Serious Sam 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Uhh baze... Itt vagyok a Jaguár-völgyben de én ennyi dögöt még nem láttam és mind engem támad! 😄DD Hogy az istenbe kell kinyírni ezeket, mert legalább 5000-en támadnak egyszere! 😄D
ember
hát, egy pálya van a demóban, kb hat-hét féle szörnnyel (ha nem veszem külön a többféle színű emberkéket) - ebből van két-három új.

szerintem ez nem rossz arány, ha tartják a teljesben is, akkor lesz még jópár új monsta.

egyékbént tényleg igazatok van, ez inkább küldetéslemez (bár nem biztos hogy pont a grafika határozza meg, küldetéslemeznek kicsit hoszú lesz - remélem), de hát nem mindegy? legfeljebb az árban lehetne különbség - de nem hinném hogy itt sokan eredeti játékokat vennének.
liquid
Demot végignyomtam, imho joopofa, halovány fejlödés van grafikailag az elözöhöz képest. Jool el lehet vele hentelni, ennyi.
I.C.ram
meg a gepigenye is nott egy csomot!! pedig a grafika nem sokat valtozott! 😞(
I.C.ram
szerintem az egy sokkal jobb volt!
liquid
Az SS1-et (idöhiány okán) csak az eredetileg tervezett sztori harmadáig tudták megcsinálni Croateam-ék. Ezért a kevés változás, ez tulajdonképpen még mindig az SS1, csak másképp hivják... :-)
ember
szerintem tuningoltak azért pár dolgot.

az engine persze még ugyanaz, de a textúrák élesebbek, van fű, meg aljnövényzet, meg úgy általában a környezet (fák, stb) szebb lett, részletesebb.

ez nem sok, de ennyi derül ki az egypályás demóból
reméljük, a teljesben még lesz jópár újítás

a játékmenet persze nyilván ugyanaz, de hát ez még mindig egy "öldöklő-fps" - sokat nem lehet változtani rajta
PyRex
Ha a tobol az elejen hatul jottok ki, akkor ott van egy telefonfulke, az mi a franc? 😊))))))

Felhitam valakit 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Az nem lehet 😊)))

PyRex

Nekem Cerka 500-on, 384Megz, meg egy gef2mx, az ég világon minden a maximumon, 1024x768-ban, és még csak meg sem akad!!!
a hardwiredrol le lehet tolteni...ez legalabb magyaro.-rol jon 😊

www.harwired.hu

KeWiN

PyRex
Nekem is minden maxon van. (Meg az advanced optionsban is, de meg a multiple textures is 4-en, vagy mi) es ig y1024-ben neha megakad, igaz nekem csak 800 TB-m meg GF2-m van. Viszont szep, az teny. Csak eppen kisse primitivnek tunik a jatek. Ugyanaz, mint az elso resz 😊

PyRex

Gyerekek, a grafika sokkal jobb, mint az elsőben. NAGYON állat, ami csak lehet maxon fut 2 Ghz-es P4-esen és Geforce3-ason.
l3alF1aKe
már húzom is...kemény 3.2 vel jön.-)

That\'s All Folk\'s

skorpio7
Érdemes egy aprócska pillantást vetni a játék 2. részére , pontosabban még csak a demójára .
Tud valamit ez a horvát gárda .
Hogy mit is tartalmaz a demó ?
Mindenesetre lehet vele hentelni a neten is már ! 😊

"...The demo weighs in at a rather large 110.9 MB and contains one single-player/co-op level, a multiplayer deathmatch level and a level demonstrating the latest Serious Engine technology..."

Per pillanat még csak a Gigex és Fileplanet honlapról tölthető le .

"A BC a jobbik csapat jutalma."