290
-
#69 ST !
Ehhez mit szólsz ?
CD-GALAXIS
PC-s Újdonság - Wolfenstein!!! (2001.12.17.)
Megérkezett a régóta várt Return to Castle Wolfenstein (11 990 Ft),... -
#67 Nem a westend volt az ?
Én azt hallottam , hogy ott lehetett kapni , de gyakorlatilag sec-perc alatt elfogyott .
Rincewind !
Ez tényleg így ... ízlések és pofonok , azaz kinek -kinek mi jön be .Pl. és a cs-t valahogy nagyon nem komálom .Lehet , hogy az első benyomások voltak csak rosszak , de én azóta is idegenkedek tőle .Talán majd a Condition Zero lesz az a játék , ami meglágyítja a szívemet e témában .Csak arra leszek kíváncsi , hogy a következő év ugye egyértelműen a multiplayer játékok éve lesz .Ki fog tudni ennyi játék közül választani ? és ki fog tudni ennyi játékkal egyszerre játszani ? Ha eddig nem is , de mostmár nagyon nagyot kell alkotni majd az egyes fejlesztő gárdáknak , ha meg akarják nyerni maguknak az ugyan növekvő , de az egyre több multiplayerre termett játék megjelenése miatt folyamatosan eloszló online játékosokat .
Nekem ez a játék nem a single miatt kell , akkor már rég letöltöttem , kiírtam vagy lemásoltam volna .Lehet , hogy ki sem játszom a single részt ( úgy , mint a dune-t , aminek mind a mai napig nem kezdtem hozzá egyetlen kampányához sem ) , mivel csak a multival játszom , mert azaz igazi élmény .Egy vagy több emberrel szemtől szemben ... ennek van igazán hangulata és ezért éri meg igazán eredeti game-t venni .Legalább is azokat , amiket szeretne az ember multiban is játszani és nem csak tört szervereken .De én sem vagyok egy angyal , mert a játékaim 95% warez származék .Úgy vagyok vele , hogy amit csak egyszer lehet kijátszani ( Tomb Raider , Alone in the dark , Resident Evil , Battlezone , Mdk2 , stb ... ), arra felesleges kidobni 1-2 ezer Ft-nál többet .Na , szóval így állok én is hozzá egy game-hoz .Ja igen ... kivétel nálam a hazai fejlesztésű és kiadású game , amit talán egy kis nacionalizmus miatt csak dobozosan tartok elképzelhetőnek megvenni .Legalább őket támogatom(gassuk) azzal , hogy megvesszük legálisan a programjukat .Jövőre pedig 3 ilyen jó játék is lesz a pc játékok színpadán - IG3 , Hagemónia és Escape from Alcatraz .Ezek mind meglesznek , csak megérjem a megjelenési napjukat .
Na mára ennyit a véleményekről . -
#66 Az arat arra ertettem, hogy pl valahol (most erdeklodom hol :) 11e-ert adtak, csak mar elfogyott. Remelem nemsokara jon ujabb szallitmany. -
#65 Jójó! Én nem azt mondtam, hogy rossz! Én a véleményem írtam le! Annak meg örülök, hogy neked ennyire bejön, mert legalább nem pocsékolod a pénzed! Egyébként biztos lenne nekem is olyan játékom, amire te azt mondanád, hogy rossz, pedig szerintem Istenkirályt! De, hát különbözőek vagyunk és ez itt a lényeg! -
_HABLA_ #63 Aki szerint ez a játék gyenge az mondjon egy jobbat! A halflife-ot ne említse mert az nálam nem igazán jött be. A grafika vitán felül a valaha kiadott legjobb. Természetesen ez a játék sincsen hibák nélkül, bár az szubjektv hogy kinek mi nem tetszett benne, számomra pl Soldier of Fortune szerű végtagleszakadások és látványos haláltusák sokat lendítettek volna a játék hangulatán.
Szerintem vagy százszor jobb mint az agyonmagasztalt Max Paine aminél a grafika tényleg nagyon jó volt (bár nem jobb mint a wolfé) viszont a játék olyan könnyű hogy nálam mégis inkább a gagyi kategóriába tartozott. -
#62 Pontosan !Sehol máshol ( online üzlet , szaküzlet - telefonon ) nem lehet kapni , ahol érdeklődtem .
ST !
A héten azért megkapom , ha már szombaton megrendeltem ?
-
#61 Legalább nálunk már kapható, egyébként ennek is le fog menni az ára, március-április környékén sztem már 9900 ft-os kategória lesz.
-
#60 A 12-13 ezer forintos játékár ma már teljesen átlagosnak mondható. A RTCW eredeti -amerikai- ára ötven dolcsi magasságában mozgott, tessék számolni... -
#59 Nem is kötelező , de nekem nem számít , ha a saját szórakozásomról van szó .A DUNE-t is előrendelésben vettem és 12000 volt .És még mindíg nem csökkentették az árát , ha megnézed a CD-Galaxis-t ... én nem várok vele 1 évet , hogy esetleg némileg essen a játék ára , mert biztos lehetsz benne , hogy 1/2-1 évig nem fog 10000 forint alá menni .Nekem pedig most kell a játék , nem pedig akkor , amikor már azt mondják , hogy "-te még csak most játszol vele ? -én már el is felejtettem" .Számomra ez az összeg annyit jelent , hogy 1/2 évig megvonom magamtól a havi 2 óriáspizza adagomat ... de hányszor mondtam én már ezt ?! Meg ment már el pénz ennél silányabb dolgokra is .
Végezetül pedig érdemes lesz majd megnézni , hogy mennyi is lesz kedvezmény nélkül a játék a CDG.-ban vagy az egyes szaküzletekben , nagyáruházakban . -
#58 Amennyiert az SG adja (kedvezmennyel!), annyiert en tuti meg nem veszem :( -
#57 Rincewind !
Hogy emlékezni fogunk-e rá ?!
Tőlem ne is kérdezd .A DUNE-Emperor játék is megvan már július óta .Scooter-ral minden 2 hétben , de én magam minden héten nyomom legalább 1 nap a neten , annyira bejött nálam a játék és persze direkt ezért is vettem meg a dobozost .Ha látnál egy péntek és szombat estét , hogy mennyien is indítanak játékot és játszák még most is , igencsak meglepődnél ( de hétköznap is állandóan van 3-4 játékindító minden percben ).Szerény véleményem szerint rajtam és Scooter-en kívül más már nem is igen játszik ezzel a játékkal és főleg nem a WO-n .És most itt a WOLF-i ... most is éppen egy órás játékból jövök , igaz , hogy még mindíg a TESTdemó2 , de lám én még azt az 1 pályát sem unom .És egy a lényeg , 1 héten 5-6 napon 2 órát minimum nyomok a neten vele és alig várom már ( remélem a héten meghozza a posta ) , hogy a kezeim között legyen a végleges és végre megnézzem magamnak a többi pályát is .Milyen érdekes is ... a PC-DOME-on leszóltak , hogy miért is gondolom én azt , hogy 3 hónap után nem lesz majd elég magyar játékos ?.Ebben egyet kell , hogy értesek veled , mert szerintem is a magyar tört szerverek 3 hónap múlva az esetleges kláncsatákat kivéve igencsak üresek lesznek ... bár ne legyen igazam .Azonban szerencsére a világhálón még akkor is hemzsegni fognak a wolf-játékosok és szerverek és velem félév után is találkozni fogsz ( persze csak ha akarsz ) valamelyik dedikált szerveren .És ez "tuti fix" . -
#56 merthogy? -
#53 Erről a gammáról csak szuperlativuszokban lehet beszélni...asszem FPS game of the year! -
#50 Viszont, ami nagyon bejött az a grafika! Az tetszett! :)) -
#49 Nem rossz, nem rossz! De azért annyit nem ér, mint amennyire istenítik! És valahogy a multiplayer részétől se voltam hasraesve, mint itt egyesek. Szerintem a CS még még mindíg ezerszer jobb és a MoHaa multiplayer demója is lemossa színről! Lehet, hogy most tart a nagy RtCW láz, de majd megnézem 3 hónap múlva is emlékezni fogtok-e rá... Szóval nekem olyan erős közepes alkotás, mely ideig óráig leköt, de semmi maradandót nem hagy bennem! A Single rész viszont tetszett, bár azok a zombik, nekem nagyon nem jöttek be :/ -
#47 elolvastam 5x mire leesett a poén :)
LI-QU-ID :) -
#46 De jó is lenne, ha az ID fizetné cikkeimet... :-)
-
#45 Szerintem arról van szó, hogy mivel wolf-lázban ég a netes társadalom, az a menő, akinek nem tetszik. Ezért kell leszólni.
Pedig megakirály..
Kiderül, liquid azért liquid, mert LI a monogrammja, a kedvence a QUake, és az ID fizeti a cikkeit. :)))) -
#42 vagy a szövetségeseket...
Az is ott van. Nem kell kiforgatni mindent. -
#40 Ja. Aztán meg csodálkoznak, ha az embernek nem a srófukra jár az agya. . . -
#36 Szerintem a single-része egyszerűen szenzációs!Messze lekörözi a Half Life-ot és a hasonlókat,minden tekintetben. -
#34 Sziasztok!
Tud valaki valamit a SOF 2-ről? -
kowajano #30 szerintem ez a game single be nem tud ujjat mutatni olyan mint a töbi FPS game. Igazi arcát inkább a multi rész mutatja meg. Abba a legkirályságosabb szerintem mindenki probálja ki aki tudja na ebbe tud már ujjat mutatni -
#28 Király játék, nagyszerű cikkel. -
#27 Hogy hol vannak? Azt nem tudom, számomra ez lesz hosszú ideig az etalon. Mind singliben, mind multiban. Úgy ahogy az volt a Wolf3d, amire ma is szívesen emlékszem és játszok vele néha. Azért csak néha mert itt van az RTCW és nálam ez az első. Még akkor is hgy ha elfogult vagyok a gémmel kapcsolatban. De hát kit érdekel. Ja és etalon addig lesz ameddig nem jön a következő Wolfi úgy 6-8 év múlva!!! -
#21 Vannak ebben botok vazz? Lehet LAN multizni haveral meg bot - okkal? -
#20 Akkor jólvan ... csak a pillanatnyi figyelmetlenségem ( amit a játék iránti elvakult szeretet okoz ) lehet az oka , hogy nem vettem észre ezt . -
JTBM #19 Az idei év legjobb FPS-e mindenképpen az Alien vs. Predator 2 :))) -
Nark #18 Ennyi fikázást is régen olvastam.Hol vannak azok az emberek akinek tetszik?Egyeltalan hol van az a game ami az etalon?Amihez mérni lehet.Ha valakinek meg ez tul arcade akkor lehet jelentkezni Afganisztanba tapasztalatokat szerezni.A lenyeg szerintem a szorakozas es ha elszorakoztat anyira hogy vegig nyomd akkor mar elerte a celjat. -
SATAN #17 marha laza gém -
#15 tul arcade lett a jatek :( -
szucsati #13 nekem az eredeti (wolf 3d ) jobban tetszett. -
SO aka Devil #12 Szepnek szep, jatszhatonak meg haaaat... elfojthatatlan 'mostemegy FPS remix' erzesem volt vegig (a kulombseg annyi hogy nem Quake-remix hanem 'mindenhonnan ollozunk' remix volt), a lopakodos palya utan (ami egyebkent bugos is volt) letoroltem az egeszet, egyszeruen untam. Az ellenfel logika - mar amelyik ellenfelnel feltunoen volt - abszolut kiismerheto volt, az 1. fejezet vegen a foboss meg se birt sebezni...
Multiplayer modban meglepo modomn egesz jo a jatek, tenyleg osztonoz az igazi csapatjatekra, gondolkodni kell es a tobbi jatekossak kooperalni, tehat a kulonfele, egymast segito es kiegeszito karakterosztalyok nagyon jol ki vannak talalva - de a demo palyan kivul egyszeruen nem talaltam olyan mapot ami osszemerheto lett volna pld. egy normalis CS palyaval. A legtobb palya oda vezetett hogy kampoljunk egy atjarot/szobat mind es kozben tapoljuk egymast es kb itt vege is volt a jatekelmenynek... -
#10 Kössz! Egyébként is, hát merném én fikázni a Supergamezt??? -
#9 Rince szójátéknak szánta nem fikázásnak, ezért is nem lett moderálva -
#8 , ez valahogy elkerülte a figyelmed ott a mondat végén... -
#7 Naa !
Ne felejtsd el , hogy valamikor superwarez volt a neve és ahhoz dicső is maradt .A "gamez" név lett ennek a legálisabb változata .Szóval csak dicséret illeti az eddigi munkáját a supergamez team-nek az ismertetéseket illetően .Gondolj csak az előző Ghost Recon-ra , az is kiválló ismertetető volt , hogy a kedvenc Planetside programomról ne is beszéljek . :) -
#6 Ha több ilyen fasza játékismertető lenne, akkor még méltó is lehetne a supergamez a nevére -
#3 Mielött valaki szoová tenné, némi önkorrekcio: 8 MP pálya van, nem 7.
UI:
Az ellenfelek AI-je NINCS elöre scriptelve. 5 probálkozásbool ötféleképpen viselkednek, proobáld csak ki...Az MGS2-öt meg ne keverjük a dologba, az picinykét más tészta. -
#1 mielött teljesen elszáll a cikkiro ettöl a wolf-tol,
elárulom az egész játék elöre van scriptelve,
semmi nem történik véletlenül
az AI meg a metal gear -hez képest elég halovány
ja a grafika egész jo, de néhol marha kevés a polygon