Return to Castle Wolfenstein
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a single-része egyszerűen szenzációs!Messze lekörözi a Half Life-ot és a hasonlókat,minden tekintetben.
szerintem ez a game single be nem tud ujjat mutatni olyan mint a töbi FPS game. Igazi arcát inkább a multi rész mutatja meg. Abba a legkirályságosabb szerintem mindenki probálja ki aki tudja na ebbe tud már ujjat mutatni
Hogy hol vannak? Azt nem tudom, számomra ez lesz hosszú ideig az etalon. Mind singliben, mind multiban. Úgy ahogy az volt a Wolf3d, amire ma is szívesen emlékszem és játszok vele néha. Azért csak néha mert itt van az RTCW és nálam ez az első. Még akkor is hgy ha elfogult vagyok a gémmel kapcsolatban. De hát kit érdekel. Ja és etalon addig lesz ameddig nem jön a következő Wolfi úgy 6-8 év múlva!!!
Vannak ebben botok vazz? Lehet LAN multizni haveral meg bot - okkal?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Akkor jólvan ... csak a pillanatnyi figyelmetlenségem ( amit a játék iránti elvakult szeretet okoz ) lehet az oka , hogy nem vettem észre ezt
.
."A BC a jobbik csapat jutalma."
Az idei év legjobb FPS-e mindenképpen az Alien vs. Predator 2 😊))
Ennyi fikázást is régen olvastam.Hol vannak azok az emberek akinek tetszik?Egyeltalan hol van az a game ami az etalon?Amihez mérni lehet.Ha valakinek meg ez tul arcade akkor lehet jelentkezni Afganisztanba tapasztalatokat szerezni.A lenyeg szerintem a szorakozas es ha elszorakoztat anyira hogy vegig nyomd akkor mar elerte a celjat.
marha laza gém
nekem az eredeti (wolf 3d ) jobban tetszett.
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
Szepnek szep, jatszhatonak meg haaaat... elfojthatatlan 'mostemegy FPS remix' erzesem volt vegig (a kulombseg annyi hogy nem Quake-remix hanem 'mindenhonnan ollozunk' remix volt), a lopakodos palya utan (ami egyebkent bugos is volt) letoroltem az egeszet, egyszeruen untam. Az ellenfel logika - mar amelyik ellenfelnel feltunoen volt - abszolut kiismerheto volt, az 1. fejezet vegen a foboss meg se birt sebezni...
Multiplayer modban meglepo modomn egesz jo a jatek, tenyleg osztonoz az igazi csapatjatekra, gondolkodni kell es a tobbi jatekossak kooperalni, tehat a kulonfele, egymast segito es kiegeszito karakterosztalyok nagyon jol ki vannak talalva - de a demo palyan kivul egyszeruen nem talaltam olyan mapot ami osszemerheto lett volna pld. egy normalis CS palyaval. A legtobb palya oda vezetett hogy kampoljunk egy atjarot/szobat mind es kozben tapoljuk egymast es kb itt vege is volt a jatekelmenynek...
Multiplayer modban meglepo modomn egesz jo a jatek, tenyleg osztonoz az igazi csapatjatekra, gondolkodni kell es a tobbi jatekossak kooperalni, tehat a kulonfele, egymast segito es kiegeszito karakterosztalyok nagyon jol ki vannak talalva - de a demo palyan kivul egyszeruen nem talaltam olyan mapot ami osszemerheto lett volna pld. egy normalis CS palyaval. A legtobb palya oda vezetett hogy kampoljunk egy atjarot/szobat mind es kozben tapoljuk egymast es kb itt vege is volt a jatekelmenynek...
Naa !
Ne felejtsd el , hogy valamikor superwarez volt a neve és ahhoz dicső is maradt .A "gamez" név lett ennek a legálisabb változata .Szóval csak dicséret illeti az eddigi munkáját a supergamez team-nek az ismertetéseket illetően .Gondolj csak az előző Ghost Recon-ra , az is kiválló ismertetető volt , hogy a kedvenc Planetside programomról ne is beszéljek . 😊
Ne felejtsd el , hogy valamikor superwarez volt a neve és ahhoz dicső is maradt .A "gamez" név lett ennek a legálisabb változata .Szóval csak dicséret illeti az eddigi munkáját a supergamez team-nek az ismertetéseket illetően .Gondolj csak az előző Ghost Recon-ra , az is kiválló ismertetető volt , hogy a kedvenc Planetside programomról ne is beszéljek . 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Mielött valaki szoová tenné, némi önkorrekcio: 8 MP pálya van, nem 7.
UI:
Az ellenfelek AI-je NINCS elöre scriptelve. 5 probálkozásbool ötféleképpen viselkednek, proobáld csak ki...Az MGS2-öt meg ne keverjük a dologba, az picinykét más tészta.
UI:
Az ellenfelek AI-je NINCS elöre scriptelve. 5 probálkozásbool ötféleképpen viselkednek, proobáld csak ki...Az MGS2-öt meg ne keverjük a dologba, az picinykét más tészta.