes arcoknak készül, ezáltal tökéletesen hidegen hagy, hogy az akárhonnan letöltött isodat már végigjátszottad. Ha nem mond semmi újat a cikk akkor ne olvasd el, és akkor nem idegesíted magad, hogy ilyen "lassúak" voltunk. Nem kell itt a hangulatot kelteni, ha nem tudsz értelmesen hozzászólni masszívan törölve leszel, és mehetsz olvasgatni a játékok.hu-ra. -
#88 Kösz, pontosan erröl van szó. Ha Pöty kolléga (vagy bárki más) egy hónapja már játszott vele, az azt jelenti, hogy a warez-teamek megint ügyesek voltak.
PS: ha az SG-nek is napi 150 ezer olvasója lesz (mint a Gamespotnak vagy az IGN-nek), akkor majd mi is közlünk anyagot béta állapotú preview-copy-k alapján, mert akkor majd küldenek ilyet a kiadók/fejleszt?k. Tanulság:minnél többet kell látogatni naponta az SG-t... :-) -
SO aka Devil #85 Hat telleg vilagrangeto elmeny, megerte leulni a gep ele, ma is tanultal valami ujat es hasznosat, tartalmasan toltotted el a napodat es kozben meg szorakoztal is! Vegulis - ha jobban meggondolom - a nepmeseben is a legkisebb kiralyfi gyoz (amit mar az elejen lehet tudni), azzal a kulombseggel hogy nem mindegyikben ugyanugy 100x. A gagyibb horrorfilmekben persze ugyanugy gyoz 100x, es persze gagyibb horrorfilmbol is meg lehet elni, megse szeretnem ha ez a szinvonal jelentene a jatekot eztan. Persze kinek a pap, kinek a papne, de nekem szemely szerint az rtcw _nem_. -
#84 Aggyisten!
...van egy resz ahol talalsz egy nyitott koporsot benne egy zombi. Es mit egy szar horror filmben elore tudod hogy mi fog tortenni...
hajjaj..a szőke, nagymellű nénik is mindig az emeletre futnak fel, a sötétbe, ha megtámadja őket egy sorozatgyilkos..pedig tudod te is, hogy meg fog halni 3 percen belül, mégis megnézed. Ott a koporsó, tudod, hogy van benne zombi..mégy, lassan, figyeled, hogy na, mikor mozdul meg, hogy szétlődd a fejét..Figyelsz, a kezed a jobbgombon..erre hirtelen megmoccan, te meg összesz×rod magad, pedig végig tudtad, sőt mi több, számitottál is rá..na ez benne jó..szerintem :] -
#83 Maga is tévedésben van, kettes számú ifjú barátom. :-)
A RTCW az USA-ban 2001 november 27-én (3 hete) jelent meg. Milyen játékkal játszottál te másfél hónapja? Csak talán nem valami cégt?l kilopott bétával? Mert a wolfi nov 17-én (1 hónapja) került aranylemezre, azaz a te verziód csak béta lehetett...
Sajnálom, cégt?l/újságtól kilopott, félkész cuccot nem áll módunkban (sem szándékunkban)tesztelni (se most, se máskor), ilyen er?vel már Unreal 2 review is futhatna az SG-n.
Nem kívánok ebb?l vitát nyitni, legyen elég annyi, hogy itt az SG-n ti el?bb olvashattatok RTCW rivjút, mint akár több, nálunk sokkal nagyobb angol/német/amcsi site olvasóközönsége. -
#82 Akkor 2 dolog lehetséges:
1. Külföldről szerezted be a játékot
2. Illegálisan jutottál hozzá a szoftverhez
-
zoliiiiii #81 Liquid: te nagyon le lehetsz maradva ;) én már kb másfél hónapja! végigmászkáltam a rtcw-t és ha te hozzád csak most jutott el a gamma akkor az a te személyes problémád ;)))))) Hogy a hc gámer és egyéb helyek csak most írnak róla, amikor már kábé 2-3 hete jáccogatnak vele az emberkék multipléjerben (full verzióval természetesen)...na igen, no comment... -
#80 Pöty: maga tévedésben van, ifju barátom. A RTCW hivatalosan pár napja jelent meg kis hazánkban, mi pedig a megjelenés napján review-t közöltünk róla. Az én fogalmamim szerint ezt naprakésznek hivják. Az amcsi megjelenés nov végén volt (ugy 3 hete). Azota (kis hazánkban)csak az SG (és velünk kb egyidöben a hcgamer) közölt a játékról review-t, az offline lapok többségében majd januárban olvashatsz róla...
-
#79 Ühümm ... hát persze , én meg éppen most játszok a DOOM 3-mal .Tudod mihez volt szerencséd ?! Ehhez - 11/04/2001 Alcatraz: Prison Escape .
Maximum akkor játszottál te az én általam említett játékkal , ha tagja vagy a Philos Labs programfejlesztő magyar csapatnak .Azt meg eléggé kizártnak tartom , mert ennyire nem keverheti össze senki a programcímeket .
És van még egy oltári nagy különbség a 2 játék között , ami ég és föld közötti különbséget takar - a minőség .A magyar program mellett elbújhat ez a silány ál alcatraz program .Nézd meg a hivatalos honlapon , hogy mi is a helyzet és máris észreveheted a különbséget .
http://www.cdv-alcatraz.de/ -
#73 ST !
Köszönöm . -
#71 ST !
Az e-mail-edre megy egy levél .
A pontos nevet , meg fix e-mail címet tényleg jobb titkolni , mert hátha van egy-két jóakarója az embernek , aki olvassa a hozzászólásokat is .
Itt senkisem egy szentlélek . -
#70 Követjük az árakat :)
Írd meg légyszives melyik volt a te rendelésed, mert egyik név sem ismerős a rendelések között...