1012
-
#452 Crack letöltés (14 napig) -
#451 Mi van? Elszoktál a crack-ektől?
Nem egyszerübb: kiirod, dvd-ről feltelepíted, crack-eled, játszol dvd nélkül.
-
MagyaR #450 Egy idő után olyan egyhangúvá válik :D. Ezt a gammát cooperative módba lehet jó tolni. -
MagyaR #449 Mi a fenének crack? :D. Eccerűen felrakod és elindítod. Csak annyi, hogy nem alcohollal rakod fel hanem daemon toolsal. -
#448 VAN NOCD/CRACK!
Letöltöttem a demót, feltelepítettem, kiszedtem belőle a Sam2.exe-t, full játékra hiv-os patch fel, (demós) Sam2.exe bemásol, és play!
(lehet megy patch nélkül is, nem próbáltam) -
#447 annak a címe Serious Sam The 2nd encounter volt -
#446 már nem is azért the ilyen című serious sam nem volt már? -
Newfronter #445 Amikor játszol, akkor a menüben record demo, ha be akarod fejezni, akkor pedig stop record vagy valami hasonló. Ezután kilépsz a főmenübe, ott play demos, és kiválastod amit elmentettél és lejátsza... sajnos nem olyan formátumba menti el, hogy wmp-el is le tudd játszani, így csak játékon belül megy. -
MagyaR #444 Nah valaki aki nyomul a gameval csináljon egy videó felvételt és magyarázza már el, hogy hogy kell lejáccani :D. -
MagyaR #443 A demo veriosnál is ezt írta ki nekem -
Newfronter #442 Van hozzá Direct IP, de nem ezen a néven, majd lehetne rendezni egy co-op-ot is akár.. -
Newfronter #441 A játékból a multi nem igazán akar működni, ezt írja ki: "no longer available"
De alapból van hozzá Xfire, arról kellene megnézni. -
#440 vagy van egyáltalán?
úgytom van, mert mintha dicsérgették volna nem tom hol még régebben hogy így úgy, ilyen meg olyan jó lesz a co-opja.. -
#439 hehe, már annyira kíváncsi vok a game-re...
biztos jó lehet, én naon szeretttem az előző részeit
és télleg, multija? az nem megy? -
MagyaR #438 Amiután a csajszi külön fölhívja a figyelmemet rá, hogy azzal gyorsabban tok haladni, meg sam barátunk is beszólongat a dínonak még szép -
Newfronter #437 jaja csak én elsőnek jól lelőttem :) -
#436 első pályán megtaláltátok a dínólovaglást?
:Ð -
#435 ne brózolj, hanem írd be kézzel -
MagyaR #434 Amúgy, hogy kell a jatekban készített felvételeket lejáccani?
Belementem a serious sam 2/demos/demo_01 stb. Azt ezek ilyen DEM kiterjesztésű fájlok amiket ha meg akarok nyitni nem nyílik meg :D. -
MagyaR #433 Akkor rakj át a c-ről pár nagyobb dolgot a d-re. Azt rakd a c-re.
Azt ha nagyon nem a c-re akarod rakni, akkor amiután átraktad a d-re a nagyobb cuccot és a serious samet, akkor másold át a serious samet a cre.
:D. -
gaspy #432 Az a gond hogy énmeg más meghajtóra szeretném rakni mert a C-n nagyon kevés a szabad hely...
Az instalnál megha brows-al ki akarom választani hova rakja leokézom és kirak a telepítőből -
tudatlanka #431 Akkor se indul el a lentebb irt hibaüzenettel elszáll...... -
gaspy #430 Feltelepitettem oda amit alapból beállított magának igy müxik...
Mások is a C:\programok files\Serious Sam könyvtárba telepitete? -
MagyaR #429 Daemon toolsal mountold be és akkor nem kell az égvilágon semmit se csinálni amiután feltelepítetted a gamet. Tehát senki se kezdjen el ezekket a virtual izékkel sza*akodni :).
Lényeg, hogy a legújabb 3.47es legyen és legyen minden bekapcsolva az emulálásnál.
Én már nyomulok vele, de van egy nagy gondom.
Elindulok tutorialba, azt amikor betöltöm az elmentésem már nem tutorialba megy tovább a game, hanem egy nehezebb fokozatba!!!!!!!!
Mi a fenéér lehet ez? :D -
#428 tuti fake....ne dőlj be ilyeneknek, ha van crack, mi szólunk -
tudatlanka #427 serial: 3405-1541-7857-8870 van már ilyen is meg létezik hozzá állitólag crack is...de nem találom.. -
MagyaR #426 Ok megtaláltam. (3333-4444-5555-8521) -
MagyaR #425 Mivel csak 1 db verzió van még valaki adjon már egy cd-kulcsot mer amikor letöröltem a betömörített fájlokat lehet, hogy vele eggyütt kitöröltem vmi olyat amibe ez le volt írva. :). -
tudatlanka #424 a pakliban benne van :D
bárha belegondolok hogy a bécsi metróban a gta3san andreas csak 8 euró és mikor jött ki.....hamarosan lesz ez olcsóbb is oda kinn...
-
#423 és ha eredetiben sem mén? -
tudatlanka #422 Vagy megvárom mig tisztességes ára lesz hisz az első két része 1200pénz volt a cdgalaxisban.... -
#421 Ez mi??
Serious Sam 2 (c) Croteam *MULTI4* *DVD* -
gaspy #420 nekem se müködött virtualcd hideal se -
tudatlanka #419 Hideos-l 2000-s mód beállitva uninstall lesz ebből...
várok egy tisztességes crackra ... -
gaspy #418 tudatlanka nekem is ugyanezt csinálja -
gaspy #417 Namost sikerült kézzel Írtam be a kijelölt helyet...
De ha a browse-al csináltam akkor kilépett... -
#416 Virtual CD-hideos módszert használsz? mert ez akkor van, ha a game kompatibilitását nem állítod Windows 2000-re -
Newfronter #415 Nálam nem volt ilyen gond, engedte másik partícióra. -
gaspy #414 Hy
Gondba vagyok...
A telepitésnél más helyre szeretném telepíteni mint amit ott felajánl de ha kijelölöm a másik helyet leokézom akkor kilép a telepítőből.Ha úgyhagyom akkor megy továbbÉs arra a partíciora nem fér fel a játék?
Ez másnál is van? -
Newfronter #413 Akkor telepítsd újra fel, mást nem tudok mondani...