Serious Sam 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugysem ment nagyon
rakétával vagy thomsonnal mivel?
rakétával vagy thomsonnal mivel?
Lõjed!
Sziasztok!!
Elkadtam a gameban 😞
Ott tartok hogy a hold templom felé dzsalok a szobor fej elpusztítva utána a következõ heylen van két épület két oldalt a jobb oldaliban van két rakétás szörny és egy kis béka itt egy gombot kell megnyomni a másikban két hárpia és víz körülöttem hatalmas karókal a karók felett a gpomb amit meg kéne nyomni!!
DEHOGYAN? SEGÍTSEN VKI!!!!!!!
Elkadtam a gameban 😞
Ott tartok hogy a hold templom felé dzsalok a szobor fej elpusztítva utána a következõ heylen van két épület két oldalt a jobb oldaliban van két rakétás szörny és egy kis béka itt egy gombot kell megnyomni a másikban két hárpia és víz körülöttem hatalmas karókal a karók felett a gpomb amit meg kéne nyomni!!
DEHOGYAN? SEGÍTSEN VKI!!!!!!!
Dragon UnPAcker 5.0-val ki tudod venni a *.gro fájlokból a zenéket!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hát szerintem a SS2-nek a terep terén abszolut nem kell szégyenkeznie. Kissé túl szines, meseszerü, de a játékot ez nem rontja el. Lévén a maga a játék sem a realizmusról szól.
Az engine viszont igencsak szép. Ha meg akarsz róla győződni, indíts el 1-2 techdemo-t. Szobáról szobára bemutatják mit tud a motor. Elég meggyőző.
A szörnyek meg olyanok amilyenek. Nyilván nem akarták 100000 poligonból összerakni őket. Lévén a legtöbbször 300-1000 között van a pályán rohangáló enemy-k száma, nem nagyon felejtkezhettek bele a részletességbe a fejlesztők. Ahoz a Nasa computerei is kevesek lettek volna.
Ez így jó ahogy van, csak nem kell olyan kritikus Sammel (:-) nézni! A lényeg hogy önfeledt perceket szerezzen és ezt meg is teszi.
Az engine viszont igencsak szép. Ha meg akarsz róla győződni, indíts el 1-2 techdemo-t. Szobáról szobára bemutatják mit tud a motor. Elég meggyőző.
A szörnyek meg olyanok amilyenek. Nyilván nem akarták 100000 poligonból összerakni őket. Lévén a legtöbbször 300-1000 között van a pályán rohangáló enemy-k száma, nem nagyon felejtkezhettek bele a részletességbe a fejlesztők. Ahoz a Nasa computerei is kevesek lettek volna.
Ez így jó ahogy van, csak nem kell olyan kritikus Sammel (:-) nézni! A lényeg hogy önfeledt perceket szerezzen és ezt meg is teszi.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A elefant utáni pályán ahol a vizrendszer van ott merre kell menni?
amúgy kurvajó ötletek vannak a gaméban iszonyat fasza
amúgy kurvajó ötletek vannak a gaméban iszonyat fasza
Nem jön be neki az agyatlan hent. Hát így járt!
THX. Már kiderült, hogy valószínüleg én írtam fel rosszul. Nem gond. Kibirom egy-két hétig nélküle!
Szasztok.
Lenne egy kérdésem. Mi a tapasztalatotok a SS2 és a magyar XP együttműködéséről?
Pls válaszoljon valaki, mert nem megy a game!
THX
Lenne egy kérdésem. Mi a tapasztalatotok a SS2 és a magyar XP együttműködéséről?
Pls válaszoljon valaki, mert nem megy a game!
THX
Itten' is fennforgok :-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Lesz annál 2-3x durvább rész is. De a főellenség előtti részt nem vettem bele, mert abbahagynád 😄
Egyébként kiadták az SDK-t, aki modot akar készíteni, az töltse le az SG-ről!
Egyébként kiadták az SDK-t, aki modot akar készíteni, az töltse le az SG-ről!
azé néha túlzásba esnek..annyi ellenséget rakna be...az masodik világban ahol van a hosszu csatatér...jön vagy 6 bika meg 10-20 bombás fejetlen csákó..ez egyszerre😊 aztán jön az 50 csontvázmarcika
bazzeg most látom rosszul irtam a szveget.. az autot kell megkeresned és nem a képet😊 d emár kijavítottam
Törölt felhasználó
Pfuj! Undorító!! 😊))
jó kis hentelõs gáma...
Kikapcsolódni nagyon jó, fõleg, miután berágok, amikor kimoderálnak a pol-fórumból
:-)))
Kikapcsolódni nagyon jó, fõleg, miután berágok, amikor kimoderálnak a pol-fórumból
:-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
😊)) jut eszemeb megvan a gamez és kurvára tetszik😊 igazi kis hent gamez😊 csak ugy nyüzög a sok enemy😊 szal gamezunk?😊
Nem hiszem, hogy pénteken megint lehetne lehetőségem szervert indítani, de ha lesz, akkor nyomjuk megint! 😊
BÁR lehet mohaa dedikált szervert indítok.
BÁR lehet mohaa dedikált szervert indítok.
nyah megvan a gamez csakhát a vincsim nincsen sok hely😊 igy nemtom feltenni..majd nemsokára kirpobálom
sajna kifagytam a jatek kozben es utana meg mar nem volt kedvem vissza menni mert allandoan fagy nekem a serious sam es is tok gaz hogy mindig kibe lepek! 😞
Sántít vaze nem azt mondtam hogy a SS2 tech demo része múkködik csak hanem azz, hogy ez egy engine tech demó. Kisit már fpolyanak össze etűk. Tehát ez végül is egy budget class jtáék, tökmindegy mennyi fogy belőle. Nem érdekes az AI. Kész. ennyi.
sztem tok jo a ss2. Singleben is meg coopban is.
Az id játékok mindig is tech demok voltak, de nem ez volt a fő vél sztem. játére öbb időt forditottak.Bár a q3 tényleg nincs single...
Az id játékok mindig is tech demok voltak, de nem ez volt a fő vél sztem. játére öbb időt forditottak.Bár a q3 tényleg nincs single...
Egy engine techdemó. Arra csinálták, hogy eladják az engine-t. Mint ahogy a Quake3-nak sincs túl sok célja ezen kívül...
Na!
Tegnap voltam 20 éves, ma már 20.1/365, megyek innya, meg Bank 😄DD
Holnap screenek (szarok lettek)
Pá!
Tegnap voltam 20 éves, ma már 20.1/365, megyek innya, meg Bank 😄DD
Holnap screenek (szarok lettek)
Pá!
Ez nem Wizzardnak ment, először el akartam magyarázni, hogy miért ilyen a játék, de aztán nem érdekelt 😄
Csináltam egy csomó screenshotot, meg demot, de a screenshotokat fogom csak megosztani valszeg, mert az alacsony fpsem miatt (5-10 volt huzamosabb ideig is) nem bírtam célozni, és azt hinnétek, ilyen lámán távcsövezek 😄
Majd rakom ki shotokat.
Egyébként volt, hogy megálltam a földet nézni, mert úgy belassult, hogy kilaggolt volna mindenki. Egyébként is volt egy ilyen, ott valamiért mindig belassul ez a gép.
Na majd még csinálunk multi-partikat!
Majd rakom ki shotokat.
Egyébként volt, hogy megálltam a földet nézni, mert úgy belassult, hogy kilaggolt volna mindenki. Egyébként is volt egy ilyen, ott valamiért mindig belassul ez a gép.
Na majd még csinálunk multi-partikat!
Leért.
Wilko: itt de ez egy régebbi verzió. De működik újabbal is.
Wilko: itt de ez egy régebbi verzió. De működik újabbal is.