Serious Sam 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B@dsector
Fent van a game az nforce oldalál <#taps>
Igen volt olyan is, de a zenék, a hangok, nagyon jók voltak. Igaz nem volt egy nagy MI, csak jöttek és jöttek, de engem mégis rabulejtettek.

A demóban lévõ pálya nem valami nagy eresztés. De ha összességébén változatos pályák lesznek és mindig lesz valami újabb ellenfél, és még a hangokat is eltalálják, akkor azt mondom, hogy megint egy jó darab lesz...
Seth
azoknál is beleuntam néha a sok lövöldözésbe,de mindíg jöttek az új pályák és ellenfelek és ez megmentette a játékot.Valószínû ennél se lesz másképp

PSN ID.: Beegabor

Hát nem mintha a régebbiekre 90%-ot nyomtak volna.
És megvolt az egyedi hangulatuk, de nemsokára mi is leteszteljük a kicsikét!
Seth
Gamespot értékelése: 6.9

+
sokat lehet lõni 😄
sok pálya, változatos tereptárgyak

-
jóbol is megárt a sok
rettentõen egyhangú pályatervezés
erõltetett humor

summa summárum a régiek jobbak voltak

Meglátjuk..😄

Akkor már bármikor kinnt lehet nforce-on...
ati2002
Hát, É-Amerikában már megjelent...
Annyit hallani, hogy DVD-n, Securom 7-el érkezik.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

soulhunter
oktober 11? jol olvastam?
akkor ezexerint már letölthetõ?
õõõõõ
akarom irni: megvehetõ? 😄

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Törölt felhasználó
A Total Overdose is securom-os volt.Akkor csak annyi lesz,hogy letiltjuk a virtuális meghajtót is már indul is?
grebber
Hehe patch már van hozzá 😄

Next PC upgrade: 2022

ati2002
Hamarosan release várható. Securom 7 a védelem, ami nem akadály...

ati2002
Minden maxon (4xFSAA, 16xAF, HDR on)toltam végig a demót, idõnként egy-egy pillanatra beakadt (sok ellenséggel), de nem volt vészes, simán játszható volt.

Istencsászár
Serious Sam II Gold!

Komoly Karesz, a.k.a Serious Sam visszatér, hogy ismét leszámoljon szám szerint 12435662 monsztával, meg pár fõgonosszal. Bezony, elkészült a második epizód, folytatódhat az agyatlan hentelés. Egy fárasztó nap után kimondottan egészséges leülni a gép elé, és olyan ultrarealisztikus fegyverekkel ölni a természetesebbnél természetesebb ellenfeleket, mint például a kézbevehetõ újkori ágyúcsoda. A Gold-jelentéssel együtt természetesen a végleges megjelenési dátum is elõkerült: október 11.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Szevasztok!! Nekem is bejön! Csak egy bajom van vele...: Hogy nem tudom ti hogy vagytok vele hogy ha van egy kicsit "jobb gépetek" azért kiváncsiságbol is de ha van új játékotok felrakjátok a grafikát és azon belüli texturás beállitásoknál MINDENT maxra vagy ULTRA HIGRA!! gondolok itt az Antialising meg egyéb árnyékok és hasonló dolgokat..!! Szoval most van egy 2800+AMD 1,5 giga ram és egy 6800-as! Na most a F.E.A.R. nekem ezzel a géppel minden maxon folyt mint a vaj! a Serious Sam2 ha miden ultram axon van eléggé köhög!! Azért vehetnénk egy kis grafiakai különbséget a Fear és az SS2 között😊) vagy lehet csak nálam van a gond driver hiba vagy stbstb! De azért probáljátok ki hogy mindent MAX-ra 32 bitre és stbstb felnyomtok! És az szoljon akkor akinek "FOLYIK MINT A VAJ" semmi "AKADÁS" nélkül😊 és ha már szolt kiváncsi lennék a gépére is😊) persze a 7800-asok kiméljenek azoknak biztos jol megy de bár van rájuk is kétségeim ezek után😊))))))))))Szerintem nem olyan szép amilyne gépigénye van! Vagy az is lehet hogy Demo miatt van?! Nem tudom! az biztos nem fogok rajta lelkizni ha egy ilyen "jó is meg gagyi is" játék nem megy tökéletesen ULTRA HIGH-on!😊 Na persze az már más szitu lenne ha egy FEAR nem menne tökéletesen akkor lehet elkezdenék koplalani és beszereznék egy új videókártyát😊) na végül is csak ennyit akartam volna!😊 sziasztok😊
sry a modemesektõl 😊

REMÉLEM felfedeztétek a bónusz szobát a játékban! van serious sam flipper , kosárlabda és stb stb mindenki szépen felfedezi! 😄

egy képet mellékelek bónuszba

Sok jateknál így van, hogy az újabbak nem olyan feelingesek.

PL. a doom sorozatból is az 1. a legjobb 😄.

Ennél is a first encounter az rohadt jó volt elsõre, a second encounter is eléggé, ezt meg majd meglátjuk a teljes verzió után.

Amúgy mikor jelenik meg?

Lesz benne természetes rész!

Sok olyan képet láttam már róla ahol dzsungelba kell menni vagy ilyen dzsungel-piramisos részen, mint a second encounterbe.

Maxtreme
Csakhoogy ne legyen ilyen sívár ez a topik, ittvan 1-2 saját gyártmányú kép 😊

Egyébkénnt nekem nem igazán nyerte le a tetszésem a game. Valahogy hiányzik belõle a feeling.

Végigvittem a demot! A grafika szép, a játékmenet pörgõs , változatos !

Nálam beváltotta a hozzá fûzött reményeket.<#eljen>

Voltan
Hát, nekem nem tetszik túlzottan eddig. Az elõzõ részt nagyon csíptem, de ez valahogy nem....

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Istencsászár
a természet hiányzik belõle 1be is a dzsungel, sivatag piramis volt a királyás

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

rage
Bízzunk abban, hogy a teljes verzióban lévõ egyéb pályák hangulata ennél jobb lesz. Nem beszélve a zenérõl ...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Dynamic
Alapvetõen ott b@szták el, hogy ezt a sci-fis pályát tették a demóba,ez meg elég idegen a SS-tõl.Pedig a régebbi képeken erdõ, füves, váras pályákat is láttam.
Kipróbáltam, és jó volt, igaz nem olyan hatalmas bumm, de jó lesz ez, várom a teljest..
Hát nem tudom.Nekem nem jön be igazán.
Grafika nekem túl csiricsáré.Nem mondom hogy csúnya,de nem is tetszik túlzottan.
Ma már túl kéne talán jutni ezen a lelõtt ellenfél szétesik 3-4 véres darabra féle megoldásokon,és esetleg valami fizikát pakolni a játékba.
Meg ahogy elõttem irták,fps-be ezek a platformokon ugrálós részek,hát ugy hiányoznok hogy csak na.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

rage
Nekem nem adta vissza az elsõ rész hangulatát
Szép, jól fut, de sem az ellenfelek, sem a zene nem fogott meg.
Legalábbis , ez a pálya nem.

A platformos/ugrálós részek meg nem kellenének ebbe.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Istencsászár
szép,szép de nemértem mérkelett eddig huzni 1 évvel korábban nagyobbat ütött volna...

Mustang2005
Naggyon jó a demo😊

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Sziasztok!
Nekem az elsõ rész a hentelésen kívûl, egy egyedi hangulatot jelentett, a játék saját világával... nagyon megfogott az egész, pedig nem is volt benne csak lövöldözés, mégis a zene, és a hangulata nagyon ott volt. Ez a játék számomra kultusz, és most itt vala a "2. rész", ami visszohazza ezt a hangulatot (remélem), ugyanis még nem próbáltam. Sõõt az 1.-résznek csak a single részével játszottam, szóval akkor még netem sem volt.
báttyó02
<#ijedt><#eljen><#eljen><#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Istencsászár

Istencsászár
GFX: Graphics board with complete support for hardware pixel shaders (compliant with DirectX 8 or higher). szóval dx8 ati 8500on L

Mustang2005
RAM: 512MB-om van!

Minimumnak jó,meg az 1.6-os proci is.

Istencsászár
na meglesem😄 dobok képet minjá

Mustang2005
Ezzel el sem indul????????

ATI Radeon 8500

Hardware Requirements:

CPU: AMD Athlon or Intel Pentium

RAM: 512MB

GFX: Graphics board with complete support for hardware pixel shaders (compliant with DirectX 8 or higher).

Drivers: newest available hardware drivers

DirectX 9.0c

Please make sure that DirectX9.0c is installed, and that you have updated your graphics card drivers.

Not supported:

- Windows 95, 98 and ME

- DirectX 7.0 or lower 3D accelerator, or one without DirectX 9.0 compatible driver

(Matrox Parhelia, nVidia TNT and GeForce1,2,4MX series, ATI Radeon 7000 series, Intel integrated graphics prior to 915G chipset, ...)

Minimum supported (low-end system):

CPU: ~1.5 GHz Athlon XP or Pentium M, or ~2 GHz Pentium 4
RAM: 256 MB
Sound: any DirectSound compatible sound board
Graphics: DirectX 8.0/8.1 compliant or low-end DirectX 9 3D accelerator
(nVidia GeForce3 and 4 series (not MX!), GeForceFX 5200 through 5700 series, ATI Radeon 8500 through 9200 and X300 series, S3 DeltaChrome or XGI Volari ... )

Recommended (mainstream):

CPU: ~2.0 GHz Athlon XP or Pentium M or ~2.6 GHz Pentium 4
RAM: 512 MB

Sound: DirectSound3D compliant sound board
(Creative SoundBlaster Live series, nVidia SoundStorm, ...)

Graphics: DirectX 9.0 compliant 3D accelerator
(nVidia GeForceFX 5900 series and GeForce 6200 and 6600 series, ATI Radeon 9500 thru 9800 and X600-X700 series, ...)

Full-experience (high-end):
CPU: ~2 GHz Athlon64, or ~3 GHz Pentium 4
RAM: 1 GB (1024 M😎

Sound: DirectSound3D with EAX 2.0+ sound board
(Creative SoundBlaster Audigy series, nVidia SoundStorm, ...)

Graphics: DirectX 9.0 high-end 3D accelerator
(nVidia GeForce6 6800 and 7800 series, ATI Radeon X800 and X850 series, ...)

Seth
readme-s gépigényt copyzd be ide lécci...kösz

ThugEdge
kipróbáltam a demot,nagyon nagy,vicces szép színek,papagáj-követõ-bomba legnagyobb,maj folytatom

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ati2002
én is, most megyek dolgozni, este 10-ig<#falbav>

az alábbi link hamarosan jó lesz, most teszik fel a demót. A mérete 235 MB lesz.

B@dsector
Kár, hogy csak estefelé tudom kipróbálni <#szomoru1>
ati2002

B@dsector
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

A délutáni órákban várható a Serious Sam II demonstrációjának felbukkanása, tájékoztatta a nagyközönséget a kiadásért felelõs 2K Games. A 250 megás bemutatóban a Seriousopolis Uptown névre hallgató pálya kerül majd terítékre, melyet egyjátékos és többjátékos móduszban egyaránt lesz alkalmunk tesztelni, illetve a végleges játékba szánt összes fegyvert kipróbálhatjuk az ígéretek szerint. Érdemes lesz tehát visszanézni a délután folyamán, hiszen Sam barátunk visszatérése órákon belül esedékes.

Forrás

Mit is mondhatnék <#violent><#violent><#violent>
én a serius sam kiegészítõjét két haverommal toltuk végig cooperative módba.singleben nem cátszottam vele, de 3-am nagyon király volt írtani a szörnyeket.kiváncsi vagyok a folytatásra, ezt már egyedül is ki fogom próbálni!

effe lv6 24254

Duddits
Seious Sam októberben támad

captainm - 2005.09.17. 13:46 - 14 hozzászólás

A Serious Sam 2 fejlesztõi végre elkotyogtak egy infót a játékkal kapcsolatban. A cuccos megjelenési dátuma derült ugyanis ki, ami egészen pontosan idén október 10-én lesz esedékes. Komoly Samu tehát hamarosan betámadja a boltokat, tessék tehát figyelni õket.

dikki*yysw
Ez az új rész a SS2 lesz, tehát a 3. rész. Nem játszottál ss2-vel. ennyi

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

BBird
Eredetileg ez a topic a Serious Sam: Second Encounter témája volt, de aztán a fejlesztõk jól megtréfálták a játékosokat, s bejelentették a tényleges Serious Sam 2-t. Szóval ez a topic az SE és a tényleges SS2 fóruma is. :-)
Amúgy a kérdésed nem egyértelmû? Arra gondolsz, hogy ott folytatódik, ahol abbamaradt, vagy arra kérdezel, hogy ez a következõ rész-e? Elõbbire a választ nem tudjuk szerintem, viszont ez a soron következõ rész (3.). :-)
Hali ez az SE folytatása lesz?

grebber

Next PC upgrade: 2022