Return to Castle Wolfenstein
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ötlet?megoldás?elõre is kösz a segítséget
http://www.napiakciok.hu/korzo
ide: [email protected]
sarkanyharc.try.hu
sarkanyharc.try.hu
sarkanyharc.try.hu
sarkanyharc.try.hu

sarkanyharc.try.hu
[email protected]
És használj hangtompítós kispisztolyt!
sarkanyharc.try.hu
msn cimem:[email protected]
e-mail:[email protected]
kõszi mindenkinek elõre is
Radinor
Egy olyan pályán akadtam meg ahol mindent úgy kell csinálni,hogy a riasztók ne induljanak be.
Tudnátok segíteni?
Kéne a segítség egy résznél. Konkrétan:
Egy olyan pályán vagyok ahol Úgy kell csinálni mindent hogy a SZIRÉNA ne induljon be..
Ebben valaki tudna segíteni?
De k*rvajó géped van istenem....
ha kell elküldöm MSN-en csak cserébe mondja el valaki hogy tudok jáccani multiba,nem eredeti,nincs cd-key!!!
HELP ME<-->HELP YOU
[email protected]
ok?
A játék meg VÉGIG a fejembe van,abba is tok segíteni
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
De a többi pálya????
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
van lent egy kis tér a csigalépcsö egyik ajtója mögött amikor kimész rajta lesz egy lépcsö a tére bemész a házba ahol két fric van 4 ágy közt lesz a titok
üdv...
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Elsõ a csigalépcsõ alatt a falat kell törni érte, innen negyébként egy kar átkapcsolásával visszajutsz a pálya elejére a pincebörtönbe,második a rádiós szobában a térkép mögött, harmadikért falat kell robbantani abban az épületben ahonnan indultál a földszinten és innen bentrõl tudod kinyitni az ajtót amit nem lehetett kivülrõl a vár oldalból nyitni, a negyedik amikor a hosszú folyosóról ahol a páncélok állnak, bekanyarodsz jobbra, onnan nyílik jobbra egy szoba ott a kandalló mögött amit a bejárati ajtó mellett levõ falikar elfordításával nyitsz, kimész a szobából, be szembe, a Hitler kép mögött is van egy, és majdnem a pálya végén egy a folyosó jobboldali falában egy kõajtó amit az utána levõ, falba épített kõlap benyomásával nyitsz.
Ennyi, és egy még mindig nincs meg...
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Pl legelsõ pályán ötöt ír, és én ha meggebedek sem találok csak négyet.
Le van írva valahol, hogy merre vannak ezek?
Tálaltam én multkor egy oldal, ahol le volt írva, hogy tört játékkal hogy kell játszani.
Úgy volt valahogy, hogy elõször 1.3-as patch stb..
És fennt is voltak azok a patch-ek.
Teljesen kiborít a 3/1-es pálya. Volt olyan is, hogy senkit sem öltem meg és volt olyan is, hogy a kapus kivételével mindenkit - riasztás nélkül, természetesen -, de könyörgöm nálam az egész pályán egy kib@szott teherautó van, ami elindul amikor belépek a kis alagútba és ha még bravúrosan fejbe is lövöm az alagút végénél álló két õrt, akkor is észrevesznek és vagy hússzor próbáltam, de egyszer sem sikerült felugrani rá. A piros ajtóig nem lehet úgy eljutni, hogy ne indulna el a teherautó. Arra gondoltam, hogy esetleg majd jön egy másik, de nem, tehát valami nagyon el van tolva itt. Segítsetek!
Sam
honnan lehet letölteni a magyarosítást?

na kábé ígyírtok mindnekit hogyha valaki nem mondja meg 😊
ya...és qmiki oldala nekem nem jön be 😞
na pacsesz emberek
sajna én is elakadtam... ugyanazt tettem kb. mint Roolin... megöltem mindenkit, kivétel "kapus" õr, aztán kilõttem a domboldalból a riasztót is. szaladok/szaladnék a teherautóhoz, de a kapus mindig észrevesz... beszaladok a kocsi hátuljába és megjelenik a kis ablak, hogy "végeztem" a feladattal, de aztán kész ennyi... az idõ megy tovább, és vele a játék is...= nem végeztem😞(valaki segítsen.. mit csinálok rosszul? sehogy sem tudok elmenni a kapus õr mellett anélkül, hogy észre ne venne... még egy ilyen sikertelen éjszaka és megõrülök😊
hali
Ha valami nvidia chippes produktum, akkor szimplán frissítsd be neki a legfrisebb Detonatort, és mennie kell.