1012
-
tudatlanka #412 Nem jött be....a hiba az eredeti lett mégpedig hogy a GfxD3D.dll fáljt nem találja a bin könyvtárban holott ott van... -
Newfronter #411 Indítsd újra a géped és menni fog! Nekem is ezt írta ki. -
tudatlanka #410 Patch felmászott erre ezt kapom:
A required security module can not be activated. This program can not be executed. -
#409 Itt a serial, ha valaki keresné: 3333-4444-5555-8521
Egyébként nagyon tetszik, a demo után hatalmas meglepi volt a játék eleje, az első pályák, mert nagyon jók, nagyon szépek. A grafika az valami isteni, igazi 2005-ös szint. A fizika is nagyon ott van, nagyon sok dolog felemelhető, eldobahtó, a víz is kellemes.
Ebből a képből nem sok minden látszik de mégis szép:Klikk! -
#408 Végre, ezt már piszkosul vártam
Hangulat szempontjából a megdönthetetlen király nekem a Secound Encounter utolsó pályája. Kiérsz a nyílt terepre a város és a templom között, elkezd beborulni, meteorok kezdenek esni az égből, meg villámok csapnak le mindenfelé, a zene hozzáillően piszkosul jó, százszámra özönlenek a roszfiúk, ... szóval feelingben eddig verhetetlen volt.
Remélem itt is lesz ilyen pálya :))
Tényleg, multi van a gameba? Mert az első kettő egyik nagy pozitívuma az volt, hogy cooperative végig lehetett vinni :) -
#407 Próbáld meg ezzel -
tudatlanka #406 vmi patch-t esetleg hozzá vhol?crackről ne is álmodjak még.... -
tudatlanka #405 Ez a game ati 9600pro-l nem akar müködni????????
display error-l elszáll.... -
Travelos #404 köszi:) -
abonyitomz #403 Serious Sam 2 (c) 2k Games *DVD* CLONECD -
Travelos #402 az nforce-on kér Serious Sam 2 is van, te most melyikről beszélsz? -
abonyitomz #401 a játékban nincs külön gomb beépítve -
abonyitomz #400 nem kell a játéknak antiblaxx , installálod DAEMONBól ( minden emu bekapcs) -
Travelos #399 továbbá olyan kérdésem lenne, hogy mi az az antiblaxx? van egy ISO file-om és ha bemountolom daemonba akkor nem megy az antiblaxx nélkül? vagy csak Alcoholba mountolva nem megy? valaki homályosítson már fel légyszi! :) -
Travelos #398 ez melyik verzióra igaz, a Clonecd vagy a Subtile félére? -
#397 Milyen gombbal lehet fényképezni? -
abonyitomz #396 a további pályákról nem csinálok képet a gyors végigjátszás érdekében! mindenki vigye szépen végig -
abonyitomz #395 és a pályák egy csomó alpályákra tagolódnak... -
abonyitomz #394 képeken megtalálható a pálya legalja a mocsaras vidék , majd a fákon élő nép és végül az a rész amikor kijutunk a felszínre az óriásokhoz és végül a főellenség zumzum a hatalmas darázs -
abonyitomz #393 A MÁSODIK pályáról készült képcsokor!
Ha valaki nemtudná a játékban összesen 5 pálya van! De mindegyik pálya legalább másfél órás
kepfeltoltes.hu -
#392 megvan a ku.va annyát -
#391 egy serial kellene gyorsan, köszi! -
abonyitomz #390 képeken megtalálhato a csodaszép shader effektek , dinamikus árnyékolás , használható járművek , az E3on bemutatott "amerikai focis" karakter , és végül a főellenség a hatalmas majom -
abonyitomz #389 [nagy]Az ELSŐ pályáról készült képcsokor!![nagy]
kepfeltoltes.hu -
#388 hát, én megértem, csak tudod a nem bírom hogy mindig ugyanazt kell csinálnom, egyszerűen felidegesít, nameg a türelmem sem olyan ám...de persze, nem mondom azt, hogy 2-3 próbálkozás után rögtön cheat, nono, és van ez úgy is, hogy elhatározom, hogy ezt márpedig cheat nélkül...így volt még nyáron, az unokatesómmal a san andreasban is...nincsen cheat, mi akarjuk adni az első 100%-os mentést...csak aztán 99,5% lett, pedig 3x is ki lett játszva...és semmi cheat ottsem, de persze aminek olyan 10-20x sem megy, és tényleg nem bírom, meg haver sem esetleg, vagy neten sem bírnak segíteni a haverok, vagy ti ( ez ritka itt sztem, hogy itt nem segít senki:) ), akkorhát...cheat, részemről ez a cheatelés. -
Newfronter #387 Én általában akkor is 100x újra nekimegyek a pályának, minthogy cheateljek. Az olyan mintha felelnél az órán és nem szólnál egy szót se és a tanár 5-öst adna. -
#386 kk, én csak szóltam, hogy van, én sem vagyok ám cheater...főleg nem trainer-es...én meg a trainer volt amit be sem bírtam üzemelni...én meg a trainer mondom két külön dolog...de a cheat is messze van tőlem..nem szeretem én sem, azt csak is akkor, és csak singleben!, hogyha télleg nem tok semmit tenni, de akkor sem ilyen GOD meg összes fegyver, öröklőszer, tárgyak, meg ami van kombókkal megfűszerezve, csak azt, ami kell a továbbjutáshoz! -
Newfronter #385 Nekem nem kell cheat, az úgy megöli a játékélményt. -
#384 Serious Sam 2 (c) 2k Games *PLUS 5 TRAINER* DEVIANCE
Trainer features:
~~~~~~~~~~~~~~~~~
F1 - Toggle Unlimited Lives
F2 - Toggle Unlimited Health
F3 - Toggle Unlimited Ammo
F4 - Toggle Unlimited Armor
F5 - Toggle One Hit Kills
DEViANCE becuccolt megint -
#383 Így van, most akartam írni, hogy be kell mountolni daemon-ba és menni fog a game simán.
Egyébként lol nagyon a játék :) -
#382 Semmi Antiblaxx csak simán felraktam daemon-nal és start ennyi megy fasza game. -
#381 jha oks....jhaaaoks...hát ha anti-blax, akkor sztem securom 7.0 a védelme...akkor, akkor VirtualCD-Hide jut eszembe -
Newfronter #380 Azt hogy az antiblaxx-al el tudod rejteni az Alcohol progit, mert feketelistán van a progi. De szerintem a Virtual hide jobb... -
#379 jhahj...Istenem...mi lesz itt hétvégén...már látom előre, hogy újból 0,5kb/s-kel fognak hasítani a cuccok a WND-ről...sztem ez most durvább lesz, mint amit múlthéten a Black & White 2 produkált..aztagec
de amúgy ez mit jelent? az nfoban:
use anti-blaxx, sr_stop, or whatever else that will prevent blacklisting of alcohol
-
#378 váááááááá gecc, na de a F.E.A.R-nek télleg kell majd vas, mondjuk Newfronter a tied sztem elég lesz neki bőven -
#377 köszi a válaszokat
sztem, nem lehet, hogy ez vmi codec hiba? sztem...sztem az =/ habár, volt nekem is már nem egy játék, aminél szabályosan akadt a videó, és a hang is recsegett és csúszott is olyan 2-3 mp-et...szal az durva volt, de arra nem is volt megoldás, azok a videók sajna mindenkinél olyan rosszak voltak...szal lehe nem csak nálad van a gond
amúgymeg akit érdekelnek "titkok", meg ilyenek, az nézzel el ide:
Serious Sam 2 HOMEPAGE -
Newfronter #376 Véletlenül ránéztem az Nforce-ra és mit látnak szemeim?
F.E.A.R. (c) Sierra *AlcoholClone*
De nyugodtan tőltsétek a Samut is hisz az is jó, de ha már FPS, akkor ezt is beírom... -
Newfronter #375 Lehet, nem tudom.
Az viszont nem jó hogy a videó néha elég erősen akad, olyankor lenyomom, de mégis jobb lenne megnézni, de szinte szétcsúszik. Az elején viszont nem volt ilyen gond..hmm.. -
#374 De lehet, hogy úgy dvd sem kell hozzá, ergo simán ki lehetne írni akár.
Én most szedem, addíg elmegyek Splinterezni:DDD -
Newfronter #373 A demó nálam is akadt nagyon, de a teljes nem akad. Majdnem full grafon van, de tűrhető FPS van. Azért elég hangulatos a környezet. Eddig jó játék...