Return to Castle Wolfenstein

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!olyan gondom van hogy elindítom a játékot és a monitorom olyat ír ki hogy out of range 33,7khz/75hz.hang van.
ötlet?megoldás?elõre is kösz a segítséget
és kodokat hozé?
tudtok a wolfenstein 2 höz hogykel beirnia kodokat?
nekem nincs meg, de ezen a linken láttam akciókat, az oldal alján lesznek a számítógéppel kapcsolatos cuccok!
http://www.napiakciok.hu/korzo
keresem eredetiben a Return to Castle Wolfenstein -t kérem aki eladná írjon mailt nekem:

ide: [email protected]
1

sarkanyharc.try.hu

Nézzétek meg Wolfenstein HUN

sarkanyharc.try.hu

nem van egy nagy terem és csak lefele van út.
NEkem kell a full!

sarkanyharc.try.hu

Hol ugrottál le? Ott ahol azthitted, hogy átkel ugrani?

sarkanyharc.try.hu

mond el részletesebben légyszíves kösz BUÉK
ashiaor666
Ha kell a játék, küldj egy e-mailt ide: [email protected] és a válaszban adom a letöltési linkeket!

azthiszem menj továbba ködben és ott a kiút. Azthiszem ez a Return to Castle Wolfenstein 2 egyik képe:

sarkanyharc.try.hu

helo! kéne egy kis segítség. a kriptában járok a felmenõ oszloppal felmentem megöltem a zombikat. Elvettem a kincset pajzsosoknak már vége a rengés után leugrottam de ott egyik ajtó sem nyílik. Segítséget légyszíves!
nekem megvan veterán vagyok kivülrõl tudom a játékot anno nagy kedvencem volt.11szer toltam végig

Látom nem olyan aktív ez a fórum... Kinek van meg az RTCW ? Szóljatok és vegyetek fel MSNEN:
[email protected]

És használj hangtompítós kispisztolyt!

sarkanyharc.try.hu

na egy titkos helyet nem tudtam megtalálni a forest nevü pálya után a 10esbe a rakéta kilövõsbe nem találtam meg egy titkos helyet vki megmondaná?

radinor
sziasztok ki tudná megmondani,hogy hollehet a teljes játékot letõlteni? vagy ha valaki át kûldené msn-re vagy e-mail-re
msn cimem:[email protected]
e-mail:[email protected]
kõszi mindenkinek elõre is

Radinor

Hellosztok!
Egy olyan pályán akadtam meg ahol mindent úgy kell csinálni,hogy a riasztók ne induljanak be.
Tudnátok segíteni?
sziasztok
Fülüke
A kérdésem már tárgytalan, Megoldottam. 😊

De k*rvajó géped van istenem....

Fülüke
Helósztok! Valakinek megvolt vagy megvan a Return to Castle Wolfenstein?
Kéne a segítség egy résznél. Konkrétan:
Egy olyan pályán vagyok ahol Úgy kell csinálni mindent hogy a SZIRÉNA ne induljon be..
Ebben valaki tudna segíteni?

De k*rvajó géped van istenem....

Sziasztok Vki tudna segíteni,hogy MP-ben tudjak játszani.A The All-Seeing fennt van.Elõre is köszi.
Nekem van TELJES magyarosításom
ha kell elküldöm MSN-en csak cserébe mondja el valaki hogy tudok jáccani multiba,nem eredeti,nincs cd-key!!!
HELP ME<-->HELP YOU
[email protected]
ok?
A játék meg VÉGIG a fejembe van,abba is tok segíteni
VAAAAAAAALAKIIIIII!!! Multplayerba akarnék jáccani, de senki nem jön! Lécci! Jöjjetek!
kispeki
ott nincs sok

SoF II: C4z0rla

vizes
A ferdén felfelé haladó lift környékén keresgélj...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

giornalista
Sziasztok! A gáton hogyan lehet bejutni a titkos helyre..? Már végigvittem a játékot, most igyekszem odafigyelni az apróságokra, megpróbálom felderíteni a titkos helyeket.. de erre képtelen vagyok rájönni, hogy hogyan juthatnék be. Annyit látok, hogy a rácsos ajtón belül van egy rámpa, ami alól piros fény világít. Tudna valaki segíteni? Elõre is köszönöm
vizes
Yeah! Ez megvan...
De a többi pálya????

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

NEOreg3
sehogy, vedd meg, max 3000 forint

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

blackie
sziasztok multiban hogyan tudnék játszani van 4-5 kodom de mindig kidob rossz kód miatt,tudtok segíteni.Ne mondjátok hogy mindenki megveszi?😊

vizes
THX! Megnézem

biomage
a legnehezebb még hátra van ugye ami nincs meg nekem is nehéz volt találnom
van lent egy kis tér a csigalépcsö egyik ajtója mögött amikor kimész rajta lesz egy lépcsö a tére bemész a házba ahol két fric van 4 ágy közt lesz a titok
üdv...

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

vizes
Sõt! Több is van!
Elsõ a csigalépcsõ alatt a falat kell törni érte, innen negyébként egy kar átkapcsolásával visszajutsz a pálya elejére a pincebörtönbe,második a rádiós szobában a térkép mögött, harmadikért falat kell robbantani abban az épületben ahonnan indultál a földszinten és innen bentrõl tudod kinyitni az ajtót amit nem lehetett kivülrõl a vár oldalból nyitni, a negyedik amikor a hosszú folyosóról ahol a páncélok állnak, bekanyarodsz jobbra, onnan nyílik jobbra egy szoba ott a kandalló mögött amit a bejárati ajtó mellett levõ falikar elfordításával nyitsz, kimész a szobából, be szembe, a Hitler kép mögött is van egy, és majdnem a pálya végén egy a folyosó jobboldali falában egy kõajtó amit az utána levõ, falba épített kõlap benyomásával nyitsz.
Ennyi, és egy még mindig nincs meg...

biomage
sorold fel hogy hol van az a négy rejtet terület

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

vizes
A guta ütöget, hogy nem találom meg a rejtett területeket.
Pl legelsõ pályán ötöt ír, és én ha meggebedek sem találok csak négyet.
Le van írva valahol, hogy merre vannak ezek?

itt az email cimem [email protected]
ha van valakinek wolfeistein be kodot kuldjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hi all!

Tálaltam én multkor egy oldal, ahol le volt írva, hogy tört játékkal hogy kell játszani.
Úgy volt valahogy, hogy elõször 1.3-as patch stb..
És fennt is voltak azok a patch-ek.

Hoi!

Teljesen kiborít a 3/1-es pálya. Volt olyan is, hogy senkit sem öltem meg és volt olyan is, hogy a kapus kivételével mindenkit - riasztás nélkül, természetesen -, de könyörgöm nálam az egész pályán egy kib@szott teherautó van, ami elindul amikor belépek a kis alagútba és ha még bravúrosan fejbe is lövöm az alagút végénél álló két õrt, akkor is észrevesznek és vagy hússzor próbáltam, de egyszer sem sikerült felugrani rá. A piros ajtóig nem lehet úgy eljutni, hogy ne indulna el a teherautó. Arra gondoltam, hogy esetleg majd jön egy másik, de nem, tehát valami nagyon el van tolva itt. Segítsetek!

Sam
janos666
Tényleg, most ez a legújabb wolfenstein, vagy van újabb is, valami enemy terroriti, vagy mi?
Háát isten látja lelekem nem szoktam cheatelni, de 3/1-est pályaugró kóddal vittem át, mert ha mégegyszer meghallottam volna a szirénát, akkor szétvertem volna az egész kurva lakást az biztos...
Szasztok 😊
honnan lehet letölteni a magyarosítást? na kábé ígyírtok mindnekit hogyha valaki nem mondja meg 😊
ya...és qmiki oldala nekem nem jön be 😞
na pacsesz emberek
Sziasztok!!

sajna én is elakadtam... ugyanazt tettem kb. mint Roolin... megöltem mindenkit, kivétel "kapus" õr, aztán kilõttem a domboldalból a riasztót is. szaladok/szaladnék a teherautóhoz, de a kapus mindig észrevesz... beszaladok a kocsi hátuljába és megjelenik a kis ablak, hogy "végeztem" a feladattal, de aztán kész ennyi... az idõ megy tovább, és vele a játék is...= nem végeztem😞(valaki segítsen.. mit csinálok rosszul? sehogy sem tudok elmenni a kapus õr mellett anélkül, hogy észre ne venne... még egy ilyen sikertelen éjszaka és megõrülök😊
hali
A vége nagyon tetszik.Tulajdonképpen nem olyan "hű de nehéz" az utolsó pálya.Nagy a tér,és így lehet rohangászni,míg I. Heinrich nagydarab és lassabb is.Csak a szellemek akik elvakítanak,azok gázosak.Heinrich ellen a 8-as fegyver a legjobb.Tetszik még a pálya előtti videó,mikor feltámasztják.Király ez a Return To Castle Wolfeinstein!
liquid
Milyen kártyád van?
Ha valami nvidia chippes produktum, akkor szimplán frissítsd be neki a legfrisebb Detonatort, és mennie kell.
liquid
Ha picit jobban megvizslatod, hogy milyen fórumba írsz, akkor látni fogod, hogy a hozzá tartozó cikket én karcoltam. Innen rád bízom a kérdés megválaszolását... :-)
liquid
Nem, én úgy kaptam...
liquid
A legegyszerűbb, ha megveszed a játékotot, akkor majd nem lesz rossz az a gonosz cdkey.. :-)
Oldal 1 / 6Következő →